Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

K-ON!

• Please log in to reply
588 replies to this topic

Poll: Choose your poison... (138 member(s) have cast votes)

Choose your poison...

1. Hirasawa Yui - Guitar (33 votes [23.91%] - View)

Percentage of vote: 23.91%

2. Akiyama Mio - Bass (72 votes [52.17%] - View)

Percentage of vote: 52.17%

3. Tainaka Ritsu - Drums (24 votes [17.39%] - View)

Percentage of vote: 17.39%

4. Kotobuki Tsumugi - Keyboard (9 votes [6.52%] - View)

Percentage of vote: 6.52%

Vote Guests cannot vote

#226 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 16 June 2009 - 22:13

Δεν μου αρεσε τοσο αυτο το επ 11 κυριως λογω ritsu-mio χαλασε την χαλαρη ατμοσφαιρα της σειρας και γενικα μου φανηκε εκτος κλιματος,χειροτερο επ μεχρι στιγμης ας ειναι καλα η Yui που με τις αντιδρασης της ευθημησε λιγο το επ.
Ξερει κανεις ποσα επ θα ειναι τελικα γιατι σε πολλα σαιτ αλλα και στην wikipedia εχω δει να λενε στον αριθμο τον επ 13 μηπως το επομενο θα ειναι το τελευταιο και το 13 θα ειναι σπεσιαλ οπως εγινε με το clannad.

#227 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 17 June 2009 - 05:19

Δεν μου αρεσε τοσο αυτο το επ 11 κυριως λογω ritsu-mio χαλασε την χαλαρη ατμοσφαιρα της σειρας και γενικα μου φανηκε εκτος κλιματος,χειροτερο επ μεχρι στιγμης ας ειναι καλα η Yui που με τις αντιδρασης της ευθημησε λιγο το επ.
Ξερει κανεις ποσα επ θα ειναι τελικα γιατι σε πολλα σαιτ αλλα και στην wikipedia εχω δει να λενε στον αριθμο τον επ 13 μηπως το επομενο θα ειναι το τελευταιο και το 13 θα ειναι σπεσιαλ οπως εγινε με το clannad.

12 θα ειναι τα επισοδεια και μαλλον το 13 οπως ειπες θα ειναι καποιου ειδους special tv episode η μπορει απο κανα dvd κανα special..

#228 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 posts

Posted 17 June 2009 - 08:13

επιτέλους άναψαν λίγο τα αίματα.
καιρός ήταν να γίνει και κάτι πιο ρεαλιστικό σ 'αυτή τη σειρά.
μέχρι τώρα όλα τους πήγαιναν καλά [κάτι που ποτέ δε συμβαίνει σε κανέναν?]
ελπίζω το τελευταίο ep να έχει ανατροπές και εύχομαι να δω ένα δυσάρεστο ή έστω μη αναμενόμενο τέλος.
δεν μπορώ άλλο το γλυκανάλατο χαρακτήρα της σειράς :wis:

#229 melkior

melkior

• Members
  • 863 posts

Posted 17 June 2009 - 10:17

ελπίζω το τελευταίο ep να έχει ανατροπές και εύχομαι να δω ένα δυσάρεστο ή έστω μη αναμενόμενο τέλος.

Mα mysticismlover αυτος ο "γλυκαναλατος" χαρακτηρας ειναι το κυριω χαρακτηριστικο της και που την εχει κανει πετυχημενη.
Γενικα η feel good αισθηση της και η χαλαρωση που προκαλει ειναι και ο λογος που την βλεπουμε κανεις δεν ειπε οτι ειναι ρεαλιστικη και δεν χρειαζεται κι ολας τωρα αν περιμενεις ανατροπες στο τελευταιο επ μαλλον θα απογοητευτης καθως δεν μας εχει δειξη κατι τετοιο.
Δεν ειναι οτι ολα τους πηγαινουν καλα εχουν προβληματα απλα αυτα παρουσιαζονται με κωμικο τροπο ειναι κυριως αποτελεσμα αφηρημαδας,χαλαροτητας η αδεξιοτητας των κοριτσιων και αποτελουν κυριως αφορμες για περισοτερες κωμικες καταστασης.

#230 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 17 June 2009 - 10:31

Επειδη 8ελω να κατεβαω την σειρα μολις τελειωσει μπορει κανεις να μου προτεινει καποιο καλο group για download?

Posted Image

#231 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 posts

Posted 17 June 2009 - 10:41

Επειδη 8ελω να κατεβαω την σειρα μολις τελειωσει μπορει κανεις να μου προτεινει καποιο καλο group για download?

www.torrents.to στο mininova από [coalguys]

Mα mysticismlover αυτος ο "γλυκαναλατος" χαρακτηρας ειναι το κυριω χαρακτηριστικο της και που την εχει κανει πετυχημενη.
Γενικα η feel good αισθηση της και η χαλαρωση που προκαλει ειναι και ο λογος που την βλεπουμε κανεις δεν ειπε οτι ειναι ρεαλιστικη και δεν χρειαζεται κι ολας τωρα αν περιμενεις ανατροπες στο τελευταιο επ μαλλον θα απογοητευτης καθως δεν μας εχει δειξη κατι τετοιο.
Δεν ειναι οτι ολα τους πηγαινουν καλα εχουν προβληματα απλα αυτα παρουσιαζονται με κωμικο τροπο ειναι κυριως αποτελεσμα αφηρημαδας,χαλαροτητας η αδεξιοτητας των κοριτσιων και αποτελουν κυριως αφορμες για περισοτερες κωμικες καταστασης.

it's all about taste ^^ αυτό που σε κάποιον αρέσει σε κάποιον άλλον δεν αρέσει και το αντίστροφο =]

#232 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 17 June 2009 - 12:18

www.torrents.to στο mininova από [coalguys]

better try Frosti

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#233 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 17 June 2009 - 12:42

it's all about taste ^^ αυτό που σε κάποιον αρέσει σε κάποιον άλλον δεν αρέσει και το αντίστροφο =]

Ναι είναι θέμα γούστου σαφέστατα αν θα σου αρέσει η γούτσου γούτσου πασπαλισμένη με ζάχαρη άχνη ατμόσφαιρα του K-ON και για αυτό κάνεις την επιλογή αν θα το δεις ή όχι. Αν το δεις και δεν σου αρέσει μπορείς κάλλιστα να το κράξεις κιόλας. Όμως. Το να θες να έχει δυσάρεστο τέλος μια τέτοια σειρά είναι σαν να ζητάς από ένα νηπιαγωγείο να ντυθούν όλα τα παιδάκια με μαύρα ρούχα και να αρχίσουν να απαγγέλλουν Καρυωτάκη...:deadga6:

xbJ3b2w.jpeg

#234 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 posts

Posted 17 June 2009 - 14:44

Ναι είναι θέμα γούστου σαφέστατα αν θα σου αρέσει η γούτσου γούτσου πασπαλισμένη με ζάχαρη άχνη ατμόσφαιρα του K-ON και για αυτό κάνεις την επιλογή αν θα το δεις ή όχι. Αν το δεις και δεν σου αρέσει μπορείς κάλλιστα να το κράξεις κιόλας. Όμως. Το να θες να έχει δυσάρεστο τέλος μια τέτοια σειρά είναι σαν να ζητάς από ένα νηπιαγωγείο να ντυθούν όλα τα παιδάκια με μαύρα ρούχα και να αρχίσουν να απαγγέλλουν Καρυωτάκη...:deadga6:

μα τι κακό θα είχε να φοράνε μαύρα τα παιδάκια ? :wooi2:
πάντως δεν το μισώ ή κάτι τέτοιο το K-on.ούτε και το κράζω.
απλά θα μου άρεσε μια μεγάλη ανατροπή βρε αδερφέ.
ότι παραείναι γούτσου και γλυκό για τα γούστα μου ισχύει,αλλά αφού είναι μόνο 12 eps δεν έχω λόγο να το κάνω drop.
εδώ έχω δει πολύ χειρότερα με περισσότερα επισόδεια :terror2:

#235 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 17 June 2009 - 15:15

Τι είδους ανατροπή μπορεί να γίνει σε μια τέτοια σειρά πέρα από το να πατώσουνε σε καμιά παράσταση ή να χαλάσει για λίγο η φιλία τους ?

#236 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 17 June 2009 - 15:25

ρε ου να μου χαθειτε, φατε τη γλωσσα σας

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#237 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 posts

Posted 17 June 2009 - 15:26

Τι είδους ανατροπή μπορεί να γίνει σε μια τέτοια σειρά πέρα από το να πατώσουνε σε καμιά παράσταση ή να χαλάσει για λίγο η φιλία τους ?

χμμμμμμμμμμμμμμμ .... !
θα μπορούσε πχ κάποια να έχει μια ανίατη ασθένεια-λίγο μακάβριο- ή να διαλυθούν γιατί μία από όλες θα συνέχιζε σόλο/σε κάποια άλλη μπάντα ή να ερχόταν ένα αρσενικό νέο μέλος στ συγκρότημα και μπλα μπλα :gotit:

δεν τρώω τη γλώσσα μου =Ρ έτσι κι αλλιώς δε θα γίνει κάτι από αυτά =D

#238 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 17 June 2009 - 16:06

κάποια να έχει μια ανίατη ασθένεια-λίγο μακάβριο

Αυτό είναι λίγο ψιλοάκυρο, γιατί με το να βάλεις δράμα σε μια τέτοια ανάλαφρη σειρά, ουσιαστικά πετάς στα σκουπίδια όσα επεισόδια προηγήθηκαν...

ρε ου να μου χαθειτε, φατε τη γλωσσα σας

+1

Είδα το 10 πριν λίγο και θέλω θάλασσα, τώρα όμως.

#239 melkior

melkior

• Members
  • 863 posts

Posted 17 June 2009 - 16:32

χμμμμμμμμμμμμμμμ .... !
θα μπορούσε πχ κάποια να έχει μια ανίατη ασθένεια-λίγο μακάβριο- ή να διαλυθούν γιατί μία από όλες θα συνέχιζε σόλο/σε κάποια άλλη μπάντα ή να ερχόταν ένα αρσενικό νέο μέλος στ συγκρότημα και μπλα μπλα :gotit:

δεν τρώω τη γλώσσα μου =Ρ έτσι κι αλλιώς δε θα γίνει κάτι από αυτά =D

Που ξερεις μπορουν να την δουν gainax και να δωσουν κανενα τελος οπως το mahoromatic κατι τετοιο νομιζω οτι ψαχνεις.

#240 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 posts

Posted 17 June 2009 - 16:48

Που ξερεις μπορουν να την δουν gainax και να δωσουν κανενα τελος οπως το mahoromatic κατι τετοιο νομιζω οτι ψαχνεις.

αυτό που δε θέλω με τίποτα να δω/ακούσω είναι τα βραχνιασμένα φωνητικά της Yui
επδ είδα ότι φτερνίστηκε στο 11 ελπίζω να μην είναι σαν την προηγούμενη φορά :oo: