Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Dogs: Bullets & Carnage

• Please log in to reply
49 replies to this topic

#46 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2009 - 02:14

Η φωνή του Haine πάντως ήταν απίστευτη.

Posted Image

Παρ' όλο που είναι καλούτσικος seiyuu, σε πολλούς ρόλους του βρίσκω τη φωνή του αντιπαθητική.
Πλας ότι στην προκειμένη δεν ταιριάζει. :P

HnH5aB0.jpg

#47 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2009 - 02:42

Heh, υποθέτω ότι πρόκειται για διαφορά απόψεων τότε. Προσωπικά τον λατρεύω τον συγκεκριμένο voice actor + ειδικά στον Haine μου φάνηκε ότι του πήγαινε γάντι ο ρόλος.

Είχε μια βραχνάδα κάπως με την οποία τον φανταζόμουν ατον συγκεκριμένο χαρακτήρα ακόμη και καθώς διάβαζα το manga. [/fangirl voice overanalysis] :P

#48 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2009 - 15:12

Με την naoto ηταν παρα πολυ καλο (she was aweessssoooommeeeee:awww:), με τον heine Ομως, lame as hell, οπως και τα 2 πρωτα.Ισως κοιταξω και το manga, ελπιζωντας να ειναι καπως διαφορετικο.

qzMHWHd.png

#49 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2009 - 19:41

Εμένα μόνο το 1ο OVA μου άρεσε. Είχε την σωστή ατμόσφαιρα και σφιχτό σενάριο.
Στο 2ο, ο Badou είναι απλά καραγκιόζης.
Στο 3ο, η ιστορία της Naoto είναι καρακλισέ, και ο ρυθμός πάναργος, σαν να μην είχαν υλικό για σενάριο.
Το 4ο, θα άρεσε μόνο στα fangirls του Heine... :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#50 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 12:42

Τόσα χρόνια μετά δεν έχω καταλάβει με ποια λογική ένα Manga γίνεται anime, ταινία ή ova.
Αν πάντως επέλεξαν να κάνουν αυτό το manga OVA για να προωθήσουν το ίδιο το Manga
τότε τα κατάφεραν θέλω να διαβάσω οπωσδήποτε το manga
έχω δεί μέχρι το 3 και μπορεί να μη πρόσεξα τους seiyu, αφού ούτως ή αλλως μόνο τη φωνή του Gintoki ξεχωρίζω όποτε την ακούω, πρόσεξα ότι το animation ήταν πολύ ιδιαίτερο και θύμιζε noein, ειδικά στις σκηνές μάχης, ωστόσο στο andb δεν γράφει κάτι που να δείχνει συσχέτιση με το noein.

Φοβέρα ovas και τα 3 αλλά όχι αρκετά me wants more...πάω για το 4ο και δε νομίζω να αλλάξω γνώμη μετά απο αυτό, Μου άρεσε όλο το επιχείρημα και το animation και το design charachter...πάλι ξέχασα να προσέξω τη μουσική ουπς