Το ότι εκεί μέσα ήταν ο καθένας με την τρέλα του αυτό μου άρεσε πολύ!.
Για μένα καλή δουλειά κάνανε και στον νάτσου του πάει πολύ η φωνη του,για πρωταγωνιστή μια χαρά είναι(εμένα μ αρεσε πάντως).
Και ο happy έγραψε!.Μπράβο και καλή συνέχεια.
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2009 - 15:17
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2009 - 17:20
Και εμένα μου άρεσε πολύ αυτό!Το ότι εκεί μέσα ήταν ο καθένας με την τρέλα του αυτό μου άρεσε πολύ!
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2009 - 22:32
Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2009 - 16:23
Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2009 - 20:41
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2009 - 01:29
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2009 - 10:40
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2009 - 13:52
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 12:44
Προσωπικά όμως με ξενίζουν κάποια πράγματα. Κατά πρώτο λόγο αναφορικά με το animation μου δίνεται η εντύπωση ότι το studio δεν έχει αποφασίσει τι κατεύθυνση και τι στυλ θέλει να ακολουθήσει. Προσπαθούν να μπλέξουν πολλά διαφορετικά στυλ και concepts με αποτέλεσμα που και που να γίνεται λίγο μπάχαλο. Σε άλλα σημεία βλέπουμε ένα πιο retro/ ιδιαίτερο στυλ όπως πχ στο εισαγωγικό κομμάτι, σε άλλα σημείο το normal standar (και ψιλοgeneric ας μου επιτραπεί να πω) animation και σε άλλα σημεία CG animation. Στον συνδυασμό τους το χάνουν λίγο πιστεύω. Και η χρωματική παλέτα δεν με τρελαίνει καθώς ενίοτε κουράζει ελαφρώς το μάτι.
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 14:38
Μια άλλη εξήγηση είναι ότι σκοπεύουν να βγάλουν πολλά επεισόδια, και δεν βάζουν πολύ χρήμα για τα ασήμαντα πρώτα.
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 15:07
Μια άλλη εξήγηση είναι ότι σκοπεύουν να βγάλουν πολλά επεισόδια, και δεν βάζουν πολύ χρήμα για τα ασήμαντα πρώτα.
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 15:35
Δεν είμαι ο μόνος δηλαδή που το σχέδιο του φάνηκε λίγο πρόχειρο και χωρίς κάποιο συγκεκριμένο στυλ...
Μια εξήγηση που μπορώ να δώσω, έχει να κάνει με την οικονομική κρίση.
Πιθανολογώ πως έχει φτάσει και στην Ιαπωνία, και έχει επηρεάσει τα animation studios τα οποία θα αναγκάζονται να κόψουν funds έτσι ώστε να μπορέσουν να είναι εντός προϋπολογισμού.