Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

AUTH Otaku League (Θεσσαλονίκη) ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ στις 29 ΙΟΥΝΙΟΥ

• Please log in to reply
28 replies to this topic

#16 .morgenstern

.morgenstern

Anime Newbie

• Members
  • 38 posts

Posted 26 June 2009 - 17:56

Χαιρόμαστε που υπάρχει ανταπόκριση από κόσμο! Χμμ, βασικά, δεν είμαστε κάποια σταθερή δομή ατόμων που διορίζει και απομακρύνει μέλη. Μάλλον είμαστε καμιά ντουζίνα καμμένοι ιαπωνομανείς που προσπαθούμε ακριβώς αυτό, την παρουσία των otaku στη Θεσσαλονίκη ακόμη και πέραν από τις λίγες εκδηλώσεις που ως τώρα διοργανώνονται και τα στενά συχνά όρια των forums. Μιλάμε λοιπόν για μια προσπάθεια να μετατρέψουμε την otakuness μας, σε μια ανίατη μεταδοτική ασθένεια που θεωρητικά τουλάχιστον θα θέλαμε να γίνει επιδημία στην πόλη!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε το αντίστοιχο topic με το ανυπέρβλητο κείμενο που γράψαμε (για άγνωστους ακόμη λόγους στα αγγλικά) όπου εξηγούμε το ποιον αρκετά καλά!
:Blissfull:

#17 .morgenstern

.morgenstern

Anime Newbie

• Members
  • 38 posts

Posted 26 June 2009 - 18:00

Konbawaaaaaaaaaaaaaa!

Γιατί τρομάξατεεεεε? Δε σκοπεύουμε να αρχίσουμε εκτελέσεις αντιφρονούντων και διαφωνούντων Ο_Ο

#18 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 26 June 2009 - 18:03

σιγουρα οχι αλλα με βλεπω να κουβαλαω κανα λιτρο betadin

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#19 FunkyFisch

FunkyFisch

Genin

• Members
  • 101 posts

Posted 26 June 2009 - 18:51

Ι'α Δαγκον,Ι'α Κθουλου.....

#20 .morgenstern

.morgenstern

Anime Newbie

• Members
  • 38 posts

Posted 27 June 2009 - 09:50

σιγουρα οχι αλλα με βλεπω να κουβαλαω κανα λιτρο betadin

betadine??? Nandeeeeee?

#21 .morgenstern

.morgenstern

Anime Newbie

• Members
  • 38 posts

Posted 27 June 2009 - 09:57

αγαπητέ mr ayumania σχετικά με την ερώτησή σου, το προφίλ μου στο animeplanet που χρησιμοποιώ και συχνότερα, είναι το chi_no_renkinjutsushi! Αν θυμάμαι καλά σε έχω συναντήσει! Σε μια προβολή στο παιδαγωγικό (Toki Wo Kakeru Shoujo)! Ήμουν το αγόρι που καθόταν στ αριστερά σου! Είχαμε κάνει μια μικρή κουβέντα για το Haruhi!

:knock-knock:

#22 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 27 June 2009 - 10:01

Χαιρόμαστε που υπάρχει ανταπόκριση από κόσμο! Χμμ, βασικά, δεν είμαστε κάποια σταθερή δομή ατόμων που διορίζει και απομακρύνει μέλη. Μάλλον είμαστε καμιά ντουζίνα καμμένοι ιαπωνομανείς που προσπαθούμε ακριβώς αυτό, την παρουσία των otaku στη Θεσσαλονίκη ακόμη και πέραν από τις λίγες εκδηλώσεις που ως τώρα διοργανώνονται και τα στενά συχνά όρια των forums. Μιλάμε λοιπόν για μια προσπάθεια να μετατρέψουμε την otakuness μας, σε μια ανίατη μεταδοτική ασθένεια που θεωρητικά τουλάχιστον θα θέλαμε να γίνει επιδημία στην πόλη!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε το αντίστοιχο topic με το ανυπέρβλητο κείμενο που γράψαμε (για άγνωστους ακόμη λόγους στα αγγλικά) όπου εξηγούμε το ποιον αρκετά καλά!
:Blissfull:

Ξερουμε κανεναν απο εσας? Δεν ειναι κακο να ειστε τελειως αγνωστοι, απλα θα μου εκανε εντυπωση σε μια τοσο μικρη πολη οσο η Θεσσαλονικη να υπαρχει μια ντουζινα dedicated otakus που να εχει περασει απαρατηρητη μεχρι τωρα.

EDIT:

Τωρα ειδα την απαντηση σου.. Ναι σε θυμαμαι.. Στα παρτυ που κανουμε εχετε ερθει ποτε? Αυριο θα ειμαι θαλασσα, αρα εξαρταται το ποσο νωρις θα γυρισω για το αν θα προλαβω την συναντηση.

Edited by Mr Ayu-Mania, 27 June 2009 - 10:25.

Posted Image

#23 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 27 June 2009 - 19:17

~ threads merged. Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν 2 ξεχωριστά με το ίδιο θέμα. Carry on.

E5VV38U.jpg

#24 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 posts

Posted 28 June 2009 - 15:17

Θα είμαι εκεί.

#25 FunkyFisch

FunkyFisch

Genin

• Members
  • 101 posts

Posted 28 June 2009 - 19:01

Άσχετα από το πρώτο οφτοπικ πόστ μου,I'll try to make it :P

#26 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 28 June 2009 - 20:22

Λογικά θα έρθω κι εγώ

#27 Christie Valentine

Christie Valentine

Christie Valentine

• Members
  • 11 posts

Posted 29 June 2009 - 03:37

Ωραια, λογικα θα ειμαι και εγω εκει!:hahaha:

#28 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 30 June 2009 - 12:47

τελικα δεν καταφερα να παραστω, ειχα καποιες υποχρεωσεις. perhaps next time

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#29 .morgenstern

.morgenstern

Anime Newbie

• Members
  • 38 posts

Posted 30 June 2009 - 16:38

Ευχαριστούμε πραγματικά όλους τους otaku που παρεβρέθησαν στη συνάντηση αλλά και όλους όσους ήθελαν αλλά δε μπόρεσαν!

Εντάξει, κι όσους θα ήθελαν να έρθουν αλλά δεν είχαν ιδέα για τη συνάντηση! Για όλους τους υπόλοιπους, ένα είναι γνωστό, τους απομένουν εφτά μέρεις (θα τους ενημερώσει σύντομα τηλεφωνικά και η αγαπητή Sandakou)!!!

Dooooooooooomo arigatouuuuuuuuu! Καλή αντάμωση στα επόμενα meetings, events και προβολές! Τώρα που πέσαν οι πρώτες γνωριμίες, τίποτα δε μας σταματά! Banzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai!!!!

:ureshii: