Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#646 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 02 April 2011 - 21:59

RH plus Μήπως??? Κι εγώ το είδα <3333 Το τελευταίο drama που είδα πριν φύγω μαλαισία πριν 50 μέρες, και ο Rakuto, omgggggg <33333333 Τώρα απλά περιμένω την καινουρια σεζόν, το μόνο που θέλω να δω από την προηγούμενη είναι το CONTROL και το Misaki όχι και τόσο, αλλά... Παίζει η Aya ρε γμτ <333
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#647 MlovesSolomon

MlovesSolomon

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 02 April 2011 - 22:24

Αν αναφέρεσαι σε μένα, Blood Plus λέγεται, καλά το είπα... ^_^

#648 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 02 April 2011 - 22:33

δεν νομίζω να υπάρχει τηλεοπτική σειρά με αυτό το όνομα μήπως αναφερεσαι στο anime?

#649 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 02 April 2011 - 23:11

ναι ρε παιδιά.. Εγώ δεν έχω ακούσει κάτι για drama Blood+, εκτός αν 1)είναι adaption από το ανιμέ, 2) δεν είναι ιαπωνικό ή 3) στην απίθανη περίπτωση, έγινε ένα τέτοιο ドラマ. Oπότε στις 2 πρώτες περιπτώσεις είσαι εκτός θρεντ, αν και αναφέρθηκαν αρκετές φορές κορεάτικα κτλ ντράματα κι εδώ...
Posted Image
~ ~

#650 MlovesSolomon

MlovesSolomon

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 04 April 2011 - 14:35

Ναι, βασικά λάθος μου, μπέρδεψα τα θρεντς... ουπς... :$ :Ρ

#651 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 posts

Posted 30 April 2011 - 00:21

Μόλις τελείωσα το Hana Yori Dango και τις δυο Seasons και μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά καλό και όχι τέλειο γιατί βαρέθηκα σε ορισμένα επεισόδια.

#652 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 938 posts

Posted 30 April 2011 - 10:24

βλεπω το nakanai to kimeta hi που γενικα θεωρω αξιολογη σειρα με θεμα το bulling και τις
κλικες στο χωρο εργασιας και φυσικα ολο το κλιμα υποκρισιας και δουλοπρεπειας που χαρακτηριζει τις
πολυ μεγαλες εταιριες στην Ιαπωνια δραματοποιημενο εννοειται. ασε που μερικες στιγμες
μου θυμιζει τι τραβαω και εγω στη δουλεια που ενω παω να κανω το καλο τελικα τα ακουω κι απο πανω!

επισης βλεπω το hachi one diver με θεμα καποιον που θελει να γινει προταθλητης στο shougi
μετρια ως καλουτσικη η σειρα και η παρουσια της Naka Riisa :awww: (γι' αυτο ξεκινησα να την βλεπω αλλωστε)
ειναι που την κραταει οσο καλυτερη γινεται -γιατι περα απο την ιδιαιτερη αγαπη που εχω για εκεινη
ειναι πραγματικα καλη ηθοποιος.

ενω το shiawase ni narou yo (παλι με Naka Riisa :D αλλα σε τριτο ρολο ) φαινεται πως θα ειναι
ευχαριστη σειρα αλλα θα περιμενω μηπως ξεκινησει καποιος υποτιτλισμο δυστυχως

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#653 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 01 May 2011 - 01:41

^ το fansub group που είμαι μέλος, οι Serenity Fansubs το έχουν ξεκινήσει, μιας που ρώτησες. Δεν έχω πάρει μέρος στο project, γιατί δεν αντέχω να φορτωθώ άλλα (ήδη κάνω το Yamikin Ushijima-kun μόνη μου και το Umareru μισά μισά με μια άλλη κοπέλα και δεν έχω χρόνο για τίποτ'άλλο...), αλλά μπορώ να τσεκάρω στάτους άμα θες~

Και για να μην είμαι οφφτόπικ. Η πρώτη σεζόν μετά από ένα χρόνο που όντως βλέπω αρκετά μαζί. Aκόμα να πάρουν χαμπάρι οι Ιάπωνες ότι κατά κύριο λόγο τα ντράμα τους μπάζουν από παντού τελευταία... Όλο πατάτες βλέπουμε. Και το λέω με πόνο καρδιάς ><

Είδα και τα 2 πρώτα από το Muscle Girl, και τα 3 από το Inu wo Kau to Iu Koto, φυσικά το Umareru (σιγά μην τό'χανα, με την Τανάκα Μίσακο να παίζει τη μάνα του Όκουρα!! 8D), και κατέβασα και το Rebound γιατί θέλω πολύ να δω Σάκι Χ Μόκο πάλι, αλλά δεν έχω βρει χρόνο να το δω ακόμα είναι η αλήθεια. Τρέχουν και τα weekly shows των Καντζάνι έτσι κι αλλιώς...
Μακάρι να είχα χρόνο και για παραπάνω X3
Posted Image
~ ~

#654 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 938 posts

Posted 01 May 2011 - 06:32

@Hitorinai Kokoro
αναφερεσαι στο shiawase ni narou yo που εγραψα στο προηγουμενο ποστ?
αν ναι ευχαριστω για την προσπαθεια που κανετε
(δεν το βλεπω βεβαια στο blogspot στα projects) και ενα μπραβο παραπανω για
τον χρονο που αφιερωνετε στην ουσια για εμας!

οντοπικ
το προηγουμενο διαστημα ειδα τα Gakko ja Oshierarenai,Yankee-kun to Megane-chan,
Cafe Isobe,Island Times οτι δηλαδη συμμετεχει η Naka Riisa
και αν εξαιρεσεις το Island Times που ειναι πολυ ωραια ταινια τα αλλα κινουνται
στη μετριοτητα αλλα ειναι ευχαριστα.
το kami no shizuku που ηθελα να δω δεν το εχει αναλαβει κανεις ακομα
και thanks to asiatorrents εχω ακομα αρκετα να δω

xhH5lXP.jpg

#655 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 01 May 2011 - 15:49

@Hitorinai Kokoro
αναφερεσαι στο shiawase ni narou yo που εγραψα στο προηγουμενο ποστ?
αν ναι ευχαριστω για την προσπαθεια που κανετε
(δεν το βλεπω βεβαια στο blogspot στα projects) και ενα μπραβο παραπανω για
τον χρονο που αφιερωνετε στην ουσια για εμας!

Yup! Ναι ίσως επειδή το φόρουμ είναι ακόμα σχετικά καινούριο και τα releases μέχρι στιγμής ήταν PV/MV-centric απ'ό,τι κατάλαβα, ίσως γι'αυτό να μην μας έχει. Δεν πειράζει, αυτήν την περίοδο τρέχουν αρκετά projects, ελπίζω σύντομα να μας ανακαλύψουνXD

Δεν κατάφερα να δω το θρεντ αν και είδα στο shoutbox μας ότι το δουλεύουν. Οπότε πιστεύω θα έχουμε σύντομα το hardsubbed ver. out!
Posted Image
~ ~

#656 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 posts

Posted 03 May 2011 - 15:27

Προχθες τελειωσα να βλεπω το Orange Days και μπορω να πω οτι ειναι απο τις καλυτερες σειρες που εχω δει τον τελευταιο καιρο (παρολο που σπανια θα καθισω να δω αισθηματικες σειρες, αυτη η σειρα μου κανε κλικ).
Το ολο concept ηταν πολυ καλο οπως κ οι ηθοποιοι που παιζανε (θεα η Shibasaki Kou).

#657 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 08 May 2011 - 19:09

Υπάρχουν υπότιτλοι για το muscle girl?

#658 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 10 May 2011 - 02:34

το kami no shizuku που ηθελα να δω δεν το εχει αναλαβει κανεις ακομα

Σίγουρα εννοείς το Kami no shizuku; Μπορείς να το βρεις και soft-subbed και hard-subbed στο d-addicts.

6dqFccT.gif

#659 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 938 posts

Posted 10 May 2011 - 22:01

Σίγουρα εννοείς το Kami no shizuku; Μπορείς να το βρεις και soft-subbed και hard-subbed στο d-addicts.

ναι αυτο εννοω και η αληθεια ειναι πως δεν κοιταξα στο d-addicts για hard-subbed version
αλλα soft-subbed απο οτι ειδα μονο ενα επισοδειο υπηρχε ενω και στο asiatorrents υπαρχουν
μονο Βουλγαρικοι υποτιτλοι!

θα το ψαξω μηπως το βρω σε ddl γιατι στο τορρεντ πολυ δυσκολα θα κατεβει,
απο σηντερς ...κλαφτα!

ευχαριστω πολυ Tristessa-chan ^_^

xhH5lXP.jpg

#660 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 20 May 2011 - 12:56

OK, αν δεν πιμπάρουμε το φανσαμπ γκρουπ μας θα μας ξαποστείλει XD Δεν έχω ιδέα κατά πόσο σας αρέσουν τα family-dramas που έχουν πολύ κλάμα, αλλά ένα που βγαίνει αυτή τη σεζόν κι εγώ το βλέπω γιατί έχει πολλές αγαπημένες ηθοποιούς και τον Ohkura μαζί είναι το Umareru. Το οποίο και μεταφράζω, και ήδη το πρώτο επισόδιο βγήκε hardsubbed επιτέλους~ Ρίχνω σπόιλερ για το τί γίνεται μέχρι το 4ο που βγήκε την προηγούμενη βδομάδα, σε κάνα τρίωρο ξεκινάει το 5ο και θα το δω ονλάιν πάλι 83

Θα βάλω spoiler tag σε ό,τι χρειαστεί. Προς στιγμήν μια περίληψη.

Έχουμε την κεντρική οικογένεια οι οποία προσπαθεί να κάνει deal με διάφορα προβλήματα. Η μητέρα τους μένει έγκυος στα 51, και ο πατέρας τους έχει μόλις πεθάνει. Η πρώτη κόρη θέλει να γίνει εκδότρια και το πρώτο βιβλίο που της αναθέτουν είναι να γράψει για τις εγκυμοσύνες σε μεγάλη ηλικία. Ο πρωτότοκος είναι designer αλλά δεν του πάνε κ πολύ καλά τα πράγματα στη δουλειά, και απ'ό,τι μας δείχνεται θα είναι αυτός που θα έχει τα περισσότερα προβλήματα στην οικογένεια. Ο δεύτερος γιος είναι φοιτητής και φαίνεται player, αλλά στην πορεία ανακαλύπτουμε.. Η μικρότερη κόρη είναι ακόμα μαθήτρια. Καθώς το drama προχωράει, κι εφ'όσον ο τίτλος σημαίνει 'Being born' ή 'to be born' όπως μας ζήτησαν και τα staff members θα δούμε όχι μόνο μια γέννηση κυριολεκτικά, αλλά και τη γέννηση συναισθημάτων και τις εκ νέου απόψεις των μελών της οικογένειας, καθώς και τις σχέσεις τους μεταξύ τους και με άτομα στον περίγυρό τους.

Spoiler:

Όπως βλέπω εγώ τουλάχιστον, και η σενπάι μου και η αδελφή της με τις οποίες το είδα, γενικά θέτει μεγάλα ζητήματα... Και έχω μάθει και πράγματα που ούτε τα φανταζόμουν μόνο σε 4 επισόδια. :Ο δεν έχω γράψει και πολλά αλλά γενικά έχει αναλύσεις κάτι τέτοιων θεμάτων μέσα, εγώ τα γράφω πολύ περιφραστικά, και εάν φαίνεται ενδιαφέρον, d-addicts ή για DDL εδώ~

Εγώ μεταφράζω τα μονά επισόδια lol I can't wait for today's!!! We gotta see what happens dammit!
Posted Image
~ ~