Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πορνογραφία μόνο για ενήλικες; Γιατί;
Posted 14 May 2009 - 02:31
Posted 14 May 2009 - 02:40
*seriously last post, no really...really*
Posted 14 May 2009 - 02:42
πω πωωωω τι γράφει αυτός ο σάτυρος ο Λόκις φτου πάνου;! ντροπή troll!
*seriously last post, no really...really*

Posted 14 May 2009 - 02:57
ακόμη το filmnet δεν υπήρχε... το παιδί αν θέλει να δει θα θέλει.
σιγά στο γυμνάσιο οι φίλοι μου παίρνανε βιντεοκασέτες πορνό απο τα βίντεο club και βλέπανε μια χαρά... πότε θα καταλάβετε ότι τα όρια ηλικίας στην Ελλάδα είναι για να μη τηρούνται
όπώς η πώληση αλκοολ σε άτομα κάτω των 17.
για να μη πως για τα ερωτικά comics που τα ανακάλυψα σε σπίτι φύλου μου όταν ήμουν πάλι στο δημοτικό και έπαθα σοκ.
Posted 14 May 2009 - 03:03
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Posted 14 May 2009 - 03:05
Posted 14 May 2009 - 03:23
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Posted 14 May 2009 - 03:41
Και κάτι άλλο... Τώρα η κύρια αιτιολογία είναι ότι και καλά σου χαλάει την σεξουαλική ανάπτυξη (τότε αν είναι έτσι το μεγαλύτερο ποσοστό της ανθρωπότητας έχει προβληματική σεξουαλική ανάπτυξη).
Πριν 50 χρόνια όμως πάω στοίχημα ότι αυτό που θα άκουγες τουλάχιστον στην Ελλάδα είναι το εξής: Δεν κάνει να βλέπεις τσόντα γιατί, είναι αμαρτία, είναι αίσχος, είναι ντροπή, είναι ανήθικο η κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Σήμερα αυτά αρχίζουν και μειώνονται αλλά η ουσία παραμένει ίδια.
Κάτι ακόμα.. Αν κάτι από μικρός σου λένε ότι είναι κακό, τότε θα καταλήξεις να το φοβάσαι ακόμα κι αν δεν θα έπρεπε.
Posted 14 May 2009 - 04:18
να βλέπει πορνο... πρώτα απο όλα στα πορνό, παίρνουν μια πράξη αγάπης και την κάνουν
ένα εμπορικό σάπιο πράγμα. Δεν λέω καλό και το άγριο σεκς, καλό και το να πιδιέσε με τον τύπο απο το φωτοτυπικό αλλά ας είμαστε ρεαλιστές.
Όλοι θέλουμε να μάθουμε τα παιδιά μας για να αγαπάνε, όχι να παίρνουν μια τόσο τρυφερή
πράξη αγάπης και να την εκμηδενίζουν. Αν μη τι άλλο αυτό η εγκράτια είναι αυτή που μας κάνει να ξεχωρίζουμε απο τα άλλα θηλαστικά.
και στην τελική τι παράδειγμα θα πάρει το παιδί βλέποντας την βοσκοπούλα να την βιάζει το μισό χωρίο;
Posted 14 May 2009 - 06:23

Posted 14 May 2009 - 07:14
και μετά όταν έρθει η ώρα η καλή με την έτσι του, θα περιμένει πρώτα να τον κάνει παγωτό από το γλύψιμο [θα της κάνει και άκρη τα μαλλιά για να είναι σωστό το πλάνο], μετά θα αναλάβει αυτός για λίγο και μετά θα αρχίσει το νταβαντούρι. Και αν το πάει by the book τότε θα προσπαθήσει να τις αλλάξει 62 στάσεις, θα χτυπήσει και την πίσω πόρτα και στο τέλος θα της "ασπρίσει" και τη μούρη για να είναι ευτυχισμένη...
Posted 14 May 2009 - 10:06
Όχι, τελικά θ'απαντήσω.
Εξήγηση στα παιδιά από μικρή ηλικία της σεξουαλικής πράξης (aka σεξουαλική διαπαιδαγώγιση) ΝΑΙ.
Ελεύθερη θείαση πορνό σε παιδιά και εφήβους κάτω των 18 ΟΧΙ.
Γιατί το πορνό βγάζει στη φόρα τις όποιες διαστροφές μπορεί να έχει ο καθένας. Ας μάθουν τα παιδιά να αντιμετωπίζουν ΠΡΩΤΑ τη σεξουαλική πράξη με τη σοβαρότητα και την υπεθυνότητα που της αρμόζει και ΜΕΤΑ ας ψάξουν τί συγκεκριμένα τους ανάβει.
Όποτε βλέπω ανήλικους να κατεβάζουν και να βλέπουν πορνό αναρωτιέμαι πώς βλέπουν τον έρωτα, τις γυναίκες... πάντα πιστεύω πως τα έχουν για χάχανο και πλακίτσα. Πείτε με γριά, πείτε με υποκρίτρια, πείτε με ό,τι θέλετε, δε θα μου αρέσει να δω τα παιδιά μου να βλέπουν τσόντα. Θα τους εξηγήσω, χωρίς ταμπού και χωρίς ντροπές τί σημαίνει έρωτας και σεξ, θα τους υπογραμμίσω το ότι ΔΕΝ είναι για ψύλλου πήδημα (no pun intented) και από εκεί και πέρα θα είμαι ανοιχτή για ό,τι απορία κι αν έχουν.
"Διότι, εάν το σεξ δε τό'χεις για ταμπού, τη τσόντα τη φτύνεις. Η μισή "χαρά" της τσόντας είναι το ότι αντιμετωπίζεται ως ταμπού, ότι κάνεις κάτι απαγορευμένο." (Λόγια του 22χρονου ξαδέρφου μου και δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω.)
Posted 14 May 2009 - 11:07

Posted 14 May 2009 - 11:23
Posted 14 May 2009 - 11:39
Πιστευω οτι ενας ωριμος 15χρονος/η δεν θα παθει κατι αν δει καμποσες ταινιες πορνο, αλλα ενα ατομο που δεν εχει την κριση να καταλαβει οτι αυτο που βλεπει στην ουσια ειναι ψυχαγωγια και οχι σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση (γιατι, κακα τα ψεμματα, το να βλεπεις τον καθενα να κοπαναει μανιωδως μια γυναικα χωρις ιχνος σεβασμου και μετα να τελειωνει στο προσωπο της βριζοντας την, δεν ειναι διαπαιδαγωγικο) ισως παρουσιασει προβλημα στις σχεσεις του αργοτερα. Ειμαι πολυ θετικος στην δημιουργια ταινιων με αποκλειστικο θεμα την ενημερωση 12-15χρονων κι ας ειναι και λιγο πιο πιπερατες απο τις βαρετες ταινιουλες που υπαρχουν ηδη πανω σε αυτο το θεμα, αλλα μεχρι εκει. Σκληροτερες ταινιες θα επρεπε να εχουν ενα περιορισμο ηλικιας.