Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

K-ON!

• Please log in to reply
588 replies to this topic

Poll: Choose your poison... (138 member(s) have cast votes)

Choose your poison...

1. Hirasawa Yui - Guitar (33 votes [23.91%] - View)

Percentage of vote: 23.91%

2. Akiyama Mio - Bass (72 votes [52.17%] - View)

Percentage of vote: 52.17%

3. Tainaka Ritsu - Drums (24 votes [17.39%] - View)

Percentage of vote: 17.39%

4. Kotobuki Tsumugi - Keyboard (9 votes [6.52%] - View)

Percentage of vote: 6.52%

Vote Guests cannot vote

#46 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 13 April 2009 - 10:47

νομιζω οτι η fell good αισθηση που εχει η σειρα ειναι ολα τα λεφτα

Ακριβως αυτο...Στο τελος καθε επισοδειου ειμαι σε μια χαζοχαρουμενη κατασταση :P Και πως να μην εισαι? Ειναι ολες αξιολατρευτες :wooi2: Βεβαια η Yui Osakoφερνει απιστευτα οποτε χαλαρα η αγαπημενη μου μεχρι στιγμης...Αυτο το υφος,αυτη η αφηρημαδα...ολα τα λεφτα:hahaha:

Απο μουσικη δεν λεει και πολλα βεβαια, εκτος απο το ED με το οποιο εχω φαει σκαλωμα:if:

edit : and something random :P
Spoiler: Mioko

Edited by mono, 13 April 2009 - 10:57.

xbJ3b2w.jpeg

#47 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 13 April 2009 - 15:53

about the recent poll, Ritsu is the way to go! :wooi2:
όχι μόνο η κοπέλα δεν είχε καθυστερημένη ή uber shy, έχει τρελό fun!

Posted Image

#48 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 15 April 2009 - 01:23

μολις τωρα καταλαβα τι μου θυμιζει η Yui.
την Pino, στο πιο αυτιστικο της

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#49 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 15 April 2009 - 11:37

μολις τωρα καταλαβα τι μου θυμιζει η Yui.
την Pino, στο πιο αυτιστικο της

[offtopic] ΟΠΑ ΟΠΑ! Δεν θελω να πιστεψω οτι εννοεις την Pino του Ergo Proxy?
Γιατι αν πεις κακια κουβεντα γι αυτην... να σου κοπει το internet! :P [/offtopic]
Posted Image

#50 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 15 April 2009 - 11:47

[offtopic] ΟΠΑ ΟΠΑ! Δεν θελω να πιστεψω οτι εννοεις την Pino του Ergo Proxy?
Γιατι αν πεις κακια κουβεντα γι αυτην... να σου κοπει το internet! :P [/offtopic]

[οφφτοπικ]etoooo, αυτη εννοω, αλλα εγω, να πω κακια κουβεντα για την Pino?
που την εχω σαν κορη μου? ( nothing perverted you shameless bastards)
κουνησου απο τη θεση σου....[/οφφτοπικ]

[οντοπικ] μπορει να επιβεβαιωσει τελικα καποιος, ποια εκδοση ειναι καλυτερη? καρβουνιαρηδες ή κιου-κιου?[/οντοπικ]

#51 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 15 April 2009 - 12:21

Ειναι αρκετα καλο anime! Εχει τις στιγμες γελιου αλλα πιο τρέλα ειναι η yui που ειναι εντελως αγαθη για να μην πω χαζουλα! Μου αρεσε το πως μπηκε η Yui στη λεσχη! Εντελως ξεκαρφωτα! :hahaha:
Posted Image

#52 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 15 April 2009 - 12:54

εμένα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα το πρωτο επισόδειο αλλά το 2ο άρχισε να μου τραβάει το ενδιαφέρον και αν αναθεωρώ καθώς αρχίζει να έχει ενδιαφέρον . θα το δω μέχρι τέλους εννοείται να δω δω τελικά τι λέει :)
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#53 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 15 April 2009 - 13:36

[οντοπικ] μπορει να επιβεβαιωσει τελικα καποιος, ποια εκδοση ειναι καλυτερη? καρβουνιαρηδες ή κιου-κιου?[/οντοπικ]

Θα ελεγα η qq μου αρεσε περισσοτερο.
Posted Image

#54 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 15 April 2009 - 14:51

qq= better subs
coalguys= better video quality (οχι οτι των qq ειναι χαλια , αντιθετος ειναι αρκετα καλη, αλλα ειναι καπως πιο θολη η εικονα, η τουλαχιστον εμενα ετσι μου φανηκε)

απο τα δυο πρωτα επεισοδεια που συγκρινα αυτο καταλαβα. :nosey:

Edited by anime-dono, 15 April 2009 - 15:00.

#55 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 15 April 2009 - 20:16

Το δεύτερο επεισόδιο μου θύμισε λίγο lucky star, σε κάποια σκηνικά ή μήπως είναι η ιδέα μου?
Επίσης κανείς σας δεν είπε τίποτα που δεν είδαμε την δασκάλα τους σε αυτό το επ.!!!!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#56 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 15 April 2009 - 20:34

Το δεύτερο επεισόδιο μου θύμισε λίγο lucky star, σε κάποια σκηνικά ή μήπως είναι η ιδέα μου?
Επίσης κανείς σας δεν είπε τίποτα που δεν είδαμε την δασκάλα τους σε αυτό το επ.!!!!

Kαλα γενικα η σειρα θυμιζει λιγο απ ολα. Ειδικα στο τομεα του σχεδιου ειναι εμφανεις οι ομοιοτητες με Haruhi, Kannagi και Clannad.

Αs for the teacher... who cares man! She's old! We 're here for teh lolis! :P XDDDD

p.s. Ρε γ***το γιατι δεν υπαρχει μια HD εκδοση? Oλα τα ηλιθια ανιμε εχουν raw της προκοπης! Δεν μπορουσε να εχει και το Κ-ΟΝ!?
Posted Image

#57 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 15 April 2009 - 20:44

Βασικα δεν εισαι ο μονοςεχω ακουσει πολους να τη συκγρινουν με το lucky star ακομα και εγω που εχω δει καμια δεκαρια επεισοδια βλεπω της ομοιοτητες βασικα βασιζονται στο ιδιο concept(και στα δυο παρακολουθουμε μια παρεα καριτσιων moe σχεδιασμος απουσια καντρικης ιστοριας πιο πολυ στο lucky star παρα εδω και τονοι fanservice,προσωπικα παντως προτιμω το K-ON μεχρι στιγμης.

#58 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 16 April 2009 - 10:22

Έβγαλαν το πρώτο και οι Φρόστιι.

Edit: Well, εικόνα ελαφρώς πιο σκοτεινή και sharp, έχουν κανονικό καραόκε, και να δω όλο το επ δεν θα μπορώ να πω τίποτα για τη μετάφραση. :Β

Μάλλον θα πάμε με Καρβουνιάρηδες, αφού οι διαφορές είναι ελάχιστες και δύσκολα εμφανείς, και ως γνωστών οι φρόστιι θα πηγαίνουν πιο αργά κι απ'το θάνατο.

Edited by Putin, 16 April 2009 - 10:34.

HnH5aB0.jpg

#59 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 17 April 2009 - 16:12

Επεισοδιο 3 lol!!!:hahaha: το πιο αστειο μεχρι στιγμης ε λογικο ηταν απο τη στιγμη που το επεισοδιο ηταν επικεντρωμενο στην Yui η σκηνες οπου προσπαθει να διαβασει για τις εξετασεις ειναι ξεκαρδιστικες αλλα ειδικα στη σκηνη του μηνυματoς της Ritsu λυθηκα,η σειρα γινεται ολο και καλυτερη.Παρακατω βαζω ενα link για το τριτο.
CoalGuys

Edited by melkior, 17 April 2009 - 16:19.

#60 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 17 April 2009 - 19:05

Onee-chan!
Imouto!
Onee-chan!
Imouto!

truly epic