Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Dorama news

• Please log in to reply
255 replies to this topic

#76 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2009 - 11:01

Μετά από αυτό δέχομαι εισφορές να προβλέπω πρωταγωνιστές σε dramas. Ο Aiba ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Αν επιβεβαιωθούν και τα Ohkura και Haruma dramas είμαι επισήμως μάντισσα. Ή τέλος πάντων ό,τι σειρά θέλω να δω την επόμενη σεζόν μου έρχεται κουτί (την επόμενη ή τη μεθεπόμενη σεζόν) με 100% accuracy. Λες και κάποιος διαβάζει το μυαλό μου! *scary*
Εκεί που έφαγα ακόμα περισσότερο σοκ είναι όταν έμαθα ότι ο Yunho των DBSK θα παίξει σε drama και λεω στην αδερφή μου: Μα εγώ ήθελα τον Changmin! Και 3 μέρες μετά να σου και σειρά με τον Changmin!
Φοβάμαι ότι όταν ανακοινωθεί στο κοντινό μέλλον Jin drama θα πέσουν κάποιοι να με φάνε... (sorry ppl μα η Jinίαση που με έχει πιάσει δε με αφήνει!)

#77 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2009 - 20:39

Αν επιβεβαιωθούν και τα Ohkura και Haruma drama είμαι επισήμως μάντισσα.

omg :P
ωραιο ακουγεται παντως το συκεκριμενο. :3 Security systems,hackers,terrorists...the 2009 "Bloody Monday" but in an airport? XD

#78 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2009 - 21:02

i mostly like my drama johny free.
το να έχουν όμως δύο leading johnny
δεν με ενθουσιάζει αν και το tiger and dragon ήταν καλό...

εγώ θα ήθελα να δω Matsumoto Jun με Ikuta toma μαζί
αλλαπιο πολύ Yamapi με Ikuta toma.

#79 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2009 - 21:23

i mostly like my drama johny free.
το να έχουν όμως δύο leading johnny
δεν με ενθουσιάζει αν και το tiger and dragon ήταν καλό...

εγώ θα ήθελα να δω Matsumoto Jun με Ikuta toma μαζί
αλλαπιο πολύ Yamapi με Ikuta toma.

:lovulovu: ναιιιιιιι συμφωνω!!

#80 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2009 - 21:50

ειναι πολυ κακο που ειμαι more excited που o Nakata Yasutaka θα ξανακανει το OST του Liar Game παρα για το οτι θα βγει season 2 in the first place? :emptyonexg1:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#81 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2009 - 23:07

^ no. :P first season epic soundtrack was epic ;w; περιμενουμε αναλογα πραγματα και για τη δευτερη σεζον. :3 btw,is he gonna "in charge" for the music of the movie too? :o

#82 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2009 - 23:21

^ no. :P first season epic soundtrack was epic ;w; περιμενουμε αναλογα πραγματα και για τη δευτερη σεζον. :3 btw,is he gonna "in charge" for the music of the movie too? :o

seconded all the way.-
προσωπικα ειμαι σιγουρη οτι και της δευτερης θα ειναι too awesome, since it's Nakata Yasutaka we're talking about >w</ *devoted fan* m(_ _)m
nothing of the sort was mentioned so far αλλα wth dude? 2 drama seasons του δωσανε και δε θα του δωσουν και την ταινια? *__*

Δημοσιευμένη  εικόνα

#83 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2009 - 09:29

OMG OMG OMG OMG!:OMG3::lovulovu:

Μολις επεσα τυχαια πάνω του!
Πριν λιγες μερες(ισως και χθες) ανακοινωθηκε νεο dorama, το Tokyo DOGS με πρωταγωνιστες...

Shun+Hiro!!!

Ναι, πηγα να καθω συγκοπή απο τη χαρά μου!:lovulovu: Ο Shun θα παίζει τον cool,collected elite cop που αναζητα εκδίκηση, και ο Hiro τον hot blooded, πρώην delinquent, συνεργάτη του!
http://wiki.d-addicts.com/Tokyo_DOGS

Αντε με το καλο τον Οκτωβριο! :D

#84 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2009 - 10:41

άντε επιτέλους και ένας σωστός ηθοποιός (shun) και ο άλλος από ότι είδα στο Mr brain καλά έπαιζε... ως τώρα αναμένεται καλή η επομενη season Liar Game,My Girl,Tokyo Dogs
άντε αλλα 2 να κλείσω μια πεντάδα :D

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από gogetasjj4: 26 Αύγουστος 2009 - 10:48

#85 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2009 - 23:10

soooo..it seems My Girl and 0 gou shitsu no Kyaku were not enough for the second half of the year. XD Turns out Jun will be on Fuji TV's 50th anniversary drama "わが家の歴史"(The history of our house?). :3

Posted Image

he's gonna be "family" with Shibasaki Kou(she's the lead actress),Sato Ryuuta,Horikita Maki and Eikura Nana!
though I really don't like the little heart between him and Nagasawa Masami to tell the truth :\
Απ'οτι φαινεται θα ειναι το dorama,που λογικα ειναι SP,θα ειναι 8 ωρες and it's gonna air in the span of 3 days :o
anyhow..awaiting more info about the story and dates It will be aired spring 2010. too far away :P T^T

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από yami: 10 Σεπτέμβριος 2009 - 00:17

#86 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2009 - 23:29

Ναι το είδα και γω. Λογικά θα είναι Tanpatsu φάση σε 3 τηλεταινίες. Άντε μας δίνουν δωράκια συνεχώς! Βλέπω και Oizumi Yo as well. (ούτε και γω ενθουσιάζομαι με τη Masami) Επίσης θα είναι νομίζω η πρώτη φορά που βλέπουμε Jun drama στο Fuji. Lessee!

#87 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 00:46

Επίσης θα είναι νομίζω η πρώτη φορά που βλέπουμε Jun drama στο Fuji. Lessee!

Actually,εχει ξαναεμφανιστει σε drama στο Fuji.Μια στο V no Arashi(lol) το 1999 και μια στο Yonimo Kimyo na Monogatari SP το 2006..But it's definitely a first in sth like this. :P

#88 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 00:55

don't fret it, it's because of Nino :pp
μετα τη Suzuki Anne και την Inoue Mao επρεπε να εχει και τη Masami ως κοινη συμπρωταγωνιστρια/love interest με το Nino (it's not the first time tv staffs have weird fetishes like that when casting XD)

all star cast παντως is all star cast =w=
that's gonna be quite a family!
προσωπικα επιτρεψτε μου να χαιρομαι και για το Nishida Toshiyuki up there ως μπαμπα της υποθεσης :wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#89 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 01:22

don't fret it, it's because of Nino :pp
μετα τη Suzuki Anne και την Inoue Mao επρεπε να εχει και τη Masami ως κοινη συμπρωταγωνιστρια/love interest με το Nino (it's not the first time tv staffs have weird fetishes like that when casting XD)

all star cast παντως is all star cast =w=
that's gonna be quite a family!
προσωπικα επιτρεψτε μου να χαιρομαι και για το Nishida Toshiyuki up there ως μπαμπα της υποθεσης :wooi2:

but they've already starred together in Kakushi Toride XD That's why everyone is already going "Do not want" to this romance prospect. :hahaha:

Παντως διαβαζω οτι θα κανει 3 μηνες να ολοκληρωθει(no wonder it'll air next year :\) and there's gonna be filming abroad too..Also,the story takes place during 1945! :o That'd definitely be interesting to see. :3

+1 dude was great in Tiger & Dragon~

#90 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 01:52

yes, but was there romance between them in Kakushi Toride? if she wasn't his love interest δε μετραει that's why they did this :hahaha: (yeah i fail -too much-, i still haven't got my a$$ down to watch that movie orz)
Spoiler:

και μονο που μαζεψανε τετοιο cast, νομιζω φαινεται οτι θα ειναι βαρια παραγωγη και θα πεσει πολυ χρημα i'd say... oO but even abroad? :o *impressed*
otanoshimi~ :wooi2:
γιατι φοβαμαι ομως οτι ο Jun θα κοψει παλι το μαλλι, since it's during '45? -.-

also, new movie for Toma announced? και πριν βγει και το Ningen Shikaku??
dude is on a roll lately |DD/ και εις ανωτερα ^w^

Δημοσιευμένη  εικόνα