Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Fairy Tail latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2010 - 19:07

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2010 - 20:16

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2010 - 23:04

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2010 - 10:58

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2010 - 13:34
Θα τη δω τη σειρα, αλλα με ενοχλει που το σχεδιο ειναι ετσι.Ενταξει επιασε μια φορα με το one piece τετοιου ειδους σχεδιο, μη το κανουμε και μοδα τωρα.Περα του οτι δε νομιζω να ταιριαζει σε fantasy shounen με μαγους κλπ.
Μακαρι να γινει σειρα 50 επισοδιων, και οχι naruto/bleach/op και ας ελπισουμε να βγει καλη δουλεια.
Την βλεπω επισης την σειρα γιατι ειμαι φανατικα fan του manga αλλα πρεπει να συμφωνισω οτι δεν ταιριαζει το σχεδιο σε σειρα με μαγους,δρακους κλπ... Πιστευω οτι θα επρεπε το σχεδιο να ειναι σε λιγο πιο σκοτεινα χρωματα για να δωσει αερα μαγειας στην σειρα και ο τροπος που γινονται τα ξορκια (με τον μαγικο κυκλο να εμφανιζεται πριν το ξορκι) δεν συμβαινει στο manga και δινει μια "παιδιαστικη" διασταση στο ολο anime που πιστευω αδικει το πολυ καλο του σεναριο.
Οσο για την διαρκεια απ'οτι φαινεται θα ειναι μεγαλη αμα ακολουθησει πιστα το manga του.Αμα γινει σειρα 50 επισοδειων τοτε η περιμενουμε διακοπη(τελος) της σειρας στο τελος καποιας arc η την δημιουργεια ενος συμβαντος που θα τελειωσει την σειρα και δεν θα υπαρχει στο manga (και οι 2 περιπτωσεις θα με απογοητευαν πληρως)

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2010 - 17:18
το ανιμε ειναι παλι το μισο filler... και εχει νεο OP?
Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2010 - 19:51
Το νεο op μου αρεσε πολυ (και το ed ηταν πολυ kawaii) και το επεισοδιο ηταν πολυ ωραιο. Δεν καταλαβα: Γιατι το μισο ηταν filler;
Τεσπα, παντως η juvia ειχε πολυ φαση. Και η ιστορια της ηταν πολυ συγκηνιτικη.
Can't wait for the next one!
EDIT: Για την ακριβεια μου αρεσε τοσο πολυ που δε σταματαω να το ακουω. Παω να το ακουσω καμια δεκαρια φορες ακομα μπας και ξεπορωθω!
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2010 - 21:49
Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2010 - 23:58
Συνειδητοποίησα τελικά ότι τα πράγματα της πλοκής που με είχαν δυσαρεστήσει αρχικά (Natsu που πλακώνει πάντες-unpsofable, lame κωμικές σκηνές συχνά κλπ) δεν είχαν να κάνουν με το anime, αλλά καθαρά με την σειρά, που ήταν ίδια και στο manga... επίσης η σειρά, όπως και κάθε μεγάλο shonen, επόμενο ήταν να είναι αδύναμη αρχικά, οπότε και να μην με τραβήξει όσο ήθελα, ενώ την ίδια στιγμή να σου βάζει την απορία αν πιο κει θα βελτιωθεί... όπου ευτυχώς με κάλυψε το manga, όπως είπα.
So far μπορώ να πω ότι το anime με έχει αφήσει ικανοποιημένο. Ξαναρχίζοντάς το από την αρχή εκτίμησα αρκετά πράγματα που στην αρχή μου είχαν ξεφύγει, μέσα σε αυτά:
Το Jupiter Cannon ήταν ακόμη καλύτερο από το manga imo, ενώ η πανοπλία της Erza για να το αποκρούσει ενισχύθηκε με επιτυχία (με τις ασπίδες στα χέρια) συγκριτικά με το manga, άλλο ένα από τα + που βάζω στις αλλαγές που κάνουν που και που.

Έριξα μια κλεφτή ματιά και στο 25 (θα το περιμένω από ryugan για ολόκληρο) και μου φάνηκε εξίσου καλό, με το flashback της Jubia + την μάχη.
Το νέο OP πάλι το βρήκα κάπως βιαστικό, αν και μου αρέσει κάθε φορά που τα αλλάζουν, γενικά. Δυστυχώς σαν κομμάτι δεν βάλανε κάποιο φοβερό ακόμη (να δω πότε θα πιάσουν το σωστό), που να σου μείνει στη μνήμη μετά από καιρό. Ούτε και τα πρώτα 2 ήταν, χωρίς να είναι άσχημα όλα τους βέβαια. Ευχάριστα κομματάκια, αλλά στο επίπεδο των καλών OPs του Naruto και One Piece δεν είναι ακόμη, imo.
Οι σκηνές ήταν πολύ καλές ωστόσο, γεμάτες δράση και φυσικά... spoilers!
Ειδικά δεν ξέρω πως τους ήρθε να βάλουν από τώρα ότι
Way to go, η σειρά μου αρέσει όλο και πιο πολύ, μακάρι να την συνεχίσουν ως τέλους.

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2010 - 13:46
το abyss break ειναι στο μανγκα σαν seal. οποτε υπαρχουν seals. απλα οπως καταλαβαινεις δεν μπορει να τις ζωγραφιζει ο αλλος σε ολες τις μαχες.
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2010 - 18:14
Το καινούργιο opening και το καινούργιο ending μου φάνηκαν μέτρια(πιο πολύ μου άρεσε το video).
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2010 - 22:39
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 14 Απρίλιος 2010 - 00:43
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2010 - 23:19

Αλλα πολυ γρηγορα αλλαζουν τα openings! Δεν προλαβαινεις να μαθεις το ενα και σου ερχεται το επομενο...
Γενικώς ένα από τα πολύ δυνατά σημεία αυτής της σειράς, που την ξεχωρίζουν από τα άλλα μεγάλα shonen, είναι οι θηλυκοί χαρακτήρες της κατ' εμέ: πάρα πολύ καλά σχεδιασμένοι (see fanservice) και σκιαγραφημένοι, όλοι ξεχωριστοί, αλλά την ίδια στιγμή με πολύ active ρόλους. Ειδικά η "βασίλισσα" Erza, που αρκετές φορές τα βάζει με αντίπαλους που οι άντρες της σειράς δεν μπορούσαν να νικήσουν, kudos.
Συμφωνω απολυτως!

btw thanks Lexus για το link του OST! ΛΑΤΡΕΥΩ το main theme!!!

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2010 - 18:26
καποιος ειπε οτι τα seals που εχει το ανιμε δεν ειναι στο μανγκα
το abyss break ειναι στο μανγκα σαν seal. οποτε υπαρχουν seals. απλα οπως καταλαβαινεις δεν μπορει να τις ζωγραφιζει ο αλλος σε ολες τις μαχες.
Απλα στο manga υπαρχουν σπανια,ονο σε ορισμενα ειδη απο μαγειες,ενω στο anime θεωρουνται μερος της μαγειας και χρησιμοποιουνται σε καθε μαγεια...
Τεσπα,ωραιο το 25,μου φανηκε περιεργο το οτι ειμαστε στο 25 και ειναι το τριτο opening(που ειναι οι παλιες,καλες εποχες που βλεπαμε ενα καινουριο opening καθε 50 επεισοδια???)
Παντως για να δειχνει απο τωρα σκηνες του tower of paradise θα κρατησει αρκετα αυτο το opening(εκτος και αν τα επεισοδια μεχρι εκει κρατησουν λιγο)
Για αυτο που ειπε καποιος οτι γενικα το σχεδιο και τα χρωματα δεν ταιριαζουν σε αυτη τη σειρα,συμφωνω,(παραλιγο να κανω εμετο μολις ειδα τον πρασινο elfman)αλλα και αυτο φενεται οτι ειναι απο αυτα που θα αλλαξουν συντομα...
Τεσπα,αυτο που με χαλαει πιο πολυ τωρα ειναι οτι βαζουν κωμικες σκηνες(γκριματσες,φατσες να εμφανιζονται σε συνεφακια κλπ)στη μεση απο τις μαχες,που νομιζω οτι θα χαλασει την ποιοτητα των AMV του fairy tail...(ναι,περιμενω να εχει amv στο επειπεδο του bleach)
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2010 - 06:05

και μου αρεσε που εδειξε λιγο παραπανω και τον Μακαροφ που ελειπε απο το Ανιμε
περιμενω αυριο με αγωνια το 27! απο οτι φαινεται θα τα σπασει παλι ο Νατσου