Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Dogs: Bullets & Carnage

• Please log in to reply
49 replies to this topic

#31 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2009 - 23:24

Είδα τα δυο πρώτα επεισόδια.
Spoiler:

#32 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 15:12

Ι enjoyed it very much. Θα μπορούσαν κάποια σημεία να είχαν παρουσιαστεί λίγο καλύτερα βέβαια

Spoiler:

Δεν ξέρω αν εγώ είμαι σε fan mode (δεν θα πω fangirl cause i don t perceive the series in that regard) αλλά πραγματικά δεν πιστέυω ότι έχασα τον χρόνο μου. Ήταν μικρό περιεκτικό και αρκετά προσεγμένο. Σαν αρχή της σειράς την απέδωσαν αρκετά καλά τολμώ να πω.

@ Nikos 1451

Spoiler:

#33 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 15:53

Μόνο 4 x 15 λεπτά απ'ότι βλέπω θα είναι (σύμφωνα με anidb) οπότε κάτι σαν mini-movie μου κάνει αίσθηση εμένα, μην περιμένετε series δλδ. Απορώ τι θα πρωτοχωρέσουν εκεί μέσα.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#34 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 16:05

Well μιλώντας ακριβέστερα το Dogs: Bullet and Carnage αποτελεί μεταφορά του "Dogs: Stray dogs Howling in the dark " που είναι ουσιαστικά το prequel της σειράς Dogs (σύμφωνα με το ANN) και στο οποίο εισάγονται οι κύριοι χαρακτήρες και μας εξηγείται το τι συμβαίνει πριν απο τα γεγονότα της κύριας σειράς(στο mangafox καλύπτουν το chapter που χαρακτηρίζεται ως prequel).

Mέχρι στιγμής τα 2 OVAS κάλυψαν ακριβώς το μισό του prequel. Οπότε τα άλλα δυο λογικά θα καλύψουν το άλλο μισό. Και αν κάποια στιγμή ο Mangaka προχωρήσει το manga αρκετά (ή αποφασίσει να ζωγραφίζει περισσότερες απο 15 @)(#*)@(# σελίδες ανά μήνα) ίσως έχουμε και άλλα OVAS σαν διαφορετική θεματική ενότητα.

#35 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 16:06

το 1ο με τον Mihai μου αρεσε... ειχε καλη ατμοσφαιρα...
το 2ο με τον Badou δεν μου αρεσε και τοσο... η αρχη μονο μου αρεσε αλλα και κει καποιες σκηνες δεν με επεισαν... ηθελα περισσοτερα μαλλον...

σχεδιαστικα πιστο στο manga αλλα αρκετη λογοκρισια επεσε... Dogs is not for kids... γιατι το εκαναν αυτο δεν καταλαβαινω...
το animation επισης το περιμενα καλυτερο...

:unsure: γενικα περιμενα πολλα περισσοτερα...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#36 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 17:29

Ουτε το 2ο μου αρεσε.Πρωτα απο ολλα περιμενα η σειρα να ειναι 10 φορες πιο σκοτεινη, και να μην εχει stupid humor οπως εκει με τον badou, που πραγματικα παγωσα.
Spoiler:

Μακαρι το 3 να ειναι καλυτερο.

qzMHWHd.png

#37 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 18:59

Να πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι περίμενα όντως πιο σκοτεινή ατμόσφαιρα. Για την ακρίβεια, με το σχέδιο του manga, περίμενα έναν κόσμο στο γκρίζο μισοσκόταδο, όπου δε μπορείς να διακρίνεις καλά το περιβάλλον. Αντίθετα, με την μουσική επένδυση και το συγκεκριμένο animation, πείτε μου ειλικρινά, δε σας θύμισε λιγάκι Baccano!; Ειδικά στο μικρό εισαγωγικό clip, όπου εμφανίζεται το σκυλί. Εντελώς όμως.

Η λογοκρισία ήταν ένα μείον. Αυτό αφαιρεί ακόμα πιο πολύ σε ατμόσφαιρα.

Όσο για τις ιστορίες, εφ'όσον ήταν πιστές στο manga, δε μπορώ να πω τίποτε άλλο από το ότι μου άρεσαν.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#38 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 21:25

Δεν τους καταλαβαίνω. βγάζουν μια σειρά για να διαφημίσουν το manga. Και αντι να μεταφέρουν πιστά την ατμόσφαιρα επιλέγουν την οδό της λογοκρισίας. Αυτός δηλαδή που θα την παρακολουθήσει, σχηματίζοντας την άποψη πως και το manga είναι χαλαρό, δεν θα απογοητευτεί οταν μάθει τι ισχύει στην πραγματικότητα; Περισσότερη δυσφήμιση παρά διαφήμιση κάνουν τελικά.

#39 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2009 - 14:20

Το 2ο δεν άντεξα να το δω όλο.

Fuck this shit, I'm gonna re-read the mango.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#40 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2009 - 08:33

βγηκαν τα 1-2 και απο [Frostii]. Δειτε τα και πειτε ποιο σας φαινεται καλυτερο release ^_^ /whistles.

#41 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLost in Time...

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2009 - 22:02

Είδα τα δύο πρώτα επεισόδια. Ωραίο σχέδιο, ωραίοι χαρακτήρες αλλά η πλοκή πήγε κάπως γρήγορα. Πάντως το σκοπό του, δηλαδή να διαφημίσει το manga, τον εκπλήρωσε και με το παραπάνω. Θα πάω σίγουρα να το διαβάσω. :thumbup:

#42 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2009 - 21:47

The raws from 3-4 Are on Tokyotoshokan. Πράγμα που σημαίνει ότι όπου να ναι θα έχουμε και subs. Cant wait! :wooi2:
Ναι ξέρω ότι δεν πρόκειται να φτάσουν το Manga αν κρίνω από τα προηγούμενα δύο. Αλλά θα έχουμε Haine Και Naoto. Αυτό και μόνο είναι αρκετό.:wooi2:

#43 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2009 - 17:48

Bump for greater justice. Το 3ο OVA βγήκε από Yus-SHS όσοι πιστοί προσέλθετε από εδώ με torrent διαφορετικά υπάρχει και στο # news στο bot Nanae - chan.

ΕDIT... Να πω εδώ ότι το 3ο OVA μου άρεσε περισσότερο από τα δύο προηγούμενα. Δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι λόγω υπόθεσης δεν τους έπαιρνε να κόψουν και πολλά αλλά η λογοκρισία ήταν αισθητά μειωμένη σε σχέση με τα άλλα δύο. Well άντε να περιμένουμε και το OVA με τον Haine τώρα. Λογικά όπου να ναι θα βγεί και αυτό.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 13 Αύγουστος 2009 - 19:24

#44 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2009 - 01:39

Δε μου άρεσε το επ του Heine.

Naoto's is the best by far.

Γενικά για το άνιμε, θα προτιμούσα τον όρο διαφήμιση παρά σειρά, μιας και από μόνο του είναι ένα τίποτα.

Δε με χάλασε βέβαια σαν μάνγκα ρίντερ, εξάλλου τα επεισόδια είναι μικρά.

Τώρα αν πέτυχε το σκοπό του στο κοινό που δεν έχει διαβάσει το μάνγκα, άγνωστο. Για πείτε.

HnH5aB0.jpg

#45 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2009 - 01:50

Εμένα μου άρεσε αρκετά αλλά συμφωνώ ότι της Naoto ήταν by far το καλύτερο. Βασικά με το επεισόδιο του Haine το κακό είναι ότι ήθελε περισσότερο χρόνο για να ξεδιπλώσει την ιστορία του και ότι το συμπτίξανε υπερβολικά πολύ.

Η φωνή του Haine πάντως ήταν απίστευτη. ^w^. O Badou κλασσικά κοσμάρα και σε αυτότ ο επεισόδιο.