Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Μνημειώδεις ατάκες, σκηνές από J-dramas (MAY CONTAIN SPOILERS)

• Please log in to reply
37 replies to this topic

#1 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 07 April 2009 - 13:18

Αυτό το θέμα ήθελα να το κάνω πολύ καιρό ειλικρινά. Εδώ μπορούμε να ποστάρουμε ατάκες ή σκηνές από σειρές που μας έμειναν. Μπορούμε να έχουμε και φωτογραφίες. Μερικές ατάκες, που το ξέρετε, μπορεί να οδηγήσουν κάποιον στο να δει τη σειρά!

Κυρίως θα ήθελα να είναι spoiler free και να μην προδίδουν την πλοκή αλλά επειδή πάντα μπορεί κάτι να διαρρεύσει θα παρακαλούσα, αν θεωρείτε πως αυτό που θα γράψετε είναι spoiler, να μπει σε spoiler tags.

Ξεκινάω εγώ με αυτό που θεωρώ την πιο cheesy ατάκα στην ιστορία των ιαπωνικών σειρών. Ειλικρινά δεν έχω συναντήσει αντίστοιχη τέτοιων διαστάσεων!

Από το J-drama Jotei (Καλοκαίρι 2007). Πρωταγωνιστούν η Kato Rosa και ο Matsuda Shota, στο ρόλο μιας ανερχόμενης hostess και ενός μέλους των yakuza. Είναι η πιο ξεκατινέ, soap-opera style σειρά που έχω δει! Και φυσικά γι αυτό είναι γαμάτη! Το τι ξεμάλλιασμα πέφτει δε λέγεται! ^_^
Πρώτο επεισόδιο σκηνή στην παραλία. Μετά από μια έντονη σκηνή που δεν αποκαλύπτω ο χαρακτήρας του Shota λεει στον χαρακτήρα της Rosa το εξής:

Δε θέλω να κάνω έρωτα στο κορμί σου αλλά στην καρδιά σου!
*__________________*:fromabove:

Καλά τι ατάκα ήταν αυτή! Παρόλο που πέρασαν σχεδόν 2 χρόνια από τότε το θυμάμαι ακόμα έντονα! Φαντάσου να στην πει ποτέ κανένας άντρας! *Fail* Ακόμα και αν αυτός ο άντρας είναι ο Matsuda Shota! Shoujiρίλα όχι αστεία! :hahaha:

#2 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 07 April 2009 - 14:05

λοιπόν η σκηνή που θυμάμαι και γελάω είναι από το stand up!, δεν θυμάμαι ποιο επεισόδιο ήτανε ή το όνομα του χαρακτήρα, ήταν πάντως εκεί με τη συναυλία
Spoiler:

πραγματικά η σκηνή αυτή είναι EPIC, δλδ μόνο και μόνο γι αυτήν αξίζει να δεις τη σειρά

Posted Image

#3 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 07 April 2009 - 14:35

^Ρε ειλικρινά τι να πρωτοθυμηθείς από Stand Up!! Χαλαρά θα την ξανάβλεπα τη σειρά! Χα-λα-ρα!

Και επειδή με τρώει να ξαναποστάρω...
Αυτό το είδα χτες και γέλαγα πολύ ώρα!
Την αναφορά θα την πιάσουν μόνο όσοι έχουν δει το Crows Zero.

Kaete Kosaserareta 33pun Tantei:
Οι δάσκαλοι στο δημοτικό που πήγαινε ο πρωταγωνιστής δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους. Ακολουθεί μια από τις τρελές του φανταστιώσεις!
Spoiler:

#4 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 11 April 2009 - 03:16

lol reference spoted lol

Ατάκα απο το My boss my hero :

- Αφεντικό θα σε αφήσουμε εδώ για να μη καταλάβουν ποιος είσαι.
- Πόσο μακριά είναι το σχολείο απο εδώ?
- 3 χιλιόμετρα
- Άμα τρέξω?
- 3 χιλιόμετρα

Zettai Kareshi:

Posted Image

και

Ore Sexy Με την ανάλογη κίνηση.

#5 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 11 April 2009 - 11:37

O Night είχε πετάξει αρκετά επικά... Top όλων το "Ore Sexy?".

ΕDIT: Μόλις τελείωσα Love Shuffle... Uso date ite io, Joe! Και το κλασσικό YAY!Panda! με τα επακολουθα λογοπαίγνια...

Edited by Kirenahana, 23 May 2009 - 17:55.

Posted Image

#6 hananaki

hananaki

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 24 June 2009 - 22:23

Καλα το Love Shuffle δεν παιζοτανε σε κατι τετοια.Ειχε μερικες απο τις πιο εξυπνες ατακες που εχω ακουσει ever!!

Παντως αν μιλαμε για μνημειωδεις ατακες δεν πρεπει να παραλειψουμε μια που ειναι..............λουκουμι για τον τιτλο"Πιο μνημειωδη ατακα ever"
Στο Kimi wa Petto οταν εμπαινε στο σπιτι η πρωταγωνιστρια απο τη δουλεια ο Jun ως καλο κατοικιδιο την υποδεχοταν με τη φραση "Sumire-chan,okaeri!!!"

Δε νομιζω πως υπηρχε γυναικα που ειδε τη σειρα και δεν ευχηθηκε να το ελεγε σ'εκεινη παντως.....

Posted Image

#7 eleni_rocks

eleni_rocks

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 25 June 2009 - 09:56

Ποιός μπορεί να ξεχάσει την αξεπέραστη σκηνή του Nakatsu στο Hana Kimi?

Spoiler:

Posted ImagePosted Image

<3 Spread the GAZELOVE!!! <3

#8 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 25 June 2009 - 23:24

1. το υπερδιασημο πια "Akira Shock!" απο το Nobuta wo Produce

2. Μy Boss, My Hero

*yakuza επαυλη, μετα απο epic παρομοιωση για μαθηματικα και κλασματα*
Κuroi-san: Kazuya, τι διαβαζεις εκει?
Κazuya: μελεταω για ερθω πιο κοντα στον aniki τωρα που επιστρεφει στο σχολειο! =D πηρα ενα νεανικο περιοδικο! αυτο το μηνα εχει αφιερωμα στα ζωδια! ^w^
Makky -ο εν λογω aniki-: *uber gangsta air* οι yakuza δε διαβαζουν ζωδια και φλωρικα πραματα kono yarooo~!:smokingg:
*ενα δευτερολεπτο μετα*
για τους Σκορπιους τι λεει??:blingeye2:

3. Kisarazu Cat's Eye *this needs a section of its own*

-Mohko, ποτε θα μ'αφησεις να σε πηδηξω?

-ΑSA DA YOOOOOOOOOO~

-Mission Impossible
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=n044ZMZTETM[/youtube]

-Biiii~ru! Biiii~ru! Biiii~ru!

-το Kisarazu Cat's Eye no Theme <33333

η ατακα που με εχει σημαδεψει ομως ως υπαρξη, ανθρωπο και dorama watcher ειναι η εξης:

Τiger & Dragon episode 07
(περιληψη και αποδοση σκηνης by me :pp)

-Dude, εχω βαρεθει να βαζει χερι στην τεχνη μου ο συντηρητικουρας ο Yanagitei!
Εχω ενα σχεδιο!
Θα μαζευτουμε με τον Kotora και το Ryu και θα κανουμε visual kei rakugo! Θα χτυπησουμε το νεανικο κοινο, θα κανουμε καρασουξεδαρα και θα αναγκαστει να μας αναγνωρισει κι ο Yanagitei! Θα φωναξουμε και τον Shinoyama Kishin να μας τραβηξει φωτογραφια για cool posters και ποιος μας πιανει!
-Καταπληκτικη ιδεα! Θα πουμε και στον Tsunku να μπει παραγωγος μας να κανουμε και μερικα cds εκει περα!

Posted Image

*"πειραζει που ειμαστε και μεγαλες φιρμες" pose*

i will srsly never get over those lines! m(_ _)m
μετα απ αυτο εγινα για τα καλα και επισημως Kankuro Kudo fan...

Posted Image

Spoiler: &#33909

#9 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 29 June 2009 - 00:09

Bασικα εγω θυμαμαι 2 απο το ΗΥD
1."father, will u marry me?"
"with pleasure"

2. My SWEAT HONEY!

Σε αυτα ειχα λιωσει.. Λιωσει ομως! Ε τις αλλες τις ειπατε, με την κιθαρα, Stand up : he is very cool, he is tall, and kinda handsome (shun το ακουει και το παιζει γαματος και μετα ΖΝΤΟΥΠ!)

Hana Kimi
η επικη σκηνη με τις κουβερτες και τελος η εκφραση του ψυχακια (πολυ τον πηγα)

Η αλλη επικη σκηνη στο τελος που η Ασιγια συμβουλευει τον Σανο να χαμογελαει οταν εξυπηρετει τους πελατες οποτε γυρναει και βλεπει τον μαντραχαλο.. ΛΟΛ!(για να μην σχολιασω το "μετα" στην τουαλετα!)

Και το RA YA SA NO KA με τον Τομα να κοιμαται και να ξυπναει ουρλιαζοντας απο το "κατι" που ηταν κατω απο τα σκεπασματα... ελεος σκηνη και αυτη

moar to come wiz de weather..

Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 29 June 2009 - 00:27.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#10 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 29 June 2009 - 23:06

More References και χαίρομαι που ζωντάνεψε πάλι το thread:

One Pound Gospel:

-Sisteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer (followed by jumping on the sandbag). Ειλικρινά ο Kousaku δεν υπήρχε! Ήθελες να τον ζουλήξεις μέχρι να τον σκάσεις! XDDD

Delicious Gakuin:

Ο ένας από τους δασκάλους μόλις έτρωγε κάτι νόστιμο: DERRRRRRRRRRRRRRRRRICIOUS!!!!

Τα επίπεδα πείνας του Rouma που έφταναν μέχρι το Gekiuma και τα γαλλόφωνα ιαπωνικά του Matthew Perrier: Maman, Papa me πεινάει πολύ!

Edited by a2a, 30 June 2009 - 00:32.

#11 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 30 June 2009 - 00:35

Delicious Gakuin: o Perrier καταντάει σπαστικός μπορώ να πω...

ένας καλός λόγος για να δεις το Rookies είναι τα γκομενάκια
και για να ακούς τον Igarashi Shunji να λέει Nyia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και φυσικά εκεί υπάρχει και ατάκα για τον ρόλο που παίζει ο Kiritami
την λέει ο Sato " o Hiratsuka είναι.. εχμ... είναι... εχ... δεν χάνει ποτέ την αισιοδοξία του"

(η σκηνή μου θύμισε τον Kakashi όταν ήθελε να πει ποιος είναι ο naruto)

#12 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 15 September 2009 - 13:59

1. Nobuta Wo Produce
Spoiler:

2. Atashinchi No Danshi
Spoiler:

Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ γελούσα μέρες μ'αυτό :3

3. Κamen Rider Kiva
Spoiler:

4. Buzzer Beat
[απορώ που καμία δεν έχει αναφέρει ακόμα τίποτα γι'αυτό!]
Spoiler:

5. Τokkyu Tanaka 3 GO
Spoiler:

χτες το βράδυ είχα σκεφτεί κι άλλα, αλλά τώρα δε μου'ρχονται...^^;
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#13 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 19 September 2009 - 21:57

από Atashinchi no Danshi, εκεί που τους έχει φτιάξει τα βραχιόλια με τα ονόματα και έχει βάλει παντού λάθος χαρακτήρες κάντζι, και λέει ο Fuu "It looks like I'm Arashi now!". Δε ξέρω αν ήτανε reference, εγώ μια φορά πέθανα στο γέλιο.

Posted Image

#14 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 20 September 2009 - 15:31

Aχαχαχαχαχαχαχαχαχα(γραφω καθως γελάω ακόμη νευρικά απο αυτή τη γελοία σκηνή...

Απο Karei Naru Spy

Στο 5ο επεισόδιο, που επρεπε και καλα ο Nagase να μαγειρευσει...:hahaha:
"Mush the tomatoes to make a tomato sauce"----->πιανει τις ντοματες και τις συνθλίβει με τα χέρια του!
"make chicken stew in tomato sauce"-----> δεν ακουμπαει καν το κοτοπουλο απο την αηδία
"prepare some sushi"------>παίρνει μια ντομάτα και μια μπαλα ρυζιου και τις κολλαει μεταξυ τους"

το τελικό πιατο
----> κοτοπουλο ψητο, μεσα σε λιωμένες ντοματες, με γαρνιτουρα απο sushi-ντοματας και μια ιταλικη σημαιουλα στο τελος για να αποδειξει οτι ηταν μέσα στο πνεύμα της ιταλικης κουζίνας!:hahaha::hahaha::if:
ΘΕΑ. ΘΕΑ.

Posted Image

#15 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 20 September 2009 - 21:33

από Atashinchi no Danshi, εκεί που τους έχει φτιάξει τα βραχιόλια με τα ονόματα και έχει βάλει παντού λάθος χαρακτήρες κάντζι, και λέει ο Fuu "It looks like I'm Arashi now!". Δε ξέρω αν ήτανε reference, εγώ μια φορά πέθανα στο γέλιο.

Fuu -> 風
Arashi -> 嵐

the mistake was a mountain on top of the wind...and whooops! Arashi! :P

Posted Image