Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Umineko No Naku Koro Ni

• Please log in to reply
327 replies to this topic

#1 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2009 - 11:36

Umineko no Naku Koro ni

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Y3Rhn-2l-xA[/YOUTUBE]
O foolish people, gather here under my mighty wings
Come, and play the trumpet of lament that echoes to the cloudy sky
Set fire to the crown of nettle, and offer thyself to the altar of fate
From the depths deeper than Hell itself, the great Witch is coming
And she shall offer thee the capricious blessing
The arrival of Great Judgement is drawing so close
Now call out the Witch's name, with reverence, hatred and aspiration
Beatrice!

Hype thread~!!

Βασισμένο στην ομώνυμη σειρά παιχνιδιών απο τον Ryukishi07, δημιουργό του Higurashi no Naku Koro ni.
Την περιγραφή της ιστορίας την αφήνω στο trailer, απλά συμπληρώνω οτι δεν έχει καμία σχέση με το Higurashi.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hajime_Saito: 16 Ιούνιος 2009 - 11:42

LfNX0dh.png

#2 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2009 - 13:56

You'd better not fail, Studio DEEN. Έχει το potential να γίνει το καλύτερο anime του καλοκαιριού.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#3 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2009 - 13:58

I think we're gonna like what we're gonna see. Ελπίζω δηλαδή. go go go DEEN!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2009 - 15:38

Φαίνεται πάρα πολύ ενδιαφέρον! Μου φέρνει πολύ σε Agatha Christie το όλο σκηνικό και γιαυτό μαρέσει.

xbJ3b2w.jpeg

#5 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2009 - 15:44

Έχοντας παίξει το 1ο episode έχω να πω οτι προσωπικά το θεωρώ εκπληκτικό και κατά τη γνώμη μου καλύτερο από το higurashi καθώς το supernatural στοιχείο είναι πιο έντονο (επίσης με το higurashi εχει κάποια απειροελάχιστη εμμεση σχέση)

Υ.Γ.Shikata Akika για singer αναμενόμενο:P Μακάρι να ακούγεται και το Theme της σειράς. Είναι εκπληκτικό κομμάτι

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από The Tragic Prince: 16 Ιούνιος 2009 - 15:54

#6 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2009 - 15:56

Έχοντας παίξει το 1ο episode έχω να πω οτι προσωπικά το θεωρώ εκπληκτικό και κατά τη γνώμη μου καλύτερο από το higurashi καθώς το supernatural στοιχείο είναι πιο έντονο (επίσης με το higurashi εχει κάποια απειροελάχιστη εμμεση σχέση)

Υ.Γ. Μακαρί να ακούγεται το Theme της σειράς. Είναι εκπληκτικό κομματι

Έχοντας παίξει και τα 4, Ι second that. Δυστυχώς το OST και το Opening θα είναι καινούρια.
Το καλό είναι οτι θα είναι πάλι της Shikata Akiko και ακούγετε αρκετά καλο.

preview here

original game op here

LfNX0dh.png

#7 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2009 - 16:20

Έχοντας παίξει και τα 4, Ι second that. Δυστυχώς το OST και το Opening θα είναι καινούρια.
Το καλό είναι οτι θα είναι πάλι της Shikata Akiko και ακούγετε αρκετά καλο.

preview here

original game op here

Δε περίμενα τίποτα λιγότερο για op του συγκεκριμένου. Πάντως λογικά με το ρυθμό κυκλοφορίας των novel θα αργήσουμε πολύ να δούμε το kai

Looking forward to see Battler's famous ''Objection'' stance :P

#8 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2009 - 10:47

Ending theme: la divina tragedia~魔曲~

o.o

LfNX0dh.png

#9 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2009 - 11:38

Ι like what I see!!! Ξέρουμε συγκεκριμένη ημερομηνία προβολής? Υπάρχει και καμια ένδειξη για fansubbers?

Σαν υπόθεση φαίνεται να έχει πολύ μυστήριο και ανατροπή πράγμα που μου αρέσει. Έχω ακούσει και διθυραμβικές κριτικές για το παιχνίδι από τον Tragic Prince (που μόνο πιστόλι δεν μου έχει βάλει στον κρόταφο για να ξεκινήσω την σειρά + το Higurashi xDDDDDDD) οπότε θα το παρακολουθήσω.

#10 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2009 - 14:22

Ending theme: la divina tragedia~魔曲~

o.o

weird ending. Ταιριαστός τίτλος όμως :P

Ι like what I see!!! Ξέρουμε συγκεκριμένη ημερομηνία προβολής? Υπάρχει και καμια ένδειξη για fansubbers?

Σαν υπόθεση φαίνεται να έχει πολύ μυστήριο και ανατροπή πράγμα που μου αρέσει. Έχω ακούσει και διθυραμβικές κριτικές για το παιχνίδι από τον Tragic Prince (που μόνο πιστόλι δεν μου έχει βάλει στον κρόταφο για να ξεκινήσω την σειρά + το Higurashi xDDDDDDD) οπότε θα το παρακολουθήσω.

2 ιουλίου!

(Υ.Γ. Είναι γιατί δεν έχω πιστόλι)

#11 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 04:19

Ok Sorry για το double post άλλα δε μπορουσα να περιμένω. Είδα το 1ο επ. ικανοποιητικό αν και μου εδωσε την εντύπωση οτι ετρεξε κάπως γρηγορα.(δηλαδή οκ τι θα προτοπρολάβουν να δείξουν αργότερα) To opening πολυ καλο(θα μπορουσαν να το κανουν ισως λιγουλάκι καλυτερο) το ending πολυ καλα φτιαγμένο. Ακούστικαν και κάποια BGM απο το visual novel οπότε μπορούμε να ελπίζουμε σε πολύ καλα κομμάτια παρακάτω. Με λιγα λόγια γνωρίσαμε απλα τους χαρακτήρες και πηραμε μια γενικη ιδεα τι παιζει (απο το επόμενο επ αρχίζει ο τζερτζελές απ οτι φαίνεται)

Για όσους είχαν βρει το nipaaaa στο Higurashi ενοχλητικό να προηδοποιήσω οτι εδω υπάρχει κάτι πολύ πιο θανατηφόρο! :P

Btw ολοκλήρωσα και τα υπόλοιπα Episodes του Visual novel και απλά προβλέπονται τρομερές καταστάσεις

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από The Tragic Prince: 02 Ιούλιος 2009 - 05:30

#12 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 12:18

Nipah pwns uuuu <<

Η Maria στο OP πολύ Rena μου θυμίζει. To OP τρομερό, αν και ακόμα προτιμώ το ΟP απ' το παιχνίδι. Όντως, σαν να το τρέξαν λιγάκι το πράγμα, αλλά μια χαρά το βρήκα το επ. Άντε να βγει και το 2ρο
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#13 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 13:30

Βγηκε απο [CoalGuys], θα το δω σε λιγο :D

#14 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 14:47

Πολύ καλή δουλειά για πρώτο επεισόδιο, ας ελπίσουμε να συνεχίσει έτσι και καλύτερα. Σου γνωρίζει βέβαια 30 χαρακτήρες με το καλημέρα, αλλά αυτό ήταν αναπόφευκτο. Καλό animation, και ακόμα καλύτερο voice acting.

Spoiler:
Τέλος, εξαιρετικό OP/ED. :nod:

Έλα, μωρή DEEN... ξόρκισε τους φόβους μου. XD

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#15 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 16:27

Spoiler:
Τέλος, εξαιρετικό OP/ED. :nod:

ετσι ρε _AF γουσταρα πολυ ασχημα εκει XD.

anyway υποσχομενη σειρα, ωραιο σχεδιο στους χαρακτηρες, καλο σεναριο, music + κτλπ. Θα προτιμουσα να μην ειχε το comedy relief με
Spoiler:
αλλα w/e.

OP ηταν καταπληκτικο το ΕD δε με ενθουσιασε, βασικα η φωνη του τραγουδιστη δε μου αρεσε, αρκετα ψιλη για το τραγουδι.