Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Fairy Tail latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2010 - 21:39
ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2010 - 00:08
Καλό....
Ας φτάσει πρώτα τα επίπεδα του Μπλιτς και βλέπουμε.
Στο manga πιστευω το εχει ηδη φτασει το επιπεδο του bleach,στο anime θελει δουλεια ακομη...και μεγαλυτερες μαχες και λιγοτερο cencorship,φενεται λες και το anime το εχει αναλαβει η εταιρια που εκανε το one piece στην αμερικη(ειδα λιγα video στο youtube πως το εκαναν,στους marines ειχαν βαλει νεροπιστολα αντι για οπλα

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2010 - 01:53
Καλό....
Ας φτάσει πρώτα τα επίπεδα του Μπλιτς και βλέπουμε.
Ποια επίπεδα?
Έχει και από αυτά τώρα το bleach?
Δεν ήταν troll manga για να περνάμε την ώρα μας?

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 18:02
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2010 - 15:35

Δεν περίμενα κάτι τέτοιο.Πραγματικά ήταν φανταστικό.Και παρόλο τα αστεία που υπήρχαν μέσα σε αυτό το επεισόδιο έδιχνε πολύ σοβαρό(και ήταν σε πολλά σημεία).
Άντε να περάσουν τα επεισόδια να δούμε και για το παρελθόν της Erza(αν κρίνω σωστά απο το opening).

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2010 - 10:47

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2010 - 21:29

Και στη συνεχεια γινεται σοβαρο και σε κραταει σε αγωνια για το επομενο!
Αυτο το Loke arc προμηνυεται πολυ καλο, ελπιζω να κρατησει αρκετα επεισοδια

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2010 - 15:41
Τυπικο shounen ειναι, το σεναριο δεν ειναι το δυνατο του σημειο. Περα απο αυτο, η ελλειψη πολυπλοκων στοιχειων στο plot και η σχετικη ελλειψη ανατροπων ξεκουραζουν το μυαλο αν εκεινο τον καιρο βλεπεις πολλες διαφορετικες σειρεςτο θεμα για μενα ειναι πως δεν εχει και τοσο καλη πλοκη ... δηλαδη ενας με παρελθον δρακου δεν μου λεει κατι ... αλλα νωρις ειναι ακομα .

Δεν παραξενευομαι που της την επεσαν οι αλλοι δυο με τετοιο τεραστιο ντεκολτε που ειχε πεταξειTo επεισοδιο 31 ηταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! Ξεκιναει αναλαφρα με πολυ γελιο και fanservice = Lucy

Παντως οντως το 31 ηταν τελειο. Ανυπομωνω να δω το ζωδιο μου εν δραση στο 32!

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2010 - 17:29
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2010 - 17:45
To επεισοδιο 31 ηταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! Ξεκιναει αναλαφρα με πολυ γελιο και fanservice = Lucy
Φαση ειχε το επ. και αρκετο fanservice:awww:... Αλλα ο λαος (εγω και ο εαυτος μου) απαιτει fanservice απο Juvia-chan!!!