Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

07-Ghost

• Please log in to reply
136 replies to this topic

#106 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 23 September 2009 - 11:36

heh τελικα θα παει για 2η season, η θα το αφησουν εκει?

Παντως δεν ηταν ασχημο το τελευταιο επισοδιο, αν και ολιγον προβλεψιμο.Θα εβλεπα και τη 2η season αμα βγει.

qzMHWHd.png

#107 Silmarien

Silmarien

Anime Fan

• Members
  • 133 posts

Posted 23 September 2009 - 11:57

heh τελικα θα παει για 2η season, η θα το αφησουν εκει?

Παντως δεν ηταν ασχημο το τελευταιο επισοδιο, αν και ολιγον προβλεψιμο.Θα εβλεπα και τη 2η season αμα βγει.

Λογικά, για να έκλεισε με αυτόν τον τρόπο, θα δούμε και συνέχεια.
Είχε αρκετή δράση και μυστήριο. Ήταν πολύ καλή σειρά και αυτή παρόλο που μερικές φορές ήταν ανυπόφορη

Posted Image

#108 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 23 September 2009 - 12:01

Καλα, δεν ειναι και λιγα τα anime που τελιωσαν με τετοιο τροπο (kaze no stigma, angel sanctuary) για αυτο ρωταω, το οτι το αφησαν ετσι δε σημαινει οτι θα δουμε οπωσδηποτε 2nd season.Στην ιαπωνια ξερει κανεις αν ειχε τηλεθεασεις?

qzMHWHd.png

#109 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 23 September 2009 - 12:03

Το τελευταιο επεισοδιο με αφησε ετσι και ετσι να πω την αλη8εια.Σιγουρα ηταν καπως αναμενομενο το τελος αλλα και παλι νομιζω οτι μπορουσε να ειχε γινει καλυτερη δουλεια.Το γεγονος οτι αλλαξανε την ιστορια για να δωσουν την μαχη με τον αγιαναμι ως closure στο ολο εργο σιγουρα με εκοψε λιγακι γτ ουτως η αλλως οπωε τελειωνει το 25 ετσι πηγαινε και το μανγκα ουτως η αλλως.Ειδικοτερα για το 24
Spoiler:

Posted Image

#110 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 23 September 2009 - 23:52

Καλα δεν εγινε και τπτ μετριο τελος για μια μετρια σειρα :P Ημουν πολυ γενναιοδωρος και του εβαλα ενα 6/10 ^^. Το τελος φανηκε οτι ηταν ψιλο προχειρο δουλεια οχι μονο απο τα 2 στοιχεια που αναφερεις. Τελοςπαντων σε σχεση με το πως ξεκινησε το 2ο μισο ηταν πολυ ανωτερο XD

#111 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 24 September 2009 - 10:33

Lame lame lame ending...
Spoiler:

Για το καλό τους μακάρι να την συνεχίσουν την σειρά κ όχι να μας αφήσουν στα κρύα του λουτρού όπως έγινε με το D. Gray Man.Το story τραβάει κ για season 2 αρκεί να μην αφήνουν πάλι ερωτηματικά όπως τώρα.

Edited by Nighteyes, 24 September 2009 - 11:33.
spoiler tag added

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#112 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 24 September 2009 - 11:42

Lame lame lame ending...

Spoiler:

Για το καλό τους μακάρι να την συνεχίσουν την σειρά κ όχι να μας αφήσουν στα κρύα του λουτρού όπως έγινε με το D. Gray Man.Το story τραβάει κ για season 2 αρκεί να μην αφήνουν πάλι ερωτηματικά όπως τώρα.

Τελικά, πάλι με μπερδέψατε.:hot:
Ήταν filler τα τελευταία επεισόδια ή όχι; Αν ήταν, όπως μου απαντήσατε σε προηγούμενο ποστ, τότε τι να συνεχίσει; Tα filler;:nosey:
Ξεμπερδέψτε με, please...:nanana:

Posted Image

Posted Image

#113 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 24 September 2009 - 11:56

Απο οτι ειπαν τα παιδια το/τα τελευταιο/α επισοδειο/α ηταν studio filler, για να μπορεσουν να κλεισουν τη season πιο ευκολα επελεξαν να σταματησουν να ακολουθουν πιστα το manga και να γραψουν αυτοι ενα δικο τους τελος aka το manga συνεχιζει ξερω γω απο το επ 23-24 με διαφορετικη πλοκη ..

#114 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 24 September 2009 - 14:19

Οπότε αν γίνει 2η σεζόν θα πρέπει να είναι είτε όλη filler ή συνέχεια της ιστορίας χωρίς να ληφθούν υπόψιν τα τελευταία επεισόδια.(Χλωμό δηλαδή...)
Γιατί απ' ότι διάβασα παραπάνω(δεν τα έχω δει τα τελευταία επεισόδια ακόμα), το τέλος μου φάνηκε κάπως οριστικό.

Posted Image

Posted Image

#115 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 24 September 2009 - 14:52

η στην αρχη να βαλουν 1-2 filler που καπως να μπαλονουν τα πραγματα ωστε να μπορεσουν να ακολουθησουν εκ νεου το manga. θα δειξει.

#116 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 24 September 2009 - 15:26

Οπότε αν γίνει 2η σεζόν θα πρέπει να είναι είτε όλη filler ή συνέχεια της ιστορίας χωρίς να ληφθούν υπόψιν τα τελευταία επεισόδια.(Χλωμό δηλαδή...)
Γιατί απ' ότι διάβασα παραπάνω(δεν τα έχω δει τα τελευταία επεισόδια ακόμα), το τέλος μου φάνηκε κάπως οριστικό.

Εμένα το τέλος δεν μου φάνηκε οριστικό, απλά έκλεισε ένας κύκλος, ένα story.Αν δεις τα επόμενα επεισόδια κ δη το τελευταίο θα καταλάβεις τι εννοώ από την άποψη ότι μας αφήνουν μια υποψία ψυχρολουσίας αν δεν το συνεχίσουν.
Αφού συνεχίζεται επομένως το manga ας κάνουν ένα κόπο να ετοιμάσουν κ μια δεύτερη season...το χρωστάνε στα fangirls :hahaha:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#117 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 24 September 2009 - 17:37

Χμ...από το σημείο που βγήκε από την πόρτα και μετά είμαστε σε manga έδαφος(πάνω κάτω,νομίζω είχε ελάχιστες διαφορές...),αρά κάτι μου λέει ότι θα πάει για 2η σεζόν.

Και απλά βάλανε τα φιλλερς για να την τελείωσουν με λίγο δράση,ή απλά τα υπόλοιπα μπορεί να βγουν σε ovas(που ταιριάζει με το πως συνεχίζει η ιστορία μετά,κατά την γνώμη μου)...

Αναμένουμε:madtodeath:

#118 Andy-Dono

Andy-Dono

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 24 September 2009 - 22:54

Aπό ότι κατάλαβα βγαίνει στις 18/11/2009

http://www.cdjapan.co.jp/detailview.html?KEY=AVCA-29415

Ορίστε και η ιστοσελίδα!!

HELL YEAHHHHH:hahaha:

Edited by iristella, 25 September 2009 - 00:02.
greeklish converted

#119 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 24 September 2009 - 23:19

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται δικό του thread αυτό το θέμα. Δηλαδή εννοώ, δεν μιλάμε για μια τεράστια σειρά που βγάζει καινούργιο ost κάθε τρεις και λίγο, ώστε να χρειάζεται χώρος ανανέωσης και σχολιασμού.
Οπότε, μεταφέρεται εδώ.

Edited by Nighteyes, 24 September 2009 - 23:40.

Posted Image

Posted Image

#120 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 25 September 2009 - 13:09

Παιδια εμενα μεγαλη εντυπωση μου εκανε που εντυσαν το Labrador σαν diva της δεκαετιας του 80 lol...πραγματικα γελασα με την ψυχη μου :hahaha:

Posted Image