Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Dragonball Kai

• Please log in to reply
529 replies to this topic

#151 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2009 - 19:40

ρε παιδια το ειδα...και ενω εντυπωσιαστηκα τρελα απο τα opening and ending με την τελια αναλυση που εχουν καθως εβλεπα το επεισοδιο..βλεπω το ιδιο με τα Ζ και λεω...ΕΕΕ??
Νομιζα θα ηταν κατι καινουργιο...δηλαδη παιδια δεν περιμενουμε κατι νεο σωστα?!

Και εγώ αν και πιστεύω πως εχει γίνει καλή δουλειά σε ο,τι αφορά
το λίφτινγκ θα γούσταρα να είχε σχεδιαστεί εκ νέου...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#152 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2009 - 20:27

Πως κάνει το πουλάκι;
ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ!

Πως κάνει η γελάδα;
ΜΟΥΟΥΟΥ!

Πως κάνει το Dragonball Kai;
ΑΡΜΕΓΜΑΑΑΑΑΑΑΑ!

#153 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2009 - 21:06

Πως κάνει το πουλάκι;
ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ!

Πως κάνει η γελάδα;
ΜΟΥΟΥΟΥ!

Πως κάνει το Dragonball Kai;
ΑΡΜΕΓΜΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Άρμεγμα ξε-άρμεγμα οι fans του dragonball και ειδικά του dragonball Z θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα όμορφο και συμμαζεμένο remake του db Z πιστή αντιγραφή,ξαναλέω, του αντίστοιχου manga χωρίς fillers, οπότε σε όποιον άρεσε το Z λογικά θα του αρέσει και το Kai και ίσως ακόμα περισσότερο μιας και κατά την γνώμη μου και από τα πρώτα δυο επεισόδια φαίνεται πως πρόκειται για ένα πολύ καλό remake.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#154 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2009 - 21:12

φαίνεται πως πρόκειται για ένα πολύ καλό remake.

Όχι, δε πρόκειται.

1. Δεν έχει σινεμάτικς για να αντικαταστήσουνε το σασπένς που προκαλούσε η αργή πλοκή του αρχικού.

2. Οι φωνές μου ακούγονταν πολύ πιο ξερές του αρχικού.

3. Η διαφορά στην ποιότητα εισαγωγικού βίντεο και υπόλοιπου επεισοδίου είναι ξενερωτική.

4. Ήδη ξέρουμε τι θα γίνει σε ολάκερη την σειρά.

5. ΑΡΜΕΓΜΑΑΑΑΑΑΑ

#155 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2009 - 21:20

Όχι, δε πρόκειται.

1. Δεν έχει σινεμάτικς για να αντικαταστήσουνε το σασπένς που προκαλούσε η αργή πλοκή του αρχικού.

3. Η διαφορά στην ποιότητα εισαγωγικού βίντεο και υπόλοιπου επεισοδίου είναι ξενερωτική.

5. ΑΡΜΕΓΜΑΑΑΑΑΑΑ

Παπαγάλε τίποτα καινούργιο θα μας πεις???

1.Ενώ το παλιό ήταν γεμάτο σινεματικς ε?Και η αργή πλοκή το έκανε πιο επικό,έτσι?

2.Γερασανε οι άνθρωποι,και μια χαρά μου ακουστηκανε εμένα...

3.Μονο για το εισαγωγικό θα δώσανε τις τρίχες τις κεφαλής τους,σιγά μην κάνανε και τα επεισόδια έτσι,20 χρόνια γιορτάζουν και μας παρουσιάζουν την ΙΔΙΑ σειρά όπως θα έπρεπε να είναι..

4.Αφού είναι η Ίδια.

5.Κρα Κρα Κρα

Berserk___Gatsu.jpg

#156 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2009 - 21:24

Όχι, δε πρόκειται.

5. ΑΡΜΕΓΜΑΑΑΑΑΑΑ

Άντε το 1. και το 2. πες ότι τα δεχόμαστε που στο κάτω κάτω προσωπική σου γνώμη είναι και φυσικά υποκειμενική, εμένα για παράδειγμα μια χαρά σε σασπένς με κρατάει και το Kai. Όσο για τις φωνές δεν έχω κάποιο παράπονο ούτε με ενοχλεί κάτι, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...

Διαφορά στην ποιότητα του εισαγωγικού βίντεο με το υπόλοιπο επεισόδιο εγώ προσωπικά δεν παρατήρησα εκτός και αν εννοείς άλλο από αυτό που κατάλαβα. Εμένα μια χαρά μου φαίνεται η ποιότητα συνολικά.

Καλά για το 4. μην τα ξαναλέμε, είπαμε remake είναι, φυσικά και όσοι είδαν το Z ή διάβασαν το manga ξέρουν τι θα γίνει.

Το 5. δεν το σχολιάζω απλώς θα επαναλάβω "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα..."
Δημοσιευμένη  εικόνα

#157 Batman D

Batman D

Anime Newbie

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2009 - 21:48

roriconfan καταλαβαμε πως δε σου αρεσε, η ειρωνεια σου δε προσφερει τιποτα στο τοπικ οποτε κανε μας τη χαρη να το σχολιασουμε οσοι το γουσταραμε.

Ενα τοπικ μου αρεσε και μενα μη το μαμησετε ...
HARD WORK SURPASS TALENT :chigau:

#158 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2009 - 22:29

Όχι, δε πρόκειται.

5. ΑΡΜΕΓΜΑΑΑΑΑΑΑ

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#159 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2009 - 23:13

Σε οτι αφορά τη 2η παρατήρηση
οταν ειχα πρωτοακούσει τις jap voices μου φανήκαν κάπως (πάω αρκετά πίσω τώρα)
εν συγκρίσει με τις αμερικάνικες (πιο brutal οπως και να το κάνουμε). Να μην ξεχνάμε
ομως οτι έχουν περάσει και αρκετά χρόνια απο οταν γυρίστηκε και ο voice actor ενος
απο τους χαρακτήρες εχει φύγει απο κοντά μας. Η φωνή μας είναι η ίδια αν τη συγκρίνουμε
οπως ακουγόταν 10 χρόνια πρίν και όπως θα ακούγεται σε 10 χρόνια απο τώρα?

Έπειτα είναι και θέμα προσωπικού γούστου...

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#160 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2009 - 00:09

Roriconfan, ελπίζω να μην έχουμε πάλι τα ίδια, κανόνισε την πορεία σου.

Roriconfan, πριν καιρό σε ένα άλλο thread είχες πει πως ο καθένας λαμβάνει ό,τι του αξίζει. Να είσαι σίγουρος λοιπόν πως οι 2 μήνες ΒΑΝ που αναγκαζόμαστε να σου δώσουμε σου αξίζουν και με το παραπάνω. Ειλικρινά λυπάμαι πολύ, όμως δυστυχώς δεν μας αφήνεις άλλα περιθώρια. Είναι κάτι που το προκάλεσες μόνος σου, παρά τις αμέτρητες παρατηρήσεις που σου έχουν γίνει.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, τα τελευταία σου posts στο thread δεν είναι ο λόγος που τρως ΒΑΝ, είναι η αφορμή. Από τότε που έληξε το 2βδόμαδο ΒΑΝ σου δεν έχεις δείξει σημάδια βελτίωσης. Έχεις καταχραστεί πολλές φορές τη φιλοξενία που σου παρέχεται στο forum σε ακόμα περισσότερα threads. Δυστυχώς απ' ό,τι φαίνεται δεν μπορείς να βελτιωθείς, όμως αυτό από ένα σημείο και πέρα είναι καθαρά δικό σου πρόβλημα και όχι των υπόλοιπων μελών του forum. Τις ευκαιρίες σου τις είχες και με το παραπάνω, από εκεί και πέρα ήταν στο χέρι σου να μας διαψεύσεις, κάτι που όμως όχι μόνο δεν έκανες, αλλά αντιθέτως συνέχισες με την ίδια πορεία που είχες πριν το πρώτο σου ΒΑΝ.

Το Πάσχα θα σε βρει μακριά από το .aNiMe//GR. Ελπίζω στους 2 αυτούς μήνες να σκεφτείς και να συνειδητοποιήσεις τους λόγους για τους οποίους η συμπεριφορά σου δεν είναι αποδεκτή. Αν το κάνεις θα βελτιώσεις τις σχέσεις σου όχι μόνο στον κυβερνοχώρο που ονομάζεται Internet αλλά και στην πραγματική σου ζωή. Ως τότε όμως πρέπει να προστατεύσουμε το forum από άτομα με συμπεριφορά σαν τη δική σου.

E5VV38U.jpg

#161 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2009 - 11:15

Μόλις είδα ότι το έβγαλε η AC ψυχαναγκάστηκα ( αυτή είναι η σωστή λέξη) να δω το πρώτο επεισόδιο. Κατ αρχήν δεν μου αρέσει το νέο ίντρο όυτε το νέο outro . Θεωρώ ότι τα in+out της δεκαετίας του 80' είναι τα καλύτερα που ακούστηκαν ever σε άνιμε οπότε τούτα δω είναι χαμένα από χέρι. Το animation στην εισαγωγή είναι πολύ shiny και σε προετοιμάζει για πολύ καλή συνέχεια .
Που δυστυχώς δεν έρχεται. Βλέπουμε ένα απίστευτο quality drop και όσο και να γυάλισαν το παλιότερο 80's animation η διαφορά είναι εξόφθλαμη .
Αυτό που μου έκανε πάντως την μεγαλύτερη εντύπωση είναι το ίδιο το dragonball. Ηθελα συνεχώς να το σταματήσω και να του ρίξω άμεσο drop. Μου φάνηκε άκρως γελοίο και παιδαριώδες ! Βασικά με έκαε να σκεφτώ πως άντεχα και το έβλεπα μικρός . Φταίει βέβαια και το γεγονός ότι βλέπω σχεδόν μόνο seinen , αλλά και ο κυριότερος ανταγωνιστής του Drgonball τότε , το HnK ήταν πολύ καλύτερο και πέρσι που το δα το ευχαριστήθηκα πολύ .
Και πάλι όμως το Kai είναι Ντράγκουμπολ. Δεν μπορώ να το παρατήσω έτσι απλά... Θα το δώσω στον αδερφό μου .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#162 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2009 - 19:39

Το δευτερο επεισοδιο δεν ειχε μεγαλη διαφορα απο το dragonball Z
Σχεδον ιδιο, αν εξαιρεσουμε μερικα μικρα κομματια το οποιο ηταν διαφορετικο
το λεω οπως θα το ελεγε ο roricofan με διαφορετικα λογια, αν και εγω πιστευω το ιδιο
Στην ουσια δεν ειδαμε τπτ καινουριο(οσοι γενικως εχουν δει το dbz), πιστευω τουλαχιστον στις μαχες να δουμε μεγαλυτερη ποικιλια κινησεων και καλυτερα εφε τοτε θα μπορουμε να πουμε οτι βγηκε μια πολυ καλυτερη εκδοση του dragonball

#163 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2009 - 21:46

επειδη βλεπω πολλους να αντιμετωπιζουν το dragonball kai σαν κατι το "κιτς" μακαρι τις σημερινες σειρες να τις θυμαται κανεις σε καμια 20ετια (αποκλειω το one piece γιατι πολυ απλα δε θα εχει ολοκληρωθει ακομα).

#164 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2009 - 11:22

Κατεβασα και ειδα εχτες το 1 επεισοδιο απο animeclipse και πραγματικα ξαναγυρισα στην εποχη που ημουν 8 χρονων και το χαζεβα με τις ωρες στον αντ1 και σε κατι κασεττες vhs.Μπορει ως σειρα να ειναι πλεον ξεπερασμενη αλλα εμενα με τρελαινε που ξαναδα τους αγαπημενους μου παιδικους ηρωες ξανα.Τον ιντρο και το outro ηταν πραγματικα απαιχτα και το σχεδιο πολυ καλα ρετουσαρισμενο.
Αν και δε μου προξενει πλεον κατι το ιδιαιτερο ενδαφερον ως σειρα δεν παυει να αποτελει κλασσικη αξια και για αυτο 8α συνεχισω να την κατεβαζω-Συγχαρητηρια στα παιδια που το subaroun στα ελλινικα και ευχομαι να το πατε μεχρι το τελος

Δημοσιευμένη  εικόνα

#165 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2009 - 12:08

Ρε παιδια αρκετά καλό το episode 1 και μου αρέσει το γρήγορο της πλοκής
Spoiler:
Αν καποιος έχει το link για το episode 2 με καλή quality να το posταρει:wis:

MbcN7u5.png