Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Anime Pictures Trivia
Started By
Ash_Pokemaster
, Jun 09 2006 15:39
13430 replies to this topic
Posted 10 September 2010 - 22:14
Πρέπει να είναι το Hyakko.
Το έχω δει σίγουρα το anime που έβαλες αλλά δε θυμάμαι στα σίγουρα από ποιο είναι.
Το έχω δει σίγουρα το anime που έβαλες αλλά δε θυμάμαι στα σίγουρα από ποιο είναι.

Posted 10 September 2010 - 22:17
Μια χαρα θυμασαι! Hyakko it iz! ^^

Spoiler:
Posted 10 September 2010 - 22:25
Μια χαρα θυμασαι! Hyakko it iz! ^^
Θυμόμουν την επιγραφή "boys be ambitious" επειδή μου χε κάνει εντύπωση.
Λοιπόν ορίστε η επόμενη.Ήμουν ανάμεσα σε 3-4 σκηνές οπότε κάντε πολλά λάθη για τις βάλω όλες kukuku:hehehe:

Posted 10 September 2010 - 22:41
μου θυμιζει λιγο τον τυπα απο το Sekirei οποτε θα πω αυτο
(αν και δεν τον θυμαμαι να ειναι λιγο ευσωμος)
Έπρεπε τελικά να βάλω τις άλλες πρώτα που ήταν ΠΟΛΥ πιο δύσκολες
Btw είναι από το Sekirei 2

Posted 10 September 2010 - 23:07
Ή κάνε printscreen και μετά paste στο Paint και σώσε την εικόνα ή αλλιώς ψάξε να δεις ανάλογα με ποιο πρόγραμμα βλέπεις τα anime με τι κουμπί τραβάει φωτογραφία.
Η λύση του windows movie maker είναι πολύ μπακαλίστικη και χρονοβόρα.(την πρώτη φορά που τράβηξα screenshot σε anime έτσι το έκανα
)
Η λύση του windows movie maker είναι πολύ μπακαλίστικη και χρονοβόρα.(την πρώτη φορά που τράβηξα screenshot σε anime έτσι το έκανα

Posted 10 September 2010 - 23:54
Code Geass?

*waving intensifies*
Posted 11 September 2010 - 00:03
Neon Genesis Evangelion?

El Psy Congroo
Posted 12 September 2010 - 15:19
Gomen για την καθυστεριση
Ελπιζω να μην σας δυσκολεψει πολυ
Ελπιζω να μην σας δυσκολεψει πολυ
Posted 12 September 2010 - 15:27
trigun