Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

07-Ghost

• Please log in to reply
136 replies to this topic

#121 Andy-Dono

Andy-Dono

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2009 - 18:29

Παιδια εμενα μεγαλη εντυπωση μου εκανε που εντυσαν το Labrador σαν diva της δεκαετιας του 80 lol...πραγματικα γελασα με την ψυχη μου :hahaha:

egw gelasa me to onoma tou:P

#122 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2009 - 15:18

Ο ανώμαλος, του ανώμαλου, ω ανώμαλε!:erk:

Spoiler:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#123 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2009 - 18:01

Μην κατεβάσετε το 26 από DB,troll είναι,με ότι νανε μετάφραση.

#124 papnick33

papnick33

Starting...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2009 - 16:27

Συγνώμη αλλά δεν είχα στο κομπιουτερ μου τη Ελληνική γλώσα, τι να έκανα? Να μην ρωτουσα κάν.
Λοιπον αν έχεις τα Ντι Βι Ντι των Dragonball πες μου απο που να τα κατεβάσω.

#125 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2009 - 20:55

...άδικος χρόνος τελικά...
δεν αξίζει να το δει κάποιος αυτός
εκτός αν είναι gay ή βαριέται, ή είναι gay η βαριέται πολύ...
βασικά ουτε gay δεν είναι... τουλαχίστον ας το έκαναν yaoi...
ή henta ή yaoi ή ...

γουατέβα... κρίμα

#126 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2010 - 22:21

Αν και στο manga μια χαρά ήταν, η αλήθεια είναι ότι στο anime φέρνει σε shounen ai. Δεν ξέρω πως τους ήρθε και το κάναν έτσι. Απ 'ότι φαίνεται όμως οι του anime είχαν να πουν κάτι γι αυτό: Υπάρχει ένα bonus track στο ost του (btw καλούτσικο το ost) το οποίο δεν είχα κάτσει να διαβασω την μετάφραση του μέχρι σήμερα. Είναι σαν onmake και αφορά το τι έγινε μετά το τέλος του anime. Το βρήκα και εδώ με την μετάφραση. Ακούστε το και δεν θα χάσετε. Πολύ γέλιο.:hahaha:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 04 Ιούνιος 2010 - 22:42

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#127 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2010 - 19:30

στο Manga είναι περισότερο yaoi?

#128 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 14:46

Ουτε shoonen-ai....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#129 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2010 - 00:56

Καταρχήν sorry που παίζω revive σε ψιλοαρχαίο θρέδιο αλλά τώρα ξεκίνησα τη σειρά και είπα να πω το κομμάτι μου.

Ωραία μουσική, ωραίο στόρυ (μύριζομαι αλλά είμαι ακομά στο 2) θα δούμε πως θα πάει στη συνέχεια. Προς το παρόν φαίνεται καλό.

Even though I suspect that if I was a female I would like it a lot more >.<

Δημοσιευμένη  εικόνα

#130 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2010 - 01:14

Even though I suspect that if I was a female I would like it a lot more >.<

Tότε ειδικά γι αυτό θα σου πρότεινα να διαβάσεις το manga αντι του anime. Για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω, στο anime πέρα από τα 2-3 πρώτα επεισόδια που μπαίνεις στο κλίμα κι όντως κι εγώ είχα πει τότε "εδώ είμαστε" μετα το τραβάει χωρίς λόγο με filler σκηνές και σκηνοθεσία "έλα ύπνε πάρε με". Το manga κυλάει με πολύ πιο φυσιολογικούς ρυθμούς και προχωράει την υπόθεση πολύ παρακάτω από εκεί που τελείωσε η σειρά. Εκτός των άλλων ο Teito ενώ στο manga είναι μια χαρά, στο anime παραγίνεται αναποφασιστος και ενοχλητικός. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να το δεις βέβαια, αλλά οπωσδήποτε μετά πιάσε το manga.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#131 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2010 - 01:29

στο manga είναι περισσότερο gay η όλη φάση; η συνεχίζει ξενέρωτο?

#132 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2010 - 02:55

Tότε ειδικά γι αυτό θα σου πρότεινα να διαβάσεις το manga αντι του anime. Για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω, στο anime πέρα από τα 2-3 πρώτα επεισόδια που μπαίνεις στο κλίμα κι όντως κι εγώ είχα πει τότε "εδώ είμαστε" μετα το τραβάει χωρίς λόγο με filler σκηνές και σκηνοθεσία "έλα ύπνε πάρε με". Το manga κυλάει με πολύ πιο φυσιολογικούς ρυθμούς και προχωράει την υπόθεση πολύ παρακάτω από εκεί που τελείωσε η σειρά. Εκτός των άλλων ο Teito ενώ στο manga είναι μια χαρά, στο anime παραγίνεται αναποφασιστος και ενοχλητικός. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να το δεις βέβαια, αλλά οπωσδήποτε μετά πιάσε το manga.

Θα το τσεκάρω σίγουρα αφού το τελειώσω. Η αλήθεια είναι οτι απο σπόντα είδα πρώτα λίγο το μάνγκα πριν το κατεβάσω αλλά δεν ήξερα τι να περιμένω. Ενώ έχω ένα θεματάκι με τα μάνγκα (σε όλη μου τη ζωή έχω διαβάσει 2 και το ένα διαβαζότανε κανονικά) αλλά θα κάνω την καρδιά μου πέτρα :P Το anime απο το μάνγκα έχει πολλές διαφορές σεναριακά?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#133 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2010 - 02:57

To manga ειναι πολυ καλύτερο απο το anime και οχι δεν εχει καμια σχεση με shounen-ai... Ποσο μαλλον yaoi....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#134 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2010 - 03:36

αυτο το ανιμε ειχα προσπαθησει να το δω πριν μερικους μηνες, το εκανα drop γυρω στο επισοδειο 6-7, βαρεθηκα ανελεητα, με κουρασε γενικοτερα.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#135 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2010 - 12:46

Θα το τσεκάρω σίγουρα αφού το τελειώσω. Η αλήθεια είναι οτι απο σπόντα είδα πρώτα λίγο το μάνγκα πριν το κατεβάσω αλλά δεν ήξερα τι να περιμένω. Ενώ έχω ένα θεματάκι με τα μάνγκα (σε όλη μου τη ζωή έχω διαβάσει 2 και το ένα διαβαζότανε κανονικά) αλλά θα κάνω την καρδιά μου πέτρα :P Το anime απο το μάνγκα έχει πολλές διαφορές σεναριακά?

Στο anime η υπόθεση μένει στην μέση, ενώ στο manga συνεχίζεται. Στο anime προσθέσαν fillers (σκηνές που δεν υπάρχουν στο manga). Ακόμα δεν έχει τελειώσει το manga. Η βασικότερη διαφορά τους όπως είπε η Galexia είναι ότι δεν υπάρχουν υπονοούμενα ότι "παιζει" κάτι μεταξύ των πρωταγωνιστών. Δεν σου περνάει καν τέτοια σκέψη απο το μυαλό όταν το διαβάζεις γιατί προφανώς δεν είχε τέτοιο σκοπό ο δημιουργός του πρωτότυπου. Αυτοί που φτιάξαν το anime το αλλάξαν για κάποιο λόγο. Δεν ξέρω τι ήθελαν να πετύχουν πάντως το όλο εγχείρημα ήταν αποτυχία.

--Εri, την έχουμε ξανακάνει αυτή την συζήτηση σε άλλο thread.:hihi2:--

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα