Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Fairy Tail latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
980 replies to this topic

#151 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2009 - 15:17

To άρχισα και εγώ.Καλή ιστορία,δεν μπορώ να πώ πάντως ότι με χάλασε.Αυτό που μου αρέσει είναι κάτι τελείως άκυρες στιγμές.Ο Gray o επιδειξίας,τότεπου πάει και ρωτάει μέσα στην αναμπουμπούλα την lucy να του δανήσει το εσώρ....:hahaha:.Καλά εεί πέθανα στο γέλειο.
Το ότι εκεί μέσα ήταν ο καθένας με την τρέλα του αυτό μου άρεσε πολύ!.
Για μένα καλή δουλειά κάνανε και στον νάτσου του πάει πολύ η φωνη του,για πρωταγωνιστή μια χαρά είναι(εμένα μ αρεσε πάντως).

Και ο happy έγραψε!.Μπράβο και καλή συνέχεια.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#152 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2009 - 17:20

Το ότι εκεί μέσα ήταν ο καθένας με την τρέλα του αυτό μου άρεσε πολύ!

Και εμένα μου άρεσε πολύ αυτό!:hahaha:
Γενικά η σείρα είναι πολύ ωραία και πιστεύω πως σε κάθε επεισόδιο θα βελτειώνετε.Περιμένω το επόμενο επεισόδιο τώρα με αγωνία.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#153 pontikaki

pontikaki

Ot@ku Relic

• Members
  • 34 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2009 - 22:32

Όπως ήταν αναμενόμενο, το δεύτερο επεισόδιο μου άρεσε πολύ περισσότερο από το πρώτο. Περιττό να πω ότι η μουσική επένδυση είναι πάρα πολύ καλή, αν και δε μου άρεσει ιδιαίτερα το OP και το ED.:stubborn:

Χάρηκα που είδα βελτιώσεις και θα περιμένω ακόμη περισσότερες. Τα πρώτα επεισόδια σε οποιαδήποτε σειρά είναι η βάση για την προσέγγιση περισσότερων θεατών. Αρχίζει και μου κινεί το ενδιαφέρον. Θα συνεχίσω ακάθεκτη να το παρακολουθώ.:drink:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#154 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2009 - 16:23

Μόλις είδα τα δύο πρώτα επεισόδια κ ναι μπορώ να πω ότι θα γίνει από τις αγαπημένες μου σειρές.
Οι χαρακτήρες είναι cool, ατσούμπαλοι, ανώμαλοι του θανατά κ πολύ kawaii!
Το σχέδιο θυμίζει πολύ αυτό του OP, άλλος ένας λόγος που παρακινήθηκα να δω το συγκεκριμένο anime.
Μουσική επένδυση πολύ ωραία κ μελωδική.
Όσο για το story so far μου αρέσει.Κλασσικό αγαπημένο shounen!

New line on the go:Could you lend me your pantsu?:hahaha:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#155 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2009 - 20:41

Ειδα σημερα το δευτερο επεισοδιο. Ειχε παρα πολυ φαση το επεισοδιο ειδικα τα μελη του Guild.:hahaha:

#156 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2009 - 01:29

το 2ο ηταν 100000000000000000 φορες καλυτερο απο το 1!!they should keep it that way :riiight:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#157 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2009 - 10:40

Κοιτάξτε δεν είναι τόσο το ότι υπήρχε βελτίωση στο επεισόδιο όσο το ότι φύγαμε από την πλήρως εισαγωγική φάση . Γνωρίσαμε νέους χαρακτήρες και είδαμε και τι εστί Fairy Tail σαν guild (aka Το κλουβί με τις τρελές). Είχε κάποιο ενδιαφέρον δηλαδη παραπάνω από την πρώτη γνωριμία Lucy - Natsu.

Για να περνάει κανείς την ώρα του αβασάνιστα για 20 λεπτά την εβδομάδα καλό φαίνεται, αλλά σε σχέση με όλο το hype που είχε δεχτεί, αποδεικνύεται πολύ κατώτερο των προσδοκιών. Έχει γέλιο, χαρακτήρες που μέχρι στιγμής δεν σπάνε νεύρα και σαν concept φαίνεται γλυκούλι.

Προσωπικά όμως με ξενίζουν κάποια πράγματα. Κατά πρώτο λόγο αναφορικά με το animation μου δίνεται η εντύπωση ότι το studio δεν έχει αποφασίσει τι κατεύθυνση και τι στυλ θέλει να ακολουθήσει. Προσπαθούν να μπλέξουν πολλά διαφορετικά στυλ και concepts με αποτέλεσμα που και που να γίνεται λίγο μπάχαλο. Σε άλλα σημεία βλέπουμε ένα πιο retro/ ιδιαίτερο στυλ όπως πχ στο εισαγωγικό κομμάτι, σε άλλα σημείο το normal standar (και ψιλοgeneric ας μου επιτραπεί να πω) animation και σε άλλα σημεία CG animation. Στον συνδυασμό τους το χάνουν λίγο πιστεύω. Και η χρωματική παλέτα δεν με τρελαίνει καθώς ενίοτε κουράζει ελαφρώς το μάτι.

Από άποψη μουσικής το opening είναι καλό, στην διάρκειά της σειράς δεν υπήρχε κάτι που να μου κάνει εντύπωση, και το ending ψιλοαδιάφορο. Οι φωνές προσωπικά δεν με πειράξανε.

Τώρα από υπόθεση το δεύτερο επεισόδιο ήταν αυτό που λέμε το κλασσικό shonen. Nothing more nothing less.
Spoiler:

Πέρα από αυτά ελπίζω να βελτιωθεί στην πορεία.

#158 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2009 - 11:22

Δεν είμαι ιδιαίτερα καλός στο να γράφω τις εντυπώσεις μου, αλλά η iristella με κάλυψε απόλυτα σε αυτή την περίπτωση. Σε αναμονή του 3, και πιθανότατα drop από εκεί και μετά.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#159 Silmarien

Silmarien

Anime Fan

• Members
  • 133 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2009 - 12:14

είδαμε και τι εστί Fairy Tail σαν guild (aka Το κλουβί με τις τρελές).

Totally agreed! :riiight:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#160 Deathless

Deathless

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2009 - 13:52

Εεε καλό ξεκίνημα.... αλλά δεν έδειξε κάτι καινοτομικό :tensai:
Ακολουθεί την ίδια συνταγή με το OnePiece σχεδόν σε όλους τους τομείς.

Μετά το Deathnote εχω την εντύπωση πως το επίπεδο έπεσε κατακόρυφα :nod2:
Been absent for a while...
Open to suggestions for good animes & mangas :knock-knock:

#161 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 12:44

Προσωπικά όμως με ξενίζουν κάποια πράγματα. Κατά πρώτο λόγο αναφορικά με το animation μου δίνεται η εντύπωση ότι το studio δεν έχει αποφασίσει τι κατεύθυνση και τι στυλ θέλει να ακολουθήσει. Προσπαθούν να μπλέξουν πολλά διαφορετικά στυλ και concepts με αποτέλεσμα που και που να γίνεται λίγο μπάχαλο. Σε άλλα σημεία βλέπουμε ένα πιο retro/ ιδιαίτερο στυλ όπως πχ στο εισαγωγικό κομμάτι, σε άλλα σημείο το normal standar (και ψιλοgeneric ας μου επιτραπεί να πω) animation και σε άλλα σημεία CG animation. Στον συνδυασμό τους το χάνουν λίγο πιστεύω. Και η χρωματική παλέτα δεν με τρελαίνει καθώς ενίοτε κουράζει ελαφρώς το μάτι.

Δεν είμαι ο μόνος δηλαδή που το σχέδιο του φάνηκε λίγο πρόχειρο και χωρίς κάποιο συγκεκριμένο στυλ...
Μια εξήγηση που μπορώ να δώσω, έχει να κάνει με την οικονομική κρίση.
Πιθανολογώ πως έχει φτάσει και στην Ιαπωνία, και έχει επηρεάσει τα animation studios τα οποία θα αναγκάζονται να κόψουν funds έτσι ώστε να μπορέσουν να είναι εντός προϋπολογισμού.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#162 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 12:54

Μια άλλη εξήγηση είναι ότι σκοπεύουν να βγάλουν πολλά επεισόδια, και δεν βάζουν πολύ χρήμα για τα ασήμαντα πρώτα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#163 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 14:38

Μια άλλη εξήγηση είναι ότι σκοπεύουν να βγάλουν πολλά επεισόδια, και δεν βάζουν πολύ χρήμα για τα ασήμαντα πρώτα.

Το ευχομαι αυτο.

#164 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 15:07

εχει μια λογικη αυτο, αλλωστε και στο One piece Το ιδιο εκαναν

#165 Kurosaki_Ichigo84

Kurosaki_Ichigo84

Radical Dreamer

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 15:35

Δεν είμαι ο μόνος δηλαδή που το σχέδιο του φάνηκε λίγο πρόχειρο και χωρίς κάποιο συγκεκριμένο στυλ...
Μια εξήγηση που μπορώ να δώσω, έχει να κάνει με την οικονομική κρίση.
Πιθανολογώ πως έχει φτάσει και στην Ιαπωνία, και έχει επηρεάσει τα animation studios τα οποία θα αναγκάζονται να κόψουν funds έτσι ώστε να μπορέσουν να είναι εντός προϋπολογισμού.

Κοιτα το σχεδιο μου φανηκε ενταξει γιατι το συγκρινα με αλλα (πχ onepiece) τωρα νταξει η iristella δεν εχει αδικο αλλα εμενα δε με χαλασε ιδιαιτερα παιζει και γιατι δε του δωσα πολυ βαση παντως εχοντας διαβασει και ολα τα chapter του μανγκα οσο παει γινεται και καλιτερο πιστευω οτι σε λιγο 8α γινει πραγματικα αλλο ανιμε καμια σχεση με τα πρωτα eps
Pitiful demon let your soul be saved from this goddamned fillers
Kiseki wa kanau hazu!!!