Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Yukan Club

• Please log in to reply
17 replies to this topic

#1 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 21:45

Μια ακόμα από τις αγαπημένες μου σειρές, ακόμα και αν απογοήτευσε πολύ κόσμο. Εμένα καθόλου. Μάλλον με τραβάνε οι κωμικές σειρές από μάνγκα και φυσικά η παρουσία μελών των KAT-TUN.

Η υπόθεση έχει να κάνει με 6 μαθητές λυκείου (3 αγόρια - 3 κορίτσια) οι οποίοι σε κάθε επεισόδιο έχουν να φέρουν εις πέρας μια αποστολή. Με όλα τα κωμικά επακόλουθα. Αυτοί το σχολείο το έχουν γραμμένο. Το σχολείο είναι αυτό που δεν μπορεί να ξεγράψει αυτούς!!! Μου άρεσε κάθε επεισόδιο εκτός από το 8ο και γέλασα πάρα πολύ. Οι 6 πρωταγωνιστές αν και εντελώς διαφορετικά άτομα δένουν πάρα πολύ καλά.
  • Title: 有閑倶楽部
  • Title (romaji): Yukan Club
  • Also known as: Leisure Club
  • Genre: School comedy
  • Episodes: 10
  • Viewership ratings: 12.63
  • Broadcast network: NTV
  • Broadcast period: 2007-Oct-16 to 2007-Dec-18
  • Theme song: Keep The Faith by KAT-TUN
Akanishi Jin as Shochikubai Miroku
Yokoyama Yu as Kikumasamune Seishiro
Taguchi Junnosuke as Bido Granmarie
Minami as Kenbishi Yuri
Kashii Yu as Hakushika Noriko
Suzuki Emi as Kizakura Karen

Shochikubai Miroku (Akanishi Jin) is the son of a police commissioner (father) and also a traveller (mother). Miroku has lots of connections and is a very good fighter. His interest is his motorcycle.
Kikumasamune Seishiro (Yokoyuma Yu) is the rich son of a large hospital. He also fights as well as Miroku. He is a good fighter with smarts.
Bido Granmarie (Taguchi Junnosuke) is the son of a Swedish ambassador. He's also a playboy, dating many girls at once. Granmarie can't see himself going steady because he thinks the world can't handle it.
Kenbishi Yuri (Minami) is the rich daughter of a world-renowned president of the Kenbishi Business. She loves to indulge on eating. She's also a good fighter, but can never beat Seishiro.
Hakushika Noriko (Kashii Yu) is the daughter of a famous japanese painter (father) and her mother is from a tradition tea ceremony family. Her only hate is men and can get very violent when they touch her.
Kizakura Karen (Suzuki Emi) lives with her mother, a rich jewel dealer. Her dream is to marry into a rich family using her attractive body and style.

Και επειδή έχω αδυναμία σε αυτά τα πράγματα...

Posted Image

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από marilena_r: 11 Μάιος 2009 - 21:54

Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#2 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 21:54

Αν εξαιρέσεις το αγγούρι Τζιν γενικώς ήταν καλή! Ο Junno τα σπαγε ως Bidou! 
Απλά με είχε απογοητεύσει γιατί την περίμενα SUPER DUPER WOW και είχα φάει τα λυσσακά μου μέχρι να βγει και εμ δεν ήταν τόσο SUPER DUPER WOW. Αν είχα πιο χαμηλές προσδοκίες θα το απολάμβανα καλύτερα. Πιστεύω πως πρέπει να την ξαναδώ.

Βέβαια πρέπει να αναγνωρίσω στο Τζιν ένα: Τα γλειφιτζούρια! Τρελαίνομαι να μιμούμαι το στυλ που τα εμ... έγλειφε! XDDDD

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από a2a: 11 Μάιος 2009 - 22:02

#3 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 21:58

Έλα μωρέ! Τι τα θες! Και ο Τζιν και τα αγγούρια τρώγονται. Εγώ βέβαια δεν τρώω αγγούρια αλλά τον Τζιν θα τον έτρωγα ευχαρίστως.
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι εγώ δεν είχα καμία προσδοκία από την σειρά. Γενικά δεν έχω ποτέ προσδοκίες. Μου φτάνει να απολαμβάνω τα παιδιά!

#4 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 22:18

Έλα μωρέ! Τι τα θες! Και ο Τζιν και τα αγγούρια τρώγονται. Εγώ βέβαια δεν τρώω αγγούρια αλλά τον Τζιν θα τον έτρωγα ευχαρίστως.

Ναι μια χαρά τρώγονται! Εγώ και αγγούρια τρωω! *weird conversation is weird*
Πρέπει να τη δούμε ξανά μαζί! ^_^

#5 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 22:55

ακόμα και αν απογοήτευσε πολύ κόσμο.

guilty as charged :pp

το Yukan ηταν απο τα πρωτα doramas που κατεβασα ever, λογω Akanishi...
ηταν η Π.Κ. (Προ Κame :pp) εποχη που εζησα ως dorama fangirl :hahaha: δε θα ταν κανα διμηνο xD
and i was pretty much let down i must admit.. πιεστηκα πολυ να το τελειωσω και το ειχα on hiatus μηνες μεχρι να καταφερω να δω τα τελευταια 2 episodes...
oυτε εγω ειχα προσδοκιες απ τη σειρα (hell, τοτε δεν ειχαν καν προσδοκιες απο jdrama γενικως) αλλα το οτι δε με τρελανε παραμενει..

αυτο δε σημαινει επ'ουδενι οτι τη θεωρω κακη σειρα! αν εξαιρεσεις τον Akanishi everything else was quite nice και το υπολοιπο cast παρα πολυ καλο!
μπορω να θυμηθω παρα πολλες epic φασεις, and i generally consider it a no-go with me

fave charas Yuri και Bido :P

παντως, η σκηνη που δε προκειται να ξεχασω ποτε ειναι

Spoiler:

και οφειλω να ομολογησω χαρη στo Yukan ειδαμε οντως Νταβα-Jin :hahaha:
Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#6 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2009 - 00:11

εντάξει εμένα μου αρέσει.. αν και πολύ johnys ρε παιδί μου
και είμαι η τελευταία που έμαθα ότι όλοι ήταν johnys...
το σοκ το έπαθα όταν είδα τον ξανθό σαν μέλος των katun.

ένα θα πω ... ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ
είναι παρανοϊκή είναι βλαμμένη έχει όλα τα συστατικά που θα έπρεπε να έχει μια ταινία
βασισμένη σε manga.

η Μινάμι είναι η αγαπημένη μου την ΑΓΑΠΑΩ και την άλλη την σκύλα θα την σκοτώσω
και θα παντρευτώ τον άντρα της. η άλλη η ψιλή τι στεγνή γκόμενα θεέ μου.

Αγάπησα σε αυτή την σειρά τον Taguchi Junnosuke) γιατί απλά είναι kawai...
μου φαίνεται είμαι η μόνη που λάτρεψε αυτή την σειρά τόσο πολύ...
διασκέδαζα πάρα πολύ με την minami και τον Taguchi
απο τις πρώτες που είδα και αυτή

#7 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2009 - 06:23

Erisadesu, και εγώ την λάτρεψα την σειρά και άλλη μια φίλη μου που δεν μπαίνει στο φόρουμ. Πρέπει να είναι από τους λίγους που δεν ήξερες ότι είναι Τζώννυς, αλλά οι περισσότεροι τοςυ ανακαλύπτουν από τα ντράμα! (Ειναι πιο προσιτά στο κοινό!!!) Νομίζω όλοι τον εκτιμήσαμε τον Τζούννο πάντως!

#8 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2009 - 19:25

Oh well, Junno [no, Bidou] makes a perfect girl~ He was saying stuff like that in the making of, too~ Αλλά γιατί τέτοιο μίσος για την καημένη την Emi βρε παιδιά΄Μια χαρά κοπέλα είναι, και της αρέσει και η ροκ xD

All in all, ήταν ΚΑΦΡΙΚΟ, αλλά ΩΡΑΙΟ καφρικο. Σε ένα πράγμα συμφωνήσαμε με την αδελφή μου΄είναι από τα Jdramas που θα ξαναδούμε και θα καναδούμε...Ακόμα κι όταν το βαρεθούμε.

MAJOR NOTE: H MINAMI ΔΕ ΧΩΝΕΥΕΙ ΤΟ JUNNO! Τον φοβάται κιόλας! Το είπε στο cartoonKAT-TUN που ήταν καλεσμένη΄τον ξαπόστειλε κι απ'το πλατώ και τον έβαλε να κάτσει στις σκάλες στο studio!

Αλλά τί ακριβώς με πέθανε σ'αυτό το drama; Ένα μικρούλι Picspam τώρα~ λόγω επεξήγησης και όχι επειδή είμαι τρελό fangirl του Junno [νομίζω φαίνεται] ή του JinNo

1. Oyaji Rabu. πόσα ακριβώς EMO icons έχουν φτιαχτεί με αυτήν την εικόνα, κι εγώ δεν ξέρω.

2. Elder brother lokking-over thing fetish. Kαι Chinen fan. ΜΑ ΤΙ ΧΕΙΛΗ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ 15ΧΡΟΝΟ ΘΕΕ ΜΟΥ

3. Κάποιος/κάποια τον κεράτωσε και είπε να εκδικηθεί το παιδί. LOL

4. JLo Jin και τί στον κόσμο...ΈΛΕΟΣ με το Lipgloss λιγάκι ρε παιδί μου...

6. Τώρα αν σας πω ότι μου θυμίζει τον ΜatsuJun στο Kimi wa Petto τί θα μου πείτε;

7. Κάποια καλη γιαγιάκα έπρεπε να τον βασανίσει, επειδή εγώ δεν μπορώ. ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟ ΡΕ! [γιατί έπαψε να μου αρέσει ο jin΄τον θέλω μόνο με stubble τώρα]. Αχ, Kina-san, γιατί δεν τον πετσόκοψες;

Και η φάση που έβαλε τα κλάματα για τη μοτοσικλέτα που κάηκε; Αντί να κλαίει που έζησε το βούρλο ;3

1. Του αρέσει το μπιλιάρδο. Ναι, αλλά τέτοιο intense βλέμμα ρε παιδί μου; Σκέψου και τα καημένα τα fangirls αγάπη μου...

2. Lipgloss glory. He makes a pefect bride, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το ξέχασε πως τώρα είναι άντρας και πάλι...*fufufu*

3. Wet Bidou= Wet Junno = DEATH. Srsly. Δεν έχω τίποτ'άλλο να πω γι'ΑΥΤΗ τη φάση.

4. "Μα γιατί δεν αρέσω σε ΟΛΕΣ τις γυναίκες του κόσμου;" [Ναι μωρέ, μόνο το 99.9% έχουν fetish στους ξανθούς γαλανομάτηδες...ψιλοπράγματα] Εγώ είμαι το 00.1%΄μπορεί να μή μου αρέσουν οι ξανθοί γαλανομάτηδες με τίποτα, αλλά ο Bidou έχει άλλο origin xD Exception my dear~

Προς στιγμήν δε νιώθω καμια ιδιαίτερη επιθυμία να το ξαναδώ, αλλά μόλις τελειώσω με τις πανελλήνιες είμαι σίγουρή ότι θα μου έρθει...Και εκεί να δεις ξετρέλαμα. Και ΤΡΕΛΟ σχόλιο πάνω στις σκηνές, καρφιά και σφήνες, ειδικά άμα το βλέπω με την αδελφή μου...xD
Δημοσιευμένη  εικόνα
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#9 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 00:15

ήταν...ευχάριστο...καμμένο...κάφρικο...προβληματικό...αλλά ευχάριστο.
Προσωπική μου άποψη, όλοι πάνω κάτω αγγούρια ήτανε, αλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο, με την εξαίρεση ίσως του Junno που ήραν αφασία ώρες ώρες. Μεγάλη στιγμή του σίριαλ, η καμεό εμφάνιση του Mike He στο επεισόδιο 7 ως Prince Kashaba...
Δε ξέρω αν θα το ξανάβλεπα, κι ασ είχε πλάκα... ϊσως για να ξαναδώ το Τζιν με τα γλυφειτζούρια του... :Ρ

Δημοσιευμένη  εικόνα

#10 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 01:01

ήταν...ευχάριστο...καμμένο...κάφρικο...προβληματικό...αλλά ευχάριστο.
Προσωπική μου άποψη, όλοι πάνω κάτω αγγούρια ήτανε, αλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο, με την εξαίρεση ίσως του Junno που ήραν αφασία ώρες ώρες. Μεγάλη στιγμή του σίριαλ, η καμεό εμφάνιση του Mike He στο επεισόδιο 7 ως Prince Kashaba...
Δε ξέρω αν θα το ξανάβλεπα, κι ασ είχε πλάκα... ϊσως για να ξαναδώ το Τζιν με τα γλυφειτζούρια του... :Ρ

Δημοσιευμένη  εικόνα

#11 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2009 - 17:43

Την τελείωσα και εγώ τη σειρά την προηγούμενη βδομάδα(απλά τώρα θυμήθηκα να μπω να γράψω).Είναι ότι πιο τρελό έχω δει.Καλά το στόρι από μόνο του σε συνδυασμό με τους χαρακτήρες φωνάζει ότι είναι κάφρικο!
Με μάγεψε ο Bido.Δε το πίστευα ότι ο Junno θα μπορούσε να παίξει τόσο καλά έναν τέτοιο ρόλο και οι ατάκες του στη σειρά ήταν priceless.Ειδικά στο επεισόδιο με τη γιαγιά έριξα το γέλιο της ζωής μου.Ο Jin ήταν λίγο αγγούρι αλλά νομίζω ότι και ο ρόλος δε του άφηνε μεγάλο περιθώριο.Δηλαδή δεν είχε τόσα χαρακτηριστικά στοιχεία όσα οι υπόλοιποι χαρακτήρες για να ξεχωρίσει.Μ'άρεσε πολύ όμως που έπαιζε τον συγκινημένο.Και εκεί έριχνα πολύ γέλιο.Αυτή που λάτρεψα ήταν η Minami.Θα ήθελα να την έχω σπίτι μου και να την ταϊζω όλη μέρα.Η μάνα μου δηλαδή να την ταϊζει γιατί εγώ δε ξέρω να μαγειρεύω.Επίσης για τη σχέση Noriko-Seishiro ήμουν σίγουρη ότι θα εξελισσόταν σε κάτι ερωτικό αλλά έπεσα έξω.
Το crossdressing ήταν απίστευτο γιατί οι άνδρες κατέληξαν να είναι πιο ωραίοι από τις γυναίκες.Καλά μόλις είδα τον Jin αμέσως σκέφτηκα "Η Γιαπωνέζα JLo".
Σε γενικές γραμμές ήταν πολύ ωραία σειρά και δε κούραζε γιατί είχε ωραίες υποθέσεις.Αλλά σίγουρα βασιζόταν στους υπέροχους χαρακτήρες.Αν είχε και άλλα επεισόδια θα τα έβλεπα με ευχαρίστηση.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#12 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2009 - 17:53

Yeyy! Άλλος ένας που εκτίμησε την σειρά!

#13 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2009 - 15:46

ΘΕΙΚΗ ΣΕΙΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :wooi2:
KAWAIIIIIII υπέροχη :respect:
Jin είσαι θεος :love: Junno είσαι όλα τα λεφταα ή να πω όλα τα Γιέν ;; !!!

#14 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2009 - 15:54

και συνεχίζω ..!!!
Jin το μωρό μου :love: όλα τα λεφτα τι γλειφιτζούρια τι μηχανή μέχρι και τα ρούχα του με άρεσαν !!
Junno αππλά τελειος τον συμπάθησα περισσοτερο μονο και μόνο από την σειρα αυτή είναι άποχτος ,,,δεν υπάρχει
Yuuri η αγαπημένη μου!! τα σπάει
Karen άπλά θεα
Νoriko τα σπάει το ίδιο και ο Seishiro !! :respect:

#15 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2009 - 19:58

THN ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!:kawaii:
ΜΑΚΡΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ- ΧΑΖΟΥΛΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ!!
σε φτιάχνει αφανταστα την διάθεση !!!

Turning impossibilities to possibilites is what yukan club is abouT :respect: