Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Dogs: Bullets & Carnage

• Please log in to reply
49 replies to this topic

#1 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 21:36

Posted Image

The story takes place in a future European city where a genetically altered albino gunman, a chain-smoking mercenary, a former assassin, and a katana-wielding orphan ply their deadly trades on the streets and below the surface.

The first anime volume will ship in Japan with the fourth volume of Miwa's Dogs: Bullets & Carnage manga on May 19. The second anime volume will ship with the Dogs: Stray Dogs Howling in the Dark manga volume on July 17.

Spoiler: announcement scan

Πρόκειται για τη μεταφορά ενός πολύ ενδιαφέροντος manga σε anime το οποίο θα αποτελείται από δύο OVAs. Πιο συγκεκριμένα:

According to official reports, the rumors have been confirmed that the two OVAs will be focusing on Shirow-san's "Stray Dogs Howling in the Dark" volume. The layout so far has been confirmed:

OVA 1 - May 19 (Includes an official 4th Volume of the "DOGS: Bullets & Carnage" manga):
"Weepy Old Killer" - Mihai's Story
"Gun Smoker" - Badou's Story

OVA 2 - July 17 (Includes an official reprint of the Shirow's "Stray Dogs Howling in the Dark"):
"Blade Maiden" - Naoto's Story
"Stray Dog Howling in the Dark" - Haine's Story

There is also the following rumors (warning- only speculation):
- OVA 2 will include a one-shot animation of DOGS: Bullets & Carnage, featuring the introductory scenes.
- The one-shot is a tease for a full animated series for DOGS: Bullets and Carnage
- It may follow a monthly episode format which allows Shirow to have a safely cap between the manga and anime.

anidb
ANN
Official Website (όπου υπάρχει και το promotional trailer)

Here's the trailer [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VGhgod4BZ84[/youtube]

Διαβάζω τώρα το manga και μου φαίνεται πάρα πολύ ενδιαφέρον και από ότι είδα στο trailer to anime μένει αρκετά πιστό στο char design και στο κλίμα του manga...Το περιμένω με αγωνία...:congrats:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από mono: 20 Μάιος 2009 - 03:11
youtube you suck...hard...

xbJ3b2w.jpeg

#2 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 21:44

δεν εχω διαβασει το manga,παρολου που μου φαινοταν πολυ ενδιαφερον επειδη ειχα δει οτι θα βγει Ova, και γενικα περιμενα να το δω αυτο το anime.
Μια βδομαδα μονο μενει, thats nice :)

qzMHWHd.png

#3 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 21:46

ναις... δεν ειχα δει το τρειλερ... ελπιζω να βγει καλο... οι φωνες ειδικα XD

- It may follow a monthly episode format which allows Shirow to have a safely cap between the manga and anime.

σουρ σουρ... το καθε κεφαλαιο το B & C θελει 2 λεπτα διαβασμα... ουτε για 15λεπτα επς δεν κανει...

σε λιγες μερες βγαινει το 1ο... θα δειξει... προκειται για ενα περιεργο manga...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#4 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 22:12

Δε ξέρω γιατί, αλλά ψιλιάζομαι κάτι ΝτιΕμΣι φάση. Φέηλ δηλαδή.

Το σχέδιο πάντως μια χαρά είναι, παρόλο που είχα ξενερώσει από μερικές πρόμο πιξ.

Αν το οστ είναι του στυλ της μουσικής του βίντεο θα είναι λίγο σκατά μπορώ να πω.

Και όοοοοοολοι αυτοί οι χαρακτήρες που σφηνώθηκαν στο Stray Dogs... ?

Είμαι ανύσηχος.

Αν και μια καλή μεταφορά του Σφαίρες και Σφαγή σε 26άρα τουλάχιστον σειρά θα την ήθελα.

Ίδωμεν.

HnH5aB0.jpg

#5 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 22:15

Ωραία παρουσίαση mono chan, συγχαρητήρια. Από το trailer φάνηκε πολύ ενδιαφέρον πάντως, και πολύ προσεγμένο σε σχέδιο και μουσική. Με έψησες να αρχίσω το manga για να είμαι ειλικρινής ώστε να προλάβω να το δω όταν με το καλό βγεί.

#6 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2009 - 00:59

Ενδιαφέρον will check it. ^^

Aν θυμάμαι καλά έχει σκηνοθετήσει και ο mamoru oshii μια ταινία live action βασισμένη στο ίδιο manga. Η ταινία λεγόταν stray dogs btw και είναι αρκετά παλιά. (αν και την έχω από καιρό δεν αξιώθηκα να την δω ακόμη)

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#7 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2009 - 03:48

Παιδια το manga τα σπαει
Αν καταφερει να μεταφερει την ιδια ατμοσφαιρα απο το manga θα εχουμε ενα αριστουργημα.
Το βλεπω να μπαινει στο top 10

Μολις βγει να το δειτε, μην το χασετε

#8 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2009 - 18:16

Χουρ... δύσκολο manga για daptation. Μόνο το μέλλον θα δείξει τί θα δούμε...

Θά'θελα να είμαι πιο αισιόδοξη, αλλά ως mangaholic και προκατειλλημένη εναντίων των anime adaptation τους, παραμένω κάτω και σιωπηλή.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2009 - 15:58

Will watch propably. Αυτοί που διάβασαν το μάνγκα , να μου πουν αν έχει καθόλου mystery/thriller προεκτάσεις .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#10 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2009 - 16:27

Αυτοί που διάβασαν το μάνγκα , να μου πουν αν έχει καθόλου mystery/thriller προεκτάσεις .

mystery δε θα το ελεγα
thriller μονο ισως επειδη εχει λιγο σπλατερ (^^*);
παντως δε θα το δω το ανιμε. το μανγκα εχει πολυ καλο σχεδιο και δημιουργησε μια συγκεκριμενη εικονα στο μυαλο μου με το κλιμα του. (απ΄οτι ειδα στο τρειλερ) το ανιμε στανταρ θα με απογοητευσει:frozen:
seishun jidai wa watashi no subete desu

#11 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2009 - 16:51

Will watch propably. Αυτοί που διάβασαν το μάνγκα , να μου πουν αν έχει καθόλου mystery/thriller προεκτάσεις .

αυτοι που διαβαζουμε το manga θα σου πουμε πως εχει καλη ατμοσφαιρα, αλλα μετα απο 40 σχεδον κεφαλαια δεν ξερουμε που μας παν τα 4...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#12 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2009 - 17:06

Εχει ενα δικιο ο απο πανω :)

btw μακαρι να βγει καλο το ανιμε, ειναι κ μια ευκαιρια να κανουμε ενα recap, γιατι εγω προσωπικα τα μισα τα χω ξεχασει

Δημοσιευμένη  εικόνα

#13 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 03:41

Ενδιαφέρον will check it. ^^

Aν θυμάμαι καλά έχει σκηνοθετήσει και ο mamoru oshii μια ταινία live action βασισμένη στο ίδιο manga. Η ταινία λεγόταν stray dogs btw και είναι αρκετά παλιά. (αν και την έχω από καιρό δεν αξιώθηκα να την δω ακόμη)

Βασικά καμία απολύτως σχέση...Η ταινία stray dogs είναι του 1991 και το manga dogs του 2001.
Επείσης η συγκεκριμένη ταινία βασίζεται στο manga Kerberos Panzer Cop το οποίο το έχει γράψει ο ίδιος.

xbJ3b2w.jpeg

#14 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2009 - 21:54

Τι παίζει ρε παιδιά με τα ρωζ;

Στο τοσοκαν δεν υπάρχει τίποτα, πότε θα το δούμε;; :knock-knock:

HnH5aB0.jpg

#15 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2009 - 16:30

το trailer ηταν αδιαφορο, αλλα ως 2 ova's, θα το τσεκαρω.

Τι παίζει ρε παιδιά με τα ρωζ;

Στο τοσοκαν δεν υπάρχει τίποτα, πότε θα το δούμε;; :knock-knock:

ισως επειδη κανενα fansub εως τωρα δε το εχει αναλαβει.