Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

One Pound Gospel

• Please log in to reply
18 replies to this topic

#1 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 10 May 2009 - 17:51

Ένα από τα αγαπημένα μου ντράμα, για πολλούς λόγους.
Αλλά ας ξεκινήσω από την υπόθεση.
Από το ομώνυμο μάνγκα, παρακολουθούμε τις προσπάθειες ενός λαίμαργου αλλά αθώου μποξέρ να κατακτήσει μια εξίσου αθώα και κούκλα νεαρή καλόγρια.
Πρώτο ατού της σειράς, το ζευγάρι μποξέρ - καλόγρια απλά δουλεύει. Είναι τόσο χαρίτωμένοι και οι δυο τους! Τα αγόρια της παρέας σίγουρα θα εκτιμήσουν την Κουρόκι Μέισα ενώ ο Καμενάσι Κάζουγια ως μποξέρ είναι ταυτόχρονα αστείος, γλυκύτατος και δυναμικός.
Ολόκληρη η σειρά έχει καλή δυναμική και επειδή γίνονται πολλά σε κάθε επεισόδιο πέρα από το ρομάντζο δεν είναι καθόλου βαρετή. Θυμάμαι επίσης πως όταν την έβλεπα είχα μετά την επιθυμία να κάνω και εγώ κάτι πέρα από το να κάθομαι στο κρεβάτι και να βλέπω ντράμας. :

Title: 1ポンドの福音
Title (romaji): 1 Pound no Fukuin
Also known as: One-Pound Gospel
Genre: Romance, comedy
Episodes: 9
Viewership ratings: 10.6 (Kanto)
Broadcast network: NTV
Broadcast period: 2008-Jan-12 to 2008-Mar-08
Theme song: LIPS by KAT-TUN

Kamenashi Kazuya as Hatanaka Kosaku
Kuroki Meisa as Sister Angela
Kobayashi Satomi as Mukoda Seiko
Okada Yoshinori as Ueda
Yamada Ryosuke as Mukoda Katsumi

Edited by marilena_r, 10 May 2009 - 21:44.

Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#2 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 10 May 2009 - 21:31

Γνωστό και υπέραγαπημένο (από εμένα τουλ) drama. Φίλτατη marilena βάλε περισσότερες πληροφορίες όμως. Περισσότερες από αυτές που έβαλα στο Jdramas recommendation thread.

Kousaku is one hell of a guy! My fav drama hero! :wooi2:

#3 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 10 May 2009 - 21:45

ok! Ελπίζω αυτά που πρόσθεσα να βοηθήσουν.

#4 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 10 May 2009 - 23:08

Καλά, τί ειρωνία που το είδα εγώ το thread και όχι η αδελφή μου! Είναι τρελή Kame-fan, σοβαρά! όμως εμένα ο καημενούλης ο Kousaku eείναι από τους αγαπημένους μου δυο ρόλους του Kame. [I'm no Kame fangirl, και πολύ επιλεκτική στο τί μου αρέσει από αυτόν~]

Η σειρά απλά τα σπάει, σοβαρά τώρα. Ειδικά η inchou-sama, η αρχι-ηγουμένη ή ό,τι είναι τεσπα. Τρέλα η γυναίκα, κάνει secret backup στο ζευγάρι xD And Kousaku-host was the highlight!

Α must-watch and re-watch.
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#5 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 11 May 2009 - 00:53

"SISTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER :blingeye2::blingeye2::blingeye2::blingeye2:"
Posted Image

*ahem*
First things first, μου ειναι αδυνατον να ειμαι αντικειμενικη γι αυτο το dorama
HUGE Kame bias is really HUGE, kthnx :xxxxx

ειναι επισης απο τα αγαπημενα μου doramas ever και το χω δει ουτε που ξερω ποσες φορες... :pp
μια λεξη:
cute :wooi2:
δεν ειναι και το πιο βαθυστοχαστο drama (far from really) αλλα ειναι πολυ χαριτωμενο και ευχαριστο και βγαζει πολυ γελιο! ο Kousaku και η αφελης καψουρα του για τη Sister Angela ειναι ολα τα λεφτα! XD
"ελα να τη βρουμε Sister! ヽ(*≧ε≦*)/" :hahaha:
δε θα ξεχασω ποτε τους "150,000 τροπους να την πεσετε στη γυναικα των ονειρων σας και να φατε χυλοπιτα by dummies for dummies" που ειχε σχεδον καταληξει να γραψει ο ερμος boxer μετα απο τοση επιμονη και προσπαθεια καθως και τη σκηνη που
Spoiler:
και εκεινη που
Spoiler:

okay, who am I kidding, I just love this drama too much to actually pick one worthy scene :pp

highly recommended απο μενα oχι επειδη ειμαι Kame fangirl :himitsu: γιατι προσφερεται τα μαλλα για κατι απλο, διασκεδαστικο και ταυτοχρονα addictive!

Posted Image

Spoiler: &#33909

#6 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 11 May 2009 - 01:05

Μα όχι πως να MHN πως να μην είσαι bias αγάπη μου με τέτοιο παιδί!

Εγώ να πω ειλικρινά μετά το σοκ που έφαγα από το Yukan Club, το οποίο περίμενα τρελά και με απογοήτευσε αρκετά, ήμουν πιο κρύα στην αναμονή και ΕΥΤΥΧΩΣ με διέψευσε ευχάριστα. Αν μη τι άλλο είναι όντως διασκεδαστικό και όντως ξαναβλέπεται πολλές φορές!
Ο Kame δίνει ρέστα ερμηνείας! Αν κάποιος δεν συμπαθήσει τον Kousaku του είναι πολύ phail ως άνθρωπος imo! XD

Άλλη σκηνή που θυμάμαι και γελάω τρελά είναι:

Spoiler:

Και επίσης το LIPS των KAT-TUN είναι κομματάρα και το άκουγα μια εβδομάδα συνεχώς στο repeat όταν είχε leakαρει!

#7 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 11 May 2009 - 15:46

. Ειδικά η inchou-sama, η αρχι-ηγουμένη ή ό,τι είναι τεσπα. Τρέλα η γυναίκα, κάνει secret backup στο ζευγάρι xD

Καλά η υποστήριξη της ηγουμένης ήταν βασική. :bath:

Παρεπιπτώντως, πού είναι η αδερφή σου?!

#8 SeiMei

SeiMei

proud V.O.L.P.Y. member

• Members
  • 83 posts

Posted 11 May 2009 - 17:43

Sister Angelaaaaaaa >(ToT)>
χιχιχιχιχι >ω< ωραίο dorama! ακόμα κ εμείς που δεν είμαστε δηλωμένες kame fans (ναι υπάρχουν κ απαυτές :P) το αγαπήσαμε!! φταίει ο αξιολάτρευτος kousaku? φταίνε τα shirtless bishis που γυρνάνε εδώ κ εκεί? φταίει η αθώα κ αγνή (μουαχαχαχαχα) kuroki meisha? φταιει το γεγονός οτι όντως δεν είναι χαζοromance?? ε δν ξέρω!!! μην με καταπιέζετε :PP
nosebleed is not a myth... XD

#9 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 11 May 2009 - 23:01

Aχ, και εγω το λάτρεψα αυτό το drama! Tον, συμπαθώ τον Kame, αλλα δεν μπορω να πω οτι ειμαι και die hard fan. Σε αυτή τη σειρά πάντως ήταν αξιολάτρευτος! Απολυτα hilarious. Το μόνο που έχω να πω είναι οτι ειμαι πολυ ευχάριστη και αστεία σειρά, αμα νιώθετε down δειτε την γιατί θα σας ανεβάσει! :wooi2:

ending spoiler
Spoiler:

#10 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 15 May 2009 - 00:07

το είδα με το ζόρι δεν μου άρεσε απο την αρχή
αλλά ήταν το πρώτο δράμα με τον kame που είδα ever
και ο μόνος λόγος που το είδα ήταν αυτός.

μου άρεσαν οι 640640 τρόποι για να χάσεις κιλά πριν ένα αγώνα μποξ.
και γενικά η ιστορία με την καλόγρια δεν μου άρεσε.
σε γενικές γραμμές βλέπετε... αλλά ... το είδα με το ζόρι.

#11 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 15 May 2009 - 18:44

Βασικά ναι, και γενικότερα αυτή η κυρία σαν ηθοποιός όλος κάτι supporting θα κάνει΄θυμάμαι και κάτι άλλες αναφορές που μου έκανε η κολλητή μου μετά που το είδε...xD

@ marilena_r: Δεν μπαίνει σχεδόν ποτέ στο anime.gr; κάτι της "τη δίνει" λέει :3 Οπότε της τα μεταφέρω εγώ. Επειδή εγώ δεν έχω χρόνο να κοιτάω τα entries σε kattunlove, jone_records και λοιπές communities στο lj, μου μεταφέρει εκείνη συνοπτικά τί΄γίνεται Update κάθε μέρα και εγώ της λέω τα απο 'δω...xD

But not all of 'em were bishies~ Kαι το επισόδιο με τον ΘΕΙΚΟ τον Chinen 'ηταν το πιο αγαπημένο μου
Spoiler:

Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#12 hananaki

hananaki

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 24 June 2009 - 22:16

Καλα ο πιο γλυκος χαρακτηρας σε drama ever!Το story δεν ηταν κατι τραγικο αλλα οι φιλοτιμες προσπαθειες του Kame ως boxer να τα φτιαξει με τη sister Angela εμειναν μνημειωδεις πιστευω!

Σιγουρα ωραια σειρα και ευκολη αν σ'αρεσουν τα πιο ελαφρα και ευχαριστα dramas.
Θυμαμαι πως ειχα γελασει παρα πολυ,αν σας αρεσουν τα εξωφρενικα προσφερεται και εχει και τη συγκινηση του μεσα.

Posted Image

#13 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 03 July 2009 - 04:47

Pulled an all-nighter, αλλά το τέλειωσα XD
Η ιδέα κοιλιόδουλος-μποξέρ-γνωρίζει-νεαρή-μοναχή είναι, αν μη τι άλλο, πρωτότυπη και καμένη επίσης αλλά προσφέρεται για πολύ γέλιο ΧD Παρ' όλο που το σενάριο είναι comme ci comme ca, οι γλυκύτατοι χαρακτήρες το σώζουν :3
Επίσης είχε πετυχημένο cast, εκτός από τον Kame, γιατί είναι πολύ γλυκούλης για μποξέρ <3 για host πάντως ήταν ιδανικός XD
Αλλά δε βαριέσαι, αφού οι γκριμάτσες του είναι όλα τα λεφτά, είναι τόπλες στο μισό dorama, η φράση "Sistaaaaaaa Angeraaaaaaaa" είναι κλασική πια και ποτέ δε λέω όχι σε Kame eyecandy XD καλά έκαναν και τον έβαλαν:kawaii:
Άσε που κόλλησα και με το LIPS, οπότε προβλέπω να το ξαναδώ πολλές φορές ακόμα:wis:

6dqFccT.gif

#14 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 06 September 2009 - 23:32

Θελω να το δω..απὀτι ειδα απο σας καλό είναι ε;;
μαλλον θα το κατεβασω και αφού παίζει το μωρό μου :awww: ένας λόγος παραπανω!

#15 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 07 September 2009 - 01:56

μέτριο γενικά σαν dorama ευχάριστο πάντως δεν θυμάμαι να βαρέθηκα καθόλου..
αν και γενικά το cast είναι λίγο άκυρο μιας και ο kame είναι σαν τον brook από one piece.....