Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
K-ON!
Posted 23 June 2010 - 23:23
Posted 05 July 2010 - 22:33
Ο πρώτος κύκλος ήταν καλός, είχε κάποια στοιχεία πλοκής (λέμε τώρα), επίσης μου άρεσε το γεγονός ότι διαφορετικά επεισόδια επικεντρώνονταν στη σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ των κοριτσιών (διαφορετικές σχέσεις αναπτύσσονται με διαφορετικά άτομα) κάτι που δεν είναι τόσο εμφανές στον δεύτερο κύκλο. Νομίζω ότι τελικά η Yui είναι αυτή που κλέβει την παράσταση (αν και ψήφισα Mio). Ο δεύτερος κύκλος δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παρά το να μας προσφέρει kawai στιγμές και μια πετυχημένη (κατά τη γνώμη μου) καταγραφή της καθημερινότητας των κοριτσιών. Πάντως από ότι έχω συμπεράνει από τα post σε αυτό το topic που συνεχώς μειώνονται όλο και περισσότεροι εγκαταλείπουν τη σειρά!
Posted 06 July 2010 - 02:07
είναι μια ευχάριστη σειρά, που μπορείς να τη δείς χωρίς σκέψη κ σίγουρα θα γελάσεις!
απλά μάλλον πλεον το "έχουμε συνηθίσει" . μπορεί να γίνονται σχόλια για μερικές στιγμές του anime, αλλά δεν υπάρχει να πούμε κάτι περισσότερο.
ίσως να σχολιάσω το γεγονός ότι περίμενα να αλλάξει το op κ το ed, μιας κ συνήθως στο 13ο επεισόδιο σειρών με 24 ή 26 επεισόδια το αλλάζουν.
τη σειρά δεν την εγκαταλέιπω όσο υπάρχει ritsu!
RITSU ftw!
edit: ps: αναμένω με αγωνία να μάθω περισσότερα για τη mugi!

girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!
Posted 07 July 2010 - 14:54
Posted 07 July 2010 - 22:15
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 08 July 2010 - 05:32
ep14
Spoiler:
θα συμφωνήσω για το ed, γενικά όσο πάει τα ed της σειρά ανεβαίνουν σε ποιότητα. τα op απο την άλλη .... βασικά με κλειστό ήχο δεν θα έχετε πρόβλημα.

Posted 08 July 2010 - 12:58
Posted 14 July 2010 - 19:32
Posted 15 July 2010 - 01:50
Edited by ellesmira, 15 July 2010 - 15:10.
Posted 15 July 2010 - 07:44

Posted 20 July 2010 - 10:52
Κατα τα αλλα Mugi-chan με ponytail αααααααααααααααααααααααααααααα!

Posted 22 July 2010 - 10:12
Πολύ Azu-centered eps έχουμε τελευταία, άρχισε να αλλοιώνεται ο "αυστηρός" χαρακτήρας της με αποτέλεσμα μια πιο fun Azunyan.
CHARACTER DEVELOPMENT ΛΕΜΕ.
She's growing on me though.
Για τα ops/eds, κλασσικά το οπ ηλίθιο αλλά για κάποιο εξίσου ηλίθιο λόγο μου αρέσει.
Το ed σαφώς καλύτερο αλλά καλύτερα να περιμένουμε να λικάρει ολόκληρο. Από animation πάντως σκίζει. Σε όλα μα όλα τα endings τις κάνουν να φαίνονται hotter than usual too.
Posted 22 July 2010 - 10:54
Kyaa cute ep 16.
Πολύ Azu-centered eps έχουμε τελευταία, άρχισε να αλλοιώνεται ο "αυστηρός" χαρακτήρας της με αποτέλεσμα μια πιο fun Azunyan.
CHARACTER DEVELOPMENT ΛΕΜΕ.
She's growing on me though.
Μήπως του χρόνου που θα αποφοιτήσουν οι 4, θα δούμε spin-off με την Azunyan σαν πρωταγωνίστρια??
Στο επεισόδιο πάντως, επειδή η Azusa έμενε μόνη της με διαφορετικό μέλος του K-On κάθε μέρα, νόμιζα ότι το έκαναν επίτηδες οι υπόλοιπες, και καλά για να περάσει λίγο quality time με την καθεμία τους, μιας και σε λίγο καιρό θα μείνει μόνη της.
Ξεχείλιζε από moe πάντως!
Όσο για το ED, καλούλι είναι, αλλά "Don't Say" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!
Posted 22 July 2010 - 23:37
Το ed σαφώς καλύτερο αλλά καλύτερα να περιμένουμε να λικάρει ολόκληρο. Από animation πάντως σκίζει. Σε όλα μα όλα τα endings τις κάνουν να φαίνονται hotter than usual too.
ειναι αυτη η δοση απο fashionistas που τους δινουν...
το 10ο επεισόδιο ήταν σκέτη χαζομάρα! Η σούπερ δασκάλα να χορεύει και να τραγουδάει σε ξέφρενους ρυθμούς metal σε φόντο που παραπέμπει σε iron maiden και όλα αυτά να γίνονται σε γάμο!
και ομως υπαρχουν καποιοι που αυτο το θεωρουν την καλυτερη στιγμη του ανιμε και ενας απο αυτους ειμαι εγω...
...επισης δηλωνω φανατικος θαυμαστης των Death Devil!!! Hell Yeah!!
Edited by Hyuuga_Nikorasu, 22 July 2010 - 23:48.