Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Metropolis

• Please log in to reply
18 replies to this topic

#16 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2009 - 10:48

ειδικά μιας και υπάρχει πολύ καλή και ελληνική DVD έκδοση της...:smokingg:

...which i already purchased from fnac for 10€ :tensai:
seishun jidai wa watashi no subete desu

#17 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2009 - 00:30

Δεν ήξερα ότι είχαμε ήδη τόπικ για αυτό. Διαβάζοντας τα ως τώρα σχόλια μπορώ να πώ πως απαγοητεύτικα αρκετά - περίμενα να είναι καλύτερη η κατάσταση :( Χωρίς να πρόκειται για το υπεραριστούργημα η ταινία κυλάει ευχάριστα, η μουσική είναι υ-π-έ-ρ-ο-χ-η, το σκίτσο επίσης. Για κενά στο σενάριο δε βρήκα κάποιο (απο όσο θυμάμαι τουλάχιστον, πρέπει να έχει περάσει χρόνος απο όταν το είδα). Ίσως φταίει ότι δεν έχω δεί το πρωτότυπο που αναφέρθηκε πριν, αλλά για κάποιον που αυτή η ταινία είναι η πρώτη του επαφή με το franchise, μια χαρά λειτουργεί και το ανιμέ πιστεύω.

υ.γ. το ότι η μουσική ήταν υπέροχη το ανέφερα? :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#18 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKamatero, Athens

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2010 - 13:27

Πάρα πολύ καλή ταινιούλα. Πέρασα πολύ ευχάριστα βλέποντας την. Όμορφα γραφικά και animation και αρκετά καλή προσπάθεια στον ηχητικό τομέα. Σαν ιστορία πολύ καλή και δυστυχώς δεν έχω δει ούτε την παλιά ταινία ούτε έχω διαβάσει το manga για να εκφέρω γνώμη περί αυτού.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#19 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 270 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε Σήμερα, 01:14

Ανασκαφες φορ δε γουην!  :riiight:  (Θυμαμαι που καποτε το λεγαμε necroposting και το ειχαμε για κακο, oh how the turntables.)

Ειδα προσφατα την ταινιουλα (και μαλιστα νοικιαζοντας την απο βιντεο κλαμπ που πηγαινω καθε εβδομαδα επειδη ειμαι πανκ λαϊκ δατ :8):) και με παραξενευουν πολυ τα σχολια απο το '09 γιατι εγω την βρηκα ΥΠΕΡΟΧΗ.  :if: Τι στην ευχη, τοσο υψηλα στανταρ ειχαμε τοτε που το Metropolis του Tezuka μας φαινοταν κακη ταινια;  :hmmm:

Οπτικα το βρηκα καταπληκτικο, μουσικα υπεροχο, και ως στορι (που ηταν και αυτο που επικριθηκε περισσοτερο στα αρχαια κειμενα παλια σχόλια) το βρηκα παρα πολυ καλο και γενικα δεν βαρεθηκα καθολου. Ναι, ειναι λιγο αργη ταινια που θιγει καποια βαρια θεματακια, αλλα αυτο δεν το θεωρω κακο.

Δεν εχει σχεδον καμια σχεση με την παλια ασπρομαυρη ταινια, και αν θυμαμαι καλα ο Τεζουκα δεν την ειχε δει οταν εγραψε το manga παρα μονο ηξερε το βασικο θεμα και ειχε δει καποιες εικονες. Και μιλωντας για το manga, ουτε αυτο το εχω διαβασει (ακομα), αλλα ακουω πως ειναι... μετριο; Και πως η ταινια ειναι καλυτερη; Θα μπορουσε, καποια στιγμη θα το βαλω μπροστα κι αυτο για να κανω τη δικη μου συγκριση.  :tensai:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kain: Σήμερα, 01:15

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png