Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Fairy Tail latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
980 replies to this topic

#571 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2010 - 00:23

Aν και ο λοκε με καλυψε για το συγκεκριμενο επεισοδιο θα μεινω σε κατι το γενικοτερο σε ολη την σεζον.

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#572 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2010 - 06:32

Διαβασε το μανγκα.Κατ εμε μαρεσει που βλεπω μαχες μαγειας με μπουκετιδι.Αν ειναι να καθετε ο αλλος κατι χιλιομετρα μακρια και να κανει ολη την ωρα στα AoE αστα να πανε.Αλλα αμα παρεις τον Νατσου για παραδειγμα δεν ειναι μονο γροθιες αλλα εχει και επιθεσεις breathing.Παρε για παραδειγμα την μαχη Gray-Leon inanimate ice vs alive ice μια καταπληκτικη μαχη.Η Lucy και τα Stellar,Βιξλοου και το οπλο του κλπ ολοι εχουν μοναδικες ικανοτητες.
Απλα ο Νατσου ειναι "γιος" δρακου.Αρα εχει επιθεσεις δρακου.Σε οσα παιχνιδια με δρακους εχω παιξει οι Δρακοι ή θα σε βαρανε με ταποδια τους και την ουρά τους(physical attack) ή θα κανουν ανασεςφωτιας ,παγου κλπ.Αρα μην περιμενεις οτι θα δεις κατι διαφορετικο απο τον Νατσου.
Spoiler: Manga Spoiler Edolas Arc

Και στην τελικη ο Νατσου ειναι ο πρωταγωνιστης αρα λογικο ειναι εστω και στο τελος να νικαει.Και σαν πρωταγονιστης εχει και ενα παρελθον να δικαιωλωγει την δυναμη του και ολο γινεται πιο δυνατος ,οπως ο Luffy με τα Devil Fruits,και αντιθετα με τον Φραουλα απο το Bleach που στο πουθενα εγινε μαμαουα και σας σφαζω ολους κλπ κλπ κλπ.Και μια ερωτηση σε τι διαφερουν οι επιθεσεις του Νατσου απο του Luffy που δεν σαρεσουν του 1ου οι επιθεσεις.Μπουνιες και ανασες κανουνκαι οι δυο μονο
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#573 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2010 - 11:53

Διαβασε το μανγκα.Κατ εμε μαρεσει που βλεπω μαχες μαγειας με μπουκετιδι.Αν ειναι να καθετε ο αλλος κατι χιλιομετρα μακρια και να κανει ολη την ωρα στα AoE αστα να πανε.Αλλα αμα παρεις τον Νατσου για παραδειγμα δεν ειναι μονο γροθιες αλλα εχει και επιθεσεις breathing.Παρε για παραδειγμα την μαχη Gray-Leon inanimate ice vs alive ice μια καταπληκτικη μαχη.Η Lucy και τα Stellar,Βιξλοου και το οπλο του κλπ ολοι εχουν μοναδικες ικανοτητες.
Απλα ο Νατσου ειναι "γιος" δρακου.Αρα εχει επιθεσεις δρακου.Σε οσα παιχνιδια με δρακους εχω παιξει οι Δρακοι ή θα σε βαρανε με ταποδια τους και την ουρά τους(physical attack) ή θα κανουν ανασεςφωτιας ,παγου κλπ.Αρα μην περιμενεις οτι θα δεις κατι διαφορετικο απο τον Νατσου.

Spoiler: Manga Spoiler Edolas Arc

Και στην τελικη ο Νατσου ειναι ο πρωταγωνιστης αρα λογικο ειναι εστω και στο τελος να νικαει.Και σαν πρωταγονιστης εχει και ενα παρελθον να δικαιωλωγει την δυναμη του και ολο γινεται πιο δυνατος ,οπως ο Luffy με τα Devil Fruits,και αντιθετα με τον Φραουλα απο το Bleach που στο πουθενα εγινε μαμαουα και σας σφαζω ολους κλπ κλπ κλπ.Και μια ερωτηση σε τι διαφερουν οι επιθεσεις του Νατσου απο του Luffy που δεν σαρεσουν του 1ου οι επιθεσεις.Μπουνιες και ανασες κανουνκαι οι δυο μονο

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#574 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2010 - 14:07

Hmm...

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#575 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2010 - 01:53

Spoiler: 48

EDIT: Δεν μπορουσα να αντισταθω...
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LethalMike: 02 Οκτώβριος 2010 - 10:37

ezgif.com-resize.gif

#576 Natsu

Natsu

Kageoni Takaoni

• Members
  • 73 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2010 - 13:58

θα βγει σήμερα επ??

♪minami shimawa atakeii~♪♪paina-purru-purru ♪♪atama boka boka~ ♪♪Aho Baakkaa..~♪♪♫

#577 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2010 - 14:18

θα βγει σήμερα επ??

tzou 11/10 το επομενο

#578 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2010 - 18:22

Μεχ, είμαι στο 41 so far και, αν και όπως πάντα εκτιμώ πολύ το OST και το σχέδιο που είναι πολύ καλά για τα δεδομένα τους και διατηρούν το ευχάριστο κλίμα της σειράς, με εκνευρίζει τρομερά που, πέρα από το αίμα, κόβουν τόσες σκηνές εδώ και κει και βιάζονται τόσο στην παρουσίαση των γεγονότων.

Ειδικά στο 41 δεν ξέρω κι εγώ πόσα πράγματα έκοψαν και πόσα chapters συμπύκνωσαν σε ένα επεισόδιο, κάποια ήταν και ωραία γεγονότα:

Spoiler: manga spoilers
Να ήταν όπως στις ταινίες να το καταλάβω, έχουν περιορισμένο χρόνο και κόβουν πράγματα από το βιβλίο/manga, αλλά στα anime συνήθως υποτίθεται ότι όσο πιο πολύ canon υλικό έχουν τόσο καλύτερα. Να δω τι θα κάνουν αφού το πάνε για 2η season και θα πρέπει να βάλουν χαλασμό από fillers μέσα. The manga, as usual, is better here too. :canthelp:

#579 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2010 - 00:24

Μεχ, είμαι στο 41 so far και, αν και όπως πάντα εκτιμώ πολύ το OST και το σχέδιο που είναι πολύ καλά για τα δεδομένα τους και διατηρούν το ευχάριστο κλίμα της σειράς, με εκνευρίζει τρομερά που, πέρα από το αίμα, κόβουν τόσες σκηνές εδώ και κει και βιάζονται τόσο στην παρουσίαση των γεγονότων.

Ειδικά στο 41 δεν ξέρω κι εγώ πόσα πράγματα έκοψαν και πόσα chapters συμπύκνωσαν σε ένα επεισόδιο, κάποια ήταν και ωραία γεγονότα:

Να ήταν όπως στις ταινίες να το καταλάβω, έχουν περιορισμένο χρόνο και κόβουν πράγματα από το βιβλίο/manga, αλλά στα anime συνήθως υποτίθεται ότι όσο πιο πολύ canon υλικό έχουν τόσο καλύτερα. Να δω τι θα κάνουν αφού το πάνε για 2η season και θα πρέπει να βάλουν χαλασμό από fillers μέσα. The manga, as usual, is better here too. :canthelp:

Συμφωνω απολυτα, εχουν κοψει καποιες πολυ ωραιες σκηνες
Spoiler:

και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο. Ισως καποιες φορες να πιεστηκαν χρονικα ή οικονομικα και να εκοψαν κανα δυο μικρες σκηνες που θα χαρακτηριστηκαν ως πολυτελεια (δευτερολεπτα μεν, αλλα φανταζομαι για την παραγωγη ειναι αρκετες ωρες δουλεια και αντιστοιχα αρκετες εργατοωρες). Παντως σιγουρα κανουν πολυ καλη δουλεια και ακολουθουν (σε αντιθεση με την πλειονοτητα αλλων μεταφορων) αρκετα πιστα το manga. Απο την αλλη δεν ξερω αν ειναι καλυτερο το manga, γιατι η μουσικη που εχουν επιλεξει ειναι απιστευτη και σε βαζει σε εντελως διαφορετικο κλιμα. By far το αγαπημενο μου anime αυτην την εποχη

#580 sotirissotiris

sotirissotiris

Anime Amateur

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2010 - 12:17

ειδα το 2 επισοδειο την σκινι που πλακονοντε ολοι χορισ λογο τρομερα απεχτο

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από sotirissotiris: 10 Οκτώβριος 2010 - 12:36

#581 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2010 - 23:45

Full speed to new season!!!

Πραγματικά πολύ ωραίο το επεισόδιο - αν και δεν έχει να κάνει με την εξέλιξη της ιστορίας.

First of all, το νέο opening τα σπάει! Το 'χουν σκοτώσει στα spoilers, αλλά μ' άρεσε. :blingeye2:
Secondly, ξεκίνησαν να τραβάν τις σκηνές. Καλό ή κακό δεν ξέρω, πάντως... πρωτότυπο σύμφωνα με τον ρυθμό που μας έχουν συνηθίσει.

Από 'κει και πέρα, η αλλαγή του preview δεν μου άρεσε. Το παλιό ήταν καλύτερο... :run:

Για το περιεχόμενο τώρα:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#582 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2010 - 10:26

Εντελωσ κλισε και παιδικο, δε μου αρεσε κα8ολου.

#583 Wanderer

Wanderer

*Don't be like me*

• Banned
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2010 - 11:21

τι σκηνες εχουν κοπει στο ανιμε απο το μανγκα?

#584 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2010 - 11:22

Εντελωσ κλισε και παιδικο, δε μου αρεσε κα8ολου.

Μεχρι ποιο επισοδειο ειδες?
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#585 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2010 - 12:57

Μεχρι ποιο επισοδειο ειδες?

το 2.. δεν αδε3α παραπερα..