Δεν ξέρω γιατί αλλά πεθύμησα την moe φωνή της Yui όταν είχε βραχνιάσει στην 1η season. lol
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
K-ON!
Posted 23 April 2010 - 13:38

Posted 23 April 2010 - 13:45
Παντως εμενα μου αρεσει το νεο OP και το ED. Το opening ειναι τρελο... γρηγορο με αλλαγες, progressive pop θα το χαρακτηριζα, αν υπαρχει τετοιο πραγμα...
Αυτό που σκότωσε το OP είναι το pitch shift που του κάνανε post-recording, με αποτέλεσμα οι φωνές να ακούγονται σαν chipmunks...
Θα δοκιμάσω να το επιβραδύνω στο original tempo, να δείτε ότι θα ήταν πολύ καλύτερο.
Posted 23 April 2010 - 13:47
Posted 23 April 2010 - 13:56
Και στο κάτω κάτω η μουσική είναι μόνο μια πρόφαση σε αυτή τη σειρά για το γούτσου γούτσου...Καθαρά μουσική σειρά είναι το nodame cantabile...To k-on είναι gags, chibi faces και moe moe kyun <333333
Λογικό, εφόσον ξεκίνησε σαν 4coma manga.
Πάντως, το μοναδικό επεισόδιο μέχρι τώρα σχετικό με μουσική ήταν το 14ο της 1ης season.
Ούτε το Nodame το λες καθαρά μουσική σειρά... σαν το BECK ας πούμε (το οποίο πρέπει κάποια στιγμή να το ξαναπιάσω).
Posted 23 April 2010 - 14:23
Αυτό που σκότωσε το OP είναι το pitch shift που του κάνανε post-recording, με αποτέλεσμα οι φωνές να ακούγονται σαν chipmunks...
Θα δοκιμάσω να το επιβραδύνω στο original tempo, να δείτε ότι θα ήταν πολύ καλύτερο.
Σε αυτο που λες εχεις πολυ δικιο! Αλλα βεβαια αυτο ειναι κλασσικο στην ιαπωνικη pop... Αν το επιβραδυνεις και ειναι καλο, ανεβασε το πουθενα και για μας
Αυτο το BECK πρεπει να το τσεκαρω...
Posted 23 April 2010 - 17:17
η σειρα αυτη δεν διεκδικει δαφνες ποιοτητας οσο αφορα στο μουσικο σκελος ουτε βεβαια θα περιμενα να ειναι και τοσο πιστο στο παιξιμο της μουσικης (οσο π.χ. το metalocalypse) αλλα επειδη αναφερεται σε ονοματα οπως jeff beck. jimmy page κλπ. αλλα θα ηθελα να ειναι λιγο πιο rock!
δεν το βλεπω ομως γι' αυτο αλλα οπως ειπε και η mono, για το γούτσου γούτσου
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 23 April 2010 - 17:27
Από εμένα drop, καλή συνέχεια σε όσους συνεχίζουν.
Posted 23 April 2010 - 20:21
@Hyuuga_Nikorasu
μια ελλατωμενη πεμπτη μεσα σε συνοθυλευμα απο ανουσιες νοτες δεν το κανει και progressive(lol)!
---------------------------------------------------------------------
Some ppl have way too much time...
K-ON!! “Mob” Character Popularity Surge
Edited by Erebos, 24 April 2010 - 03:04.
Posted 25 April 2010 - 10:57
Posted 25 April 2010 - 14:24
Τελικά αυτό που κατάλαβα είναι ότι μετά το τρελο hype της πρώτης σαιζον που το έβλεπαν όλοι, κάποια στιγμή οι περισσότεροι κατάλαβαν ότι πρόκειται για μια σειρά χωρίς καμία απολύτως υπόθεση, που χρησιμοποιεί ως πρόφαση τη μουσική και κάπου ξενέρωσαν και ίσως βαρέθηκαν γιαυτό και σε πολλούς δεν κάνει εντύπωση η δεύτερη σαιζόν...Γιατί και το γούτσου γούτσου κάπου το βαριέσαι...Αλλιώς εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά από την προηγούμενη σαιζόν...Τα επισόδεια κυμαίνονται στα ίδια περίπου επίπεδα...Απλά ίσως αυτό είναι που κούρασε...
Κοίτα, μιας και την 1η season την έχω πρόσφατη (την τελείωσα μόλις 1 βδομάδα πριν ξεκινήσει η 2η), εμένα μου φαίνεται ότι η διαφορά στο χιούμορ μεταξύ των 2 είναι χαοτική.
Άσε που μέχρι τώρα στη 2η δεν έχουν κάνει ουσιαστικά τίποτα. Στην 1η ψάχνανε μέλη, μαθαίνανε την Yui, κάνανε πρόβες, συναυλίες, πήγαν διακοπές, πήραν την Azu-nyan. Ακόμα και τα character interactions δεν είναι ενδιαφέροντα πλέον, και χρησιμοποιούν gags της 1ης season (Mio's pantsu) για να βγάλουν γέλιο.
Posted 25 April 2010 - 15:34
Speaking of which, κανά νέο τραγούδι θα ακούσουμε ποτέ; Τους έχω και έτοιμο τίτλο: Πίνω Τσάι Και Παίζω Power Chords.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 25 April 2010 - 15:46
Speaking of which, κανά νέο τραγούδι θα ακούσουμε ποτέ; Τους έχω και έτοιμο τίτλο: Πίνω Τσάι Και Παίζω Power Chords.
Wow...Αυτό κι αν θέλει skill. Power Ballad με όραμα για το μέλλον.
Πάντως όσοι βλέπουν την σειρά και τους αρέσει νομίζω ότι δεν περιμένουν και τίποτα περισσότερο. Είναι ευχάριστη, εγώ τουλάχιστον κάθε φορά που την βλέπω ξεχνιέμαι, σίγουρα για όσους τους αρέσουν τα μουσικά θέματα υπάρχει και ένα κίνητρο παραπάνω, αλλά στην τελική δεν είναι (και δεν χρειάζεται να γίνει) κάτι παραπάνω από 20 λεπτά διασκεδαστικής απόδρασης. Και αυτό το κάνει με επιτυχία.
Edited by DmJapan, 25 April 2010 - 15:55.
Posted 26 April 2010 - 13:33
@Hyuuga_Nikorasu μια ελλατωμενη πεμπτη μεσα σε συνοθυλευμα απο ανουσιες νοτες δεν το κανει και progressive(lol)!
Προφανως το ειπα κανοντας πλακα. Αλλωστε ειπα progressive pop, ουτε rock ουτε metal.
Οπως επισης ουτε πολλες ελλατωμενες πεμπτες κανουν ενα κομματι progressive, τελος εχουμε ακουσει πολλα συγκροτηματα που παιζουν ενα συνοθυλευμα απο ανουσιες νοτες να ταυτοποιουνται ως progressive.

Posted 26 April 2010 - 14:41
Wow...Αυτό κι αν θέλει skill. Power Ballad με όραμα για το μέλλον.
Πάντως όσοι βλέπουν την σειρά και τους αρέσει νομίζω ότι δεν περιμένουν και τίποτα περισσότερο. Είναι ευχάριστη, εγώ τουλάχιστον κάθε φορά που την βλέπω ξεχνιέμαι, σίγουρα για όσους τους αρέσουν τα μουσικά θέματα υπάρχει και ένα κίνητρο παραπάνω, αλλά στην τελική δεν είναι (και δεν χρειάζεται να γίνει) κάτι παραπάνω από 20 λεπτά διασκεδαστικής απόδρασης. Και αυτό το κάνει με επιτυχία.
μέσα άπω το πληκτρολόγιο μου το πείρες έτυμος ήμουν χαχα....