ΠΟΝΑΑΑΩΩΩ!!...
Πρώτη εξαγωγή δοντιού και μου έχει αλλάξει τα φώτα. Αφενός μου πήρε 2 μέρες να σταματήσει η αιμορραγία (τουλ, μου αρέσει η γεύση του αίματος), και αφετέρου τώρα που έκλεισε η πληγή την ξανάνοιξαν για εμφύτευμα. Damn you...και που λέτε..εε..wait...που σκατά γράφω πάλι;
Γκουχ...
Με μεγάλη χαρά αλλά και συγκίνηση σας αναφέρουμε πως o νικητής της τελευταίας ψηφοφορίας μας είναι εδώ, και πανέτοιμος να βιάσει τον άμοιρο DDL server μας (όπως προβλεπόταν εξάλλου). Υποδεχθείτε όλοι/ες το λοιπόν, τον αγαπητό μας κάφρο Yohane Kurauzā Nisei.
Ταυτόχρονα, μιας και έχασε μετά από μεγάλη μάχη μόλις με μια ψήφο διαφορά, θα ήταν αδικία να μην προσθέσουμε για άμεσο τηγάνισμα και τον δευτεραθλητή του διαγωνισμού μας, την καταπληκτική σειρά FLAG. Τσιμπάτε την...^^
Τέλος, μια ανακοίνωση. To IRC_κορόιδο μας Loke μόλις απέκτησε ένα γλυκύτατο botu, τον αξιαγάπητο Ginpachi-Sensei (Ginpachi-Sensei, oshiete!!)....και έκανε το ολέθριο λάθος να δεχτεί να το φιλοξενήσουμε και εμείς στο super duper IRC channel μας. Μέσα στη κοιλιά του θα βρείτε τα 2 τελευταία anime που μπήκαν στον DDL server μας, καθώς και αρκετά άλλα αγροτεμάχια (τα οποία είναι σίγουρο πως θα πληθύνουν με το πέρασμα του χρόνου...αυτά κάνουν οι 100mbit γραμμές kukuku).
Για να του ρίξετε κανένα φωνήεντο, απλά μπείτε στο κανάλι μας και ζητήστε του την λίστα με τα γλυκά πληκτρολογώντας "/msg Ginpachi-Sensei xdcc list". Mετά απλώς διαλέγετε και παίρνετε.
Προς το παρόν, αυτό είναι το περιεχόμενο της λίστας αυτή την στιγμή...
Αυτά από εμάς, έροσθε. Πάω για παυσίπονα...

Edited by Dante80, 10 April 2009 - 18:39.