Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Fairy Tail latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
980 replies to this topic

#166 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 23 October 2009 - 22:31

Είδα και τα 2 επεισόδια. Καλό φαίνεται αλλά έχει πολύ επιρροή από one piece σε σημείο που σε μερικά σημεία ήταν σαν να βλέπω one piece με άλλους χαρακτήρες.
Τέσπα την πρώτη season θα την δω σίγουρα για να μπορώ να κρίνω καλύτερα και μετά βλέπουμε.
Posted Image

#167 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 23 October 2009 - 22:44

οσο παει γινεται και καλιτερο πιστευω οτι σε λιγο 8α γινει πραγματικα αλλο ανιμε καμια σχεση με τα πρωτα eps

Και εγώ αυτό εύχομαι να γίνει, και όσα είπα πριν να μην ισχύουν ούτε στο 1% των πιθανοτήτων! Αν αυτά που είδαμε μέχρι τώρα είναι λόγω "πρώτων επεισοδίων", ας ελπίσουμε πως τα επόμενα θα είναι καλύτερα, με περισσότερο και πιο καλλιτεχνικό σχέδιο και animation!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#168 lyon88

lyon88

The kind one

• Members
  • 19 posts

Posted 24 October 2009 - 00:43

Εμενα μου αρεσανε πολυ!(μαλλον επειδη δεν εχω δει ακομα one-piece:wooi2:).Αναμενουμε να το πανε σε ψυλοτερα επιπεδα!αν οχι,να τους καει το βιντεο!
Which do you prefer?lion or hippo?

#169 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 posts

Posted 24 October 2009 - 21:46

Τώρα πια η κατάρα είναι "ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΕΙ ΤΟ BLUE RAY / DVD" ! Πέρα απο τις όποιες ατέλειες στον τεχνικό
τομέα το βρίσκω διασκεδαστικό...
Posted Image

#170 lyon88

lyon88

The kind one

• Members
  • 19 posts

Posted 24 October 2009 - 22:00

χαχαχα,δηλαδη οι καταρες ειναι τεχνολογικα εξελιξιμες?(ποοοο τι ειπα παλι !)να το εφαρμοσουμε και σε αλλες!
Προσεξα το λαθακι μου στο παραπανω...ψηλοτερα ιτ ιζ!!! >.<(τι νιανιας ειμαι??)
ρε σεις ποσο θεικο ηταν το υφακι του νατσου με το σωβρακου του γκρευ στο χερι να το ανεμιζει σαν λαβαρο???
Which do you prefer?lion or hippo?

#171 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 24 October 2009 - 22:58

Αυτο που δεν περιμενα ποτε να κανουν ειναι να κανουν τις μαγειες με το computer ή οπως το κανουν(παντως ζωγραφισμενες με χερι δεν ειναι)οπως ειναι και στο bleach!Πραγμα που σημαινει πως στις επομενες μαχες που ειναι μες στην μαγεια θα κανουν 500 amv για την καθεμια!

#172 Estorial

Estorial

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 24 October 2009 - 23:49

συμφονω με τον M@R!()$ για το θεμα των μαγικων ...αν και θελω να πιστευω απο μερος μου πως αυτο ειναι το μονο αρνιτικο ( και θα αλλαξει θελω να επλιζω )
επισεις σκεφτωμαι πως εφωσον ο Mashima ειναι μαθητης του Oda θα εχι δει τυχων "λαθη" του ( εαν ειχε :hehe: ) ωστε ετσι να μιν πεσει αυτος σε τετοια "λαθη" και να κανει το Fairy Tail ακομα καλυτερο και απο οτ One Piece ....let's see...η συνεχεια επει των οθονων μας :thumbup:
Those who afraid the Darkness they can't realize what Light can do ...

#173 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 24 October 2009 - 23:54

O mashima δεν ηταν μαθητης του oda :P

qzMHWHd.png

#174 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 25 October 2009 - 01:19

O mashima δεν ηταν μαθητης του oda :P

Ειναι απλα φημες αυτο,εχεις δικιο.Εχω δει μια συνεντευξη του καπου και δεν ελεγε τιποτα για τον oda-sensei.

#175 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 25 October 2009 - 08:47

Άντε λίγα επεισόδια ακόμη και θα εμφανιστεί η πιο IMBA γυναικα χαρακτήρας σε shonen.
Posted Image

#176 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 October 2009 - 09:03

Με αφορμή το παραπάνω post να παρακαλέσω τους manga readers να περιορίσουν τις νύξεις για τις εξελίξεις στην έντυπη μορφή της σειράς στο ελάχιστο. Αυτό φυσικά και περιλαμβάνει σχόλια του τύπου in a few episodes you ll shit bricks! etc. Όσοι παρακολουθούν μόνο το anime πιστεύω θέλουν να χαρούν τις εξελίξεις και τις ανατροπές χωρίς προηγουμένως να έχουν heads up.

#177 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 posts

Posted 25 October 2009 - 16:01

Δεν μπορώ να πώ ότι με συγκίνησε ιδιαίτερα το δεύτερο ep. Μία από τα ίδια με το προηγούμενο. Πολύ fail μάχη ξανά. Το μόνο που το έσωσε ήταν η εμφάνιση και των υπόλοιπων χαρακτήρων από το Fairy Tail guild. *sigh*.. Είδωμεν την συνέχεια, αλλά από το preview δεν μου φάνηκε και τίποτα ιδιαίτερο..

#178 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 25 October 2009 - 18:57

Μια ερωτηση. Καθε ποτε το δειχνει στην Ιαπωνια και μετα απο ποσες μερες μπορουμε να το κατεβαζουμε με subs?

#179 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 25 October 2009 - 20:23

Κάθε Δευτέρα έχει νέο ep και μερικές μέρες μετά subbed.

Εγώ πια κατεβάζω από τους Ryugan (πρώην moo-shi), γιατί απέδειξαν ότι είναι αφοσιωμένοι στο FT και, σε αντίθεση με τους Taka που έχουν τόσες σειρές να subbαρουν και καθυστερούν, αυτοί προς το παρόν ασχολούνται μόνο με αυτό, κάνοντας πιο ποιοτική και γρήγορη δουλειά, για μένα, ειδικά στον τομέα εικόνας.

Πληροφοριακά το ep το βγάλαν την παρασκευή, 4 μέρες μετά την κυκλοφορία του δλδ.

Το επεισόδιο προσωπικά μου άρεσε και χάρη στην ποιότητα των Ryugan το είδα πιο ευχάριστα (είχα ρίξει μόνο μερικές ματιές στων HorribleSubs), ενώ φάνηκε ήδη μια βελτίωση από το προηγούμενο. Καλύτερο σημείο ήταν φυσικά η "γνωριμία" (ας την πούμε έτσι XD) με το υπόλοιπο guild και ειδικά τον Gray, που ενώ τον περίμενα να είναι ο τυπικός cool της σειράς (στυλ Sasuke κάτι), βγήκε πιο γκαφατζής απ' όσο νόμιζα, περισσότερο προς Zoro (άπαιχτη η φάση που ζητάει το underwear της Lucy και ο Natsu γελάει με το δικό του!).

Οι υπόλοιποι είχαν την φάση τους επίσης, ο καθένας με ξεχωριστό χαρακτήρα και μου άρεσαν ειδικά τα ονόματα, τα οποία βρήκα ταιριαστά (Elfman, Loki, Mirajane κλπ), ειδικά η Mirajane μου φάνηκε πολύ συμπαθητική. Εμπιστεύομαι ότι τα τόσα άτομα που έχουν κολλήσει με την ιστορία (του manga) δεν αρκέστηκαν μόνο σε κάποιες χαρούμενες περιπέτειες των πρωταγωνιστών για να νικήσουν έναν πίθηκο και να πλακώνονται μεταξύ τους, αλλά σε μια βελτίωση που θα δούμε πιο κει στην σειρά.

Οπότε σε όσους υποστηρίζουν πως η σειρά είναι fail και βαρετή κλπ κλπ θα πω μόνο ότι χρειάζονται πολλά eps για να το κρίνουμε αυτό, προσωπικά τα πρώτα πρώτα eps του Naruto (άντε και One Piece) δεν τα είχα βρει καθόλου ενδιαφέροντα και αναρωτιόμουν τι τραβάει τον κόσμο στην σειρά, ενώ αρκετά επεισόδια πιο κει βρήκα την απάντηση. Χρόνο θέλουν αυτές οι σειρές για να βγάλουν τον πραγματικό εαυτό τους, είτε είναι καλός είτε κακός. :congrats:

Από το preview το επόμενο φαίνεται θα είναι (πάλι) αστείο επεισόδιο και στο ίδιο κλίμα, καθώς η Lucy κάνει την πρώτη της αποστολή. Έτσι θα προχωράει για κάμποσα eps η σειρά πιστεύω, χαλαρά, μέχρι να γνωρίσουμε πιο πολύ τους πρωταγωνιστές. Είδα και ότι θα δείξει επιτέλους μια σκηνή που καιρό περίμενα:
Spoiler:

Edited by Zoro, 25 October 2009 - 21:06.

#180 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 25 October 2009 - 20:50

Θα συμφωνησω απολυτα με τον Zoro.
Χαλαρα παιδια, το anime εχει παρα πολλα ακομα να δειξει.
Και οντως ο Gray ειχε την πιο πολλη φαση εκει μεσα. Τον συμπαθησα απο την πρωτη στιγμη που τον ειδα.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*