Παιδια εμενα μεγαλη εντυπωση μου εκανε που εντυσαν το Labrador σαν diva της δεκαετιας του 80 lol...πραγματικα γελασα με την ψυχη μου
egw gelasa me to onoma tou:P
Posted 25 September 2009 - 18:29
Παιδια εμενα μεγαλη εντυπωση μου εκανε που εντυσαν το Labrador σαν diva της δεκαετιας του 80 lol...πραγματικα γελασα με την ψυχη μου
Posted 30 September 2009 - 15:18

Posted 30 September 2009 - 18:01
Posted 14 October 2009 - 16:27
Posted 14 October 2009 - 20:55
Posted 04 June 2010 - 22:21
Edited by Nighteyes, 04 June 2010 - 22:42.
Posted 07 June 2010 - 14:46
Posted 13 December 2010 - 00:56
Posted 13 December 2010 - 01:14
Tότε ειδικά γι αυτό θα σου πρότεινα να διαβάσεις το manga αντι του anime. Για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω, στο anime πέρα από τα 2-3 πρώτα επεισόδια που μπαίνεις στο κλίμα κι όντως κι εγώ είχα πει τότε "εδώ είμαστε" μετα το τραβάει χωρίς λόγο με filler σκηνές και σκηνοθεσία "έλα ύπνε πάρε με". Το manga κυλάει με πολύ πιο φυσιολογικούς ρυθμούς και προχωράει την υπόθεση πολύ παρακάτω από εκεί που τελείωσε η σειρά. Εκτός των άλλων ο Teito ενώ στο manga είναι μια χαρά, στο anime παραγίνεται αναποφασιστος και ενοχλητικός. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να το δεις βέβαια, αλλά οπωσδήποτε μετά πιάσε το manga.Even though I suspect that if I was a female I would like it a lot more >.<
Posted 13 December 2010 - 01:29
Posted 13 December 2010 - 02:55
Tότε ειδικά γι αυτό θα σου πρότεινα να διαβάσεις το manga αντι του anime. Για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω, στο anime πέρα από τα 2-3 πρώτα επεισόδια που μπαίνεις στο κλίμα κι όντως κι εγώ είχα πει τότε "εδώ είμαστε" μετα το τραβάει χωρίς λόγο με filler σκηνές και σκηνοθεσία "έλα ύπνε πάρε με". Το manga κυλάει με πολύ πιο φυσιολογικούς ρυθμούς και προχωράει την υπόθεση πολύ παρακάτω από εκεί που τελείωσε η σειρά. Εκτός των άλλων ο Teito ενώ στο manga είναι μια χαρά, στο anime παραγίνεται αναποφασιστος και ενοχλητικός. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να το δεις βέβαια, αλλά οπωσδήποτε μετά πιάσε το manga.
Posted 13 December 2010 - 02:57
Posted 13 December 2010 - 03:36

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Posted 13 December 2010 - 12:46
Στο anime η υπόθεση μένει στην μέση, ενώ στο manga συνεχίζεται. Στο anime προσθέσαν fillers (σκηνές που δεν υπάρχουν στο manga). Ακόμα δεν έχει τελειώσει το manga. Η βασικότερη διαφορά τους όπως είπε η Galexia είναι ότι δεν υπάρχουν υπονοούμενα ότι "παιζει" κάτι μεταξύ των πρωταγωνιστών. Δεν σου περνάει καν τέτοια σκέψη απο το μυαλό όταν το διαβάζεις γιατί προφανώς δεν είχε τέτοιο σκοπό ο δημιουργός του πρωτότυπου. Αυτοί που φτιάξαν το anime το αλλάξαν για κάποιο λόγο. Δεν ξέρω τι ήθελαν να πετύχουν πάντως το όλο εγχείρημα ήταν αποτυχία.Θα το τσεκάρω σίγουρα αφού το τελειώσω. Η αλήθεια είναι οτι απο σπόντα είδα πρώτα λίγο το μάνγκα πριν το κατεβάσω αλλά δεν ήξερα τι να περιμένω. Ενώ έχω ένα θεματάκι με τα μάνγκα (σε όλη μου τη ζωή έχω διαβάσει 2 και το ένα διαβαζότανε κανονικά) αλλά θα κάνω την καρδιά μου πέτρα
Το anime απο το μάνγκα έχει πολλές διαφορές σεναριακά?