Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

S.O.S πολυμεσική παρουσίαση anime


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 dinara

dinara

    Starting...

  • Members
  • 15 posts

Posted 26 March 2009 - 08:21

Και σαν καλή φοιτήτρια που πρέπει (γιατί? :yawn2: ) να κάνει τις εργασίες της αποφάσισα να δημιουργίσω μια πολυμεσική παρουσίαση (ένα flashάκι κοινός) ενώς anime. Διάλεξα λοιπον το Gankutsuou κόμης μοντεκρίστο καθώς βρήκα πολύ ενδιαφέρων τις τεχνικές animation που χρησιμοποιεί με αποτέλεσμα απίστευτες εικόνες (anime.gr thank you :wooi2: ).

Και εδώ είναι που χριάζομαι βοήθεια.
+Τι πληροφορείες να βάλω?
+Που να εστειασώ?
+Τι κοιτάω σε ένα anime που το βλέπω για πρώτη φορά?
+Τι θα γούσταρα στο site του αγαπημένου μου anime ?
+Ατμοσφαιρα (εφε) ή ευχρηστεία?

Αυτά μου ερχονται μέχρι στηγμής
ΑααΑα και αν ξέρετε απο πού μπορώ να αντλήσω εικόνες και άλλες πληροφορείες όπως συνεντεύξεις, κριτηκές κλπ.

#2 MisaYoshiko

MisaYoshiko

    Anime Professional

  • Members
  • 792 posts

Posted 27 March 2009 - 03:59

στο προηγουμενο εξαμηνο, εκανα μια πολυμεσικη(cd-rom στην περιπτωση μου) για το Death Note..αυτο το εξαμηνο εχω site..κατι αντιστοιχο θα κανω.. σε ποια σχολη εισαι? σε οποιαδηποτε περιπτωση μπορω να σου δειξω το flashaki μου να παρεις καμια ιδεα..
πανω κατω η δομη ειναι η εξης. intro, αρχικη σκηνη, σκηνοθετης κλπ, υποθεση, χαρακτηρες, και σε τι εχει βγει(ανιμε, μανγκα, νουβελα, ταινια, παιχνιδια). στις 2 τελευταιες σκηνες εχω βαλει movie clip.

#3 Gaiseric

Gaiseric

    Anime Fan

  • Members
  • 132 posts

Posted 27 March 2009 - 09:16

+Ατμοσφαιρα (εφε) ή ευχρηστεία?

Από παρουσιάσεις δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία, αλλά, προς Θεού, τα πολλά εφέ είναι phail.
Όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο (ιδανικά: κανένα).

Δεν ξέρω σε τι σχολή είσαι (και κατά συνέπεια αν τους αρκεί να επικεντρωθείς στο artwork ή όχι), αλλά πιστεύω ότι για το anime που διάλεξες πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις και σύγκριση με το πρωτότυπο υλικό, το βιβλίο. Να δεις τις διαφορές στην οπτική γωνία της αφήγησης, στο ιστορικό/κοινωνικό setting, το πώς συνδύασαν το Παρίσι του παρελθόντος με τα anime cliché (mecha) και την επιστημονική φαντασία κ.ο.κ.

Επίσης η τεχνική animation είναι σίγουρα πρωτότυπη και άξια λόγου αλλά ίσως βρεις κι άλλες σειρές που την μιμήθηκαν. Ψάξε τόσο το πώς είναι εφικτή τεχνικά (Photoshop;) όσο και τυχόν επιρροές! Πού να ψάξεις; Σε πρώτη φάση, στο Google!

My 0.02€.

#4 SasukeUchiha

SasukeUchiha

    Sasuke 4 ever!

  • Members
  • 73 posts

Posted 03 April 2009 - 22:05

αν δεν εχεις photoshop ΔΕΝ κανεισ τιποτα....και ψα3ε στ google...ειναι το καλυτερο σε ολα...χαχατο 3ερυν ολοι βεβεα..

#5 MisaYoshiko

MisaYoshiko

    Anime Professional

  • Members
  • 792 posts

Posted 06 April 2009 - 15:28

@ SasukeUchiha

σταματα να σπαμαρεις σε ολα τα threads ανεξαρτητως θεματων αν δεν εχεις να πεις κατι σημαντικο!!!! το Photoshop δεν κανει animation(πλεον εχει την επιλογη αλλα κανενας animator δεν χρησιμοποιει photoshop παρα μονο για επεξεργασια εικονας) Υπαρχουν αλλα προγραμματα που προφανως και δεν γνωριζεις. Επιπλεον το google δεν σε βοηθαει ετσι στα τυφλα αν δεν ξερεις τι να αναζητησεις. Οποτε εφοσον δε δινεις καποια links σχετικα με το θεμα μην ποσταρεις καθολου!