Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Legend of Dragoon 2 Βοοκ

• Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Quessir

Quessir

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 09 June 2009 - 22:24

Καλησπερα , συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη που θα κανω απλα εμενα πολλα χρονια στον καναδα και δεν γνωριζω καλα την ορθογραφια οποτε μην βριζετε :nosey:

Πεζοταν το Legend of draoon στο playstation 1 μου εκανε πολυ καλη εντιποση και χρονια ψαχνω για κανενα νεο αλλα τιποτα.

αμα γνωριζετε το παιχνιδι ξερετε για τι μιλαω ειχε πολυ οραια ιστορια. Τελος παντων
Αποφασισα να γραψω ενα βιβλιο και να μιλισω για μια σινεχια του παιχνιδιου πως εξελιχθικαν τα πραματα μετα το συμβαν που εγινε στο τελος του παιχνιδιου.
Θα ήθελα να μαθω αμα ειναι καλη ιδεα και αμα θελετε να το ποσταρω και εδω η να πειτε και εσεις διαφορες ιδεες γιατι δεν εχει τελιοσει ακομα

Το βιβλιο το γραφω στα ελληνικα αλλα χρισιμοποιω το word μην φοβαστε :P
με βοηθαει και ενας φιλος μου στην ορθογραφια

#2 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 09 June 2009 - 22:31

Quessir, όντως το Legend Of Dragoon είναι πολύ ωραίο παιχνίδι με πολύ ωραία ιστορία και θα μου άρεσε να διαβάσω έστω μια συνέχεια, αφού δεν έχει βγει Official sequel του τίτλου.
Όσον αφορά το "βιβλίο" σου, έχουμε ειδικό τομέα για τις fan art - fan fiction δημιουργίες των μελών. Αν αποφασίσεις να κάνεις κάτι τέτοιο, απλά άνοιξε ένα νέο thread εκεί πέρα ;)

E5VV38U.jpg