Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Fairy Tail latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
980 replies to this topic

#406 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 08 June 2010 - 21:30

Spoiler: manga

Edited by Nighteyes, 08 June 2010 - 21:41.
spoiler tag name added

Posted Image

#407 Bartimew tigg

Bartimew tigg

Σωσίπατρος

• Members
  • 98 posts

Posted 09 June 2010 - 17:08

αρκετα καλο μεχρι τωρα, καλυτερο απ' οτι περιμενα. βαβαια δεν συγρινετε με το μανγα και θα ηθελα μια καλη μεταφορα αυτου του αρκ αν και το επομενο ειναι το αγαπημενο μου αφου εχει τον ενα και μοναδικο luxus:kill4u:

Posted Image

#408 Laura-chan ♥

Laura-chan ♥

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 09 June 2010 - 21:27

Καλό episode!!!! Ι want more!!!!:kill4u:

#409 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 10 June 2010 - 16:56

Spoiler:

Πεθανα στα γελια!! Καλα η Juvia δεν κρατιεται!! Μου αρεσε και η απαντηση της Lucy... "Αυτο φαίνεται!"

Posted Image

#410 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 10 June 2010 - 21:16

Gray: "I can't understand a thing, who is the idiot that drew this?"

Mira: *smile* --> *cry*

Happy: "Gray made her cry, typical of him."

:hahaha: Απλά epic το όλο σκηνικό, όπως και όλες οι stalkεριές της Jubia πίσω από τον Gray. Το φανμποϋκό κοινό της τελευταίας όλο και αυξάνεται βλέπω πάντως, έτσι!

Anw, κατάφερα και έκανα catch up κι εδώ μετά από κάτι μήνες που άφησα τα επεισόδια να μαζεύονται, εντυπώσεις:

Αρνητικά:

- Το ότι το σχέδιο δεν είναι πιστό στο manga και για μένα προσωπικά που διαβάζω και το manga δεν με ικανοποιεί το ίδιο. Τα γεγονότα είναι ίδια πάνω κάτω βέβαια και το σχέδιο από μόνο του δεν είναι καθόλου κακό, έχει βελτιωθεί μάλιστα, αλλά θα προτιμούσα να δω τις κανονικές σελίδες του manga να ανιμάρονται και όχι το free σχέδιο των animators. Το χειρότερο που παρατήρησα ήταν η στιγμή που ο Makarov λέει στον Jose να γονατίσει, στο manga είχε γίνει και τεράστιος και είχε δημιουργήσει πολύ ένταση, στο anime πάλι δεν ξέρω γιατί το αλλάξανε αλλά δεν την βρήκα το ίδιο δυνατή την στιγμή. Και πάλι δεν είναι καθόλου κακό όπως είναι τώρα γενικά, προσωπική προτίμηση καθαρά.

- Το censoring και η απόλυτη έλλειψης της κόκκινης ουσίας που λέγεται αίμα είναι και το χειρότερο κακό της σειράς νομίζω. :borednn9: Μα δεν γίνεται τώρα από το Steel Dragon Breath του Gazille ο Natsu να έβγαλε μόνο μελανιές, έλεος ffs, βάλτε και λίγο κόκκινο!

- Το γεγονός ότι υπάρχει μια πολύ μεγάλη πιθανότητα να διακοπεί πρόωρα η σειρά δυστυχώς. Και υπάρχουν στοιχεία:

Spoiler: Manga Readers Only
Το μόνο που εύχομαι είναι να κάνουν καλά το επόμενο arc απ' αυτό πάντως, μιας και είναι το αγαπημένο μου.

Στα Θετικά τώρα:

- Απίθανο OST indeed, o Takanashi Yasuharu (shippuuden φήμης) δίνει ρέστα εδώ, μόνο από τα OP/ED περιμένω κάτι καλύτερο και που θα αφήσει σημάδι ακόμη (χωρίς να είναι άσχημα βέβαια).

- Το σχέδιο που έχει βελτιωθεί τρομερά από την αρχή once again.

- Οι μικροαλλαγές σε διάφορα γεγονότα/fillers που ως τώρα βρήκα να εμπλουτίζουν αρκετά την πλοκή, πχ στην μάχη Jose-Makarov οι προσθήκες περισσότερων energy waves αλά Dragonball βελτίωσε κατά πολύ την μάχη imo (για να καλύψει και το μείον της που ανέφερα από πάνω).

- Seiyuu ταιριαστότατοι και καλά συγχρονισμένοι μεταξύ τους. Λατρεύω Erza, Lyra, Laxus και φυσικά Lucy, όπως και τόσους άλλους.

- Πλάκες σε απόγειο συγκριτικά με την αρχή, για την ακρίβεια είναι οι αγαπημένες μου αυτή την περίοδο, συγκριτικά με τα άλλα μεγάλα shonen που βλέπω. :wooi2:

- Fanservice κλασικά τοπ για το είδος του!

Το arc του Loki πολύ ωραίο επίσης και έτσι με το καλό μπαίνουμε σε αυτό της Erzaς, το 2ο αγαπημένο μου μετά από το ακόμα επόμενο. All hail FT λοιπόν και μακάρι να το συνεχίσει έτσι και ακόμα καλύτερα!!

PS: Σε όσους φάνηκε πολύ γρήγορο το pacing με τον Loki ή σε κάποιες άλλες φάσεις έχετε και υπόψιν ότι και το manga με τον ίδιο ρυθμό πάει πάνω κάτω, έτσι είναι η σειρά.

Edited by Zoro, 10 June 2010 - 21:21.

#411 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 11 June 2010 - 00:00

προβλεπω αρκετα fillers που θα καλυβουν οσα ισως δεν εχουν αναφερθει στο anime αλλα υπαρχουν κανονικα στο manga

μεχρι τωρα εχουν ριξει αρκετα λεφτα στο Fairy Tail, εχουν κανει πολυ καλη παραγωγη με μεγαλη επιτυχια, τοση ωστε να ανομαζεται συχνα το FT σαν το "νεο One Piece", απο το OP δεν φαινεται οτι θα κοπει νωρις

το studio δεν εχει αναφερει τιποτα και νομιζω οτι ολα αυτα περι διακοπης ειναι απλα φημες

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#412 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 12 June 2010 - 19:25

Το ξεκινησα και εγω, χαλαρα πιστευω οτι θα γινει πολυ γρηγορα το νεο shounen που θα πλαισιωνει τα αλλα 3 μεγαλα. Ωραιες μαχες και ενα ενδιαφερον περιβαλλον που ολα αυτα διαδραματιζονται. Μια και το ναρουτο πλησιαζει στο τελος του πιστευω οτι το FT θα ειναι αξιος διαδοχος του.
Aγαπημενος προς το παρον ο Mystogan.
και η κοκκινομαλα
Spoiler:

Υ. πιστευω οτι το forum πρεπει να αποκτησει ξεχωριστη υποενοτητα για το Fairy tail σαν τα αλλα μεγαλα shounen στο εγγύς μέλλον

Posted Image

#413 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 12 June 2010 - 19:49

Καλά στις πωλήσεις του manga στην Ιαπωνία έγινε είδη το 3ο shonen.
Posted Image

#414 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 16 June 2010 - 00:32

Αρχησα και γω το Fairy Tail!!
Απλά τέλειο..Ωραίο στόρυ και χαρακτήρες..δεν έχω ακόμα διαβάσει το μάνγκα
αλλά σύντομα θα το αρχήσω.

Spoiler:

Περιμένω πολλά από αυτό το ανιμέ!!!
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#415 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 16 June 2010 - 11:00

παιδια εγω το ειχα αφησει στην ακρη για καποιου μηνες λογο διαβασματος και το ξαναεπιασα τωρα και ειμαι στο επ 22
Spoiler:

Posted Image

#416 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 18 June 2010 - 02:41

εχει break αυτη τη βδομαδα το ανιμε? κανονικα μεχρι τωρα θα ειχε βγει το επομενο επισοδειο (η απλα δεν το εχω βρει εγω?)

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#417 Randell

Randell

Jelly

• Members
  • 40 posts

Posted 18 June 2010 - 03:26

Yep, break είχε. Btw,ο τίτλος των επερχόμενων δύο επεισοδίων είναι Jellal(21/6/2010) & Voice in the Darkness (28/6/2010).

Για να πω και εγώ την γνώμη μου σχετικά με το anime, ομολογώ πως περίμενα περισσότερα*. Ειδικά το censoring και η έλλειψη αίματος είναι μεγάλα μείον. (κατ'εμε πάντα).

Μου αρέσει πολύ πάντως το soundtrack της σειράς. Ειδικά το
Erza's Theme & Deriora Devil.

Γενικά συμφωνώ πάνω κάτω με το ποστ του Lexus. Δεν λέω πως δεν έχουν κάνει καλούτσικη at least δουλειά, απλά πιστεύω πως μπορούσαν να κάνουν καλύτερη.

Ανυπομονώ το arc αυτό nevertheless, ειδικά το επόμενο αυτού.

*
Spoiler: Manga

#418 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 18 June 2010 - 07:33

Damn it. Καλα πως την βρηκανε, καθε φορα που μπαινουμε στο καλυτερο θα κανουν break XD;
Τουλαχιστον καλυτερο απο το να βαζουνε filler.

Edited by Jorg, 18 June 2010 - 09:32.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#419 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 20 June 2010 - 23:10

.....

Spoiler:

...

/wink XD

εεμ right, μιλαγα με καποια παιδια των taka και με πεισανε να το αρχισω ( οταν ειχε βγει ειχα δει 3 φορες το πρωτο επ εως τη μεση, δεν ειχα καταφερει να παω παραπερα ...... ).
Η παιδικοτητα του ωρες ωρες μου τη δινει πολυ στα νευρα ( το one piece στοιχειο?) αλλα οι μαγειες κτλπ με κρατανε μιας και εχω μανια με τετοια >_> atm ep 11 καλα παει.

#420 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 20 June 2010 - 23:18

/wink XD

εεμ right, μιλαγα με καποια παιδια των taka και με πεισανε να το αρχισω ( οταν ειχε βγει ειχα δει 3 φορες το πρωτο επ εως τη μεση, δεν ειχα καταφερει να παω παραπερα ...... ).
Η παιδικοτητα του ωρες ωρες μου τη δινει πολυ στα νευρα ( το one piece στοιχειο?) αλλα οι μαγειες κτλπ με κρατανε μιας και εχω μανια με τετοια >_> atm ep 11 καλα παει.

Εντάξει, βλέπεται. (Αμέσως την κακία σου εσύ με το hairy.:P)
Απ 'ότι λένε οι manga readers πρέπει να είναι πιο καλό αργοτερα. Δυστυχώς μέχρι εκεί που έχω δει στο anime έχει πολύ "γεμισμα" που ως αποτέλεσμα τσουλάει λίγο αργά. Αλλά τελευταία με την ιστορία του Loke και της Erza σαν να έφτιαξε λίγο.

Posted Image

Posted Image