Μπα δεν νομιζω να ξανακανουν το ιδιο αστειο θα ηταν lame πιστευω οτι η συναυλια θα παει μια χαρα αντε να εχουν κανενα προβλημα πριν για να πεχτη καμια κατασταση τιποτα περισοτερο anyway θα δουμε.αυτό που δε θέλω με τίποτα να δω/ακούσω είναι τα βραχνιασμένα φωνητικά της Yui
επδ είδα ότι φτερνίστηκε στο 11 ελπίζω να μην είναι σαν την προηγούμενη φορά
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
K-ON!
Posted 17 June 2009 - 17:07
Posted 17 June 2009 - 19:20
αυτό που δε θέλω με τίποτα να δω/ακούσω είναι τα βραχνιασμένα φωνητικά της Yui
επδ είδα ότι φτερνίστηκε στο 11 ελπίζω να μην είναι σαν την προηγούμενη φορά
Μπα δεν νομιζω να ξανακανουν το ιδιο αστειο θα ηταν lame πιστευω οτι η συναυλια θα παει μια χαρα αντε να εχουν κανενα προβλημα πριν για να πεχτη καμια κατασταση τιποτα περισοτερο anyway θα δουμε.
ρε, παρτε το χαμπααααααριιιι ρεεεεεε
η Yui ειναι γεννημενη για να τραγουδαει brutalιες σε black metal συγκροτηματα...
χαραμιζεται στις The Who'res...
Posted 18 June 2009 - 20:55
ρε, παρτε το χαμπααααααριιιι ρεεεεεε
η Yui ειναι γεννημενη για να τραγουδαει brutalιες σε black metal συγκροτηματα...
χαραμιζεται στις The Who'res...
ιδού φίλε μου και οι αποδείξεις
η Yui είναι η κόρη του Krauser-sama
Posted 18 June 2009 - 21:05
ιδού φίλε μου και οι αποδείξεις
Spoiler:Spoiler:
η Yui είναι η κόρη του Krauser-sama
νομίζω οτι τελικά K-ON σημαίνει Krauser-ON
K-On vs DMC.jpg 128.23KB
9 downloads
Edited by acid black cherry, 18 June 2009 - 23:20.
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 19 June 2009 - 11:30
yui-chan rules!
νομίζω οτι τελικά K-ON σημαίνει Krauser-ON
[ATTACH]1956[/ATTACH]
Mήπως η σειρά είναι η light εκδοχή του krauser?
Btw, τελευταίο επεισόδιο σήμερα
Posted 20 June 2009 - 00:19
Spoiler: 12
και περασαμ' ομορφα ομορφα ομορφααα,αντε να παμε και για δευτερη season
Posted 20 June 2009 - 04:00
το είχα πει και στην αρχή... είναι μία σειρά που τελειώνει το επεισόδιο και μένεις με ένα χαμόγελο στα χείλη... πραγματικά σου αφήνει μία γλυκιά γεύση
για έναν περίεργο λόγο το 12ο μου έβγαλε και κάποια συγκίνηση [πρέπει να το κοιτάξω αυτό, τώρα τελευταία συγκινούμαι πολύ εύκολα]
περιμένουμε το extra...
σε γενικές γραμμές η σειρά αν μείνει έτσι, για μένα έχει τελειώσει πάρα πολύ καλά...
και είναι μία σειρά που βλέπετε εύκολα και δυο και τρεις φορές...
Posted 20 June 2009 - 08:45
Posted 20 June 2009 - 10:31
Spoiler: 12
Well as θειος said (ισως οχι με τοσο συγκινηση..) σιγουρα ηταν ενα καλο τελειωμα. Η σκηνη με την Ui ειχε γελιο
Posted 20 June 2009 - 13:25
Και δεν ξέρω αν είναι η ζέστη , η εξεταστική, η κλιμακτήριος δεν ξέρω γω τι αλλά
Πολλή συγκίνηση , πάρα πολλή και αυτήν την υπέροχη αίσθηση στο τέλος ότι τους αγαπάς όλους...
Η Yui για μένα η αδιαμφισβήτητη θεά της σειράς
Αν δεν έχει δεύτερη σαιζόν θα ξεκινήσω απεργία πείνας
Posted 20 June 2009 - 14:54
Worry not. Κ.Ε.Η.Κ. and Ε.Κ.Μ.Ε.Κ. will take care of things, and provide for our bellies...Αν δεν έχει δεύτερη σαιζόν θα ξεκινήσω απεργία πείνας
Posted 21 June 2009 - 15:18
Το τελος ηατν καλο αν και το περιμενα διαφορετικο...Η Ui ειναι ολα τα λεφτα! Αυτη θα επρεπε να ειναι η μεγαλη αδερφη και οχι η Yiu! Μα πως ειναι δυνατον η μικροτερη αδερφη να κανει σαν ειναι μεγαλυτερη???
Παντως τωρα φανηκε πως μπορεσε η Yui να μαθει κιθαρα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα.
Posted 21 June 2009 - 16:42
και εμενα δεν μου αρεσε το γεγονος οτι σε χρονο μηδεν εμαθε να παιζει κιθαρα η ui.
επισης δεν μου αρεσε το σχεδιο την ωρα που τραγουδουσαν οι κοπελιες, αλλα μου αρεσε το 2ο τραγουδι που ειπαν παρα πολυ και εκλεισε πολυ ωραια το επεισοδιο
Posted 21 June 2009 - 18:39
Λάθος στο σχέδιο θα είναι ή θέλανε να κάνουν κάτι άλλο?
Επίσης με το budokan τι έγινε??? Θα πάνε στην δεύτερη σεζόν ή ήταν πρόσχημα για να παίζουν πιο σοβαρά?