Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Dorama news

• Please log in to reply
255 replies to this topic

#196 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 13 March 2010 - 17:36

This is win already! Δεν έχω ιδέα τι στο καλό θα κάνουν σε αυτή τη σειρά αλλά θα είναι καταπληκτικό!

plus new awesome-sounding Arashi song F-YEAH! |D

Ω ναι! Usually I can't tell from such small previews but this one... man! Reminds me of Cry for you, Truth etc! Νέο single εν όψη, και μη πω και νέο άλμπουμ (παίζει να μας τα βγάλουν ταυτόχρονα). Πάνω που θα πάρω μια limited edition Pullip ρε γμτ...

#197 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 16 March 2010 - 21:12

Tumbling + Kaibutsu-kun?
Looks like lots of fun!

Και μου χρειαζεται μια γερη δοση comedy γιατι τελειωσε το liar game και ξεμεινα... that reminds me gotta finish GTO drama sometime
Posted Image

#198 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 18 March 2010 - 18:56

Βρήκα ένα εξαιρετικά χρήσιμο site για να κρατάς λίστα όσων ασιατικών σειρών και ταινιών έχεις δει: http://mydramalist.info
Είναι σαν τα αντίστοιχα για τα άνιμε αλλά με ασιατικές σειρές, ταινίες, σπέσιαλ κτλ. Αν και λείπουν αρκετά από αυτά που έχω δει, γενικώς έχει μπόλικο πράμα. Όποιος κάνει λογαριασμό μπορεί να με κάνει και friend: My profile

#199 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 18 March 2010 - 22:36

^σ'ευχαριστώ για το link
και έψαχνα καιρό ένα τέτοιο site γιατί έτσι όπως περνάει ο καιρός θα ξεχάσω και ποια έχω δει
you will be added

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#200 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 19 March 2010 - 13:02

ρεεεε απολλωνίστηκα πρωινιάτικα με τα ενόργανα παλικάρια *uhuhuhu*:nbleed::nbleed::nbleed:

λυπηθήτε με την κασσιόπεια... Λίγο ο αντρούλης μου που θα κάνει τον γιατρό -:lovulovu:-, λίγο το νέο σίριαλ του Ohno που προβλέπεται να έχει τρελό γέλιο, ε, τώρα κι αυτό με τα κολάν, κάτι έπαθα η γυναίκα, υπερφόρτωσα, με βλέπω την επόμενη σεζόν να την περνάω με ορό και μεταγγίσεις αίματος απ'τα πολλά nosebleeds.

And yes, me too is happy over Juri-Eita. Απλά τους λατρεύω και τους δύο, πόσο μάλλον ζευγαρωμένους.

Posted Image

#201 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 24 March 2010 - 01:19

Nέα σειρά ο Kimura Takuya :love: θα ονομάζεται Tsuki no Koibito ~Moon Lovers!!
Θα πάρουν μέρος οι ηθοποιοί: Kimura Takuya, Shinohara Ryoko(leading female role) και μετα οι Keiko Kitagawa :respect::kawaii: o Matsuda Shota και η ταιβανέζα
Lin Chi-ling !!

#202 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 24 March 2010 - 10:51

Kimura Takuya, Shinohara Ryoko

OTP ALREADY! Είμαι τεράστια φαν της Shinohara Ryoko!
Όσο για την Ταϊβανέζα, έκανε την Xiao Quiao στο ChiBi του John Woo οπότε τη συμπαθώ ήδη!

#203 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 24 March 2010 - 14:12

That's pure win ,η Shinohara είναι μια από τις πολύ αγαπημένες μου ηθοποιούς. Περίμενα 2 χρόνια για καινούργια σειρά με τις εγγυμοσυνες κτλ. που είχε.

#204 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 03 April 2010 - 19:36

Κάνοντας μια βόλτα απο το youtube βρήκα αυτό:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=OPem8MPw1iY[/media]
Μήπως ξέρουμε πότε περίπου θα κυκλοφορήσει η ταινία σε DVD ωστε να μπορούμε να την δούμε και εμείς?

Επίσης βρήκα και αυτό:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=FKK6mdxDSUk&feature=related[/media]
:hihi2:

Edited by shinigami94, 04 April 2010 - 00:52.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#205 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 20 April 2010 - 14:02

Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό μέρος να το πω αλλά shinjirarenai iiiiiiiiiiiii. Nodame cantabile Saishu gakusho special broadcast η fujitv πριν μερικές ημέρες αφού έκανε μερικές αλλαγές στην πρώτη ταινία την πρόβαλε σαν special. Κάτι τέτοιες στιγμές ζηλεύω αφάνταστα όσους ξερουν ιαπωνικά :cry5:

#206 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 20 April 2010 - 14:24

OMG! 本当だ!Το βρήκα ήδη στο D-addicts και το καατεβάζω. 4 Γκίγκα γκουμούτσα αλλά θα το αξίζει σίγουρα! Θα το δω με την πρώτη ευκαιρία (ναι ζηλεύετε ελεύθερα, για το 1kyuu πάω ούτως ή άλλως). Θα σκάσει και η αδερφή μου αλλά λέω να περιμένω το DVD της ταινίας για να το δούμε μαζί. Οι αλλαγές = κόψιμο σκηνών;

#207 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 20 May 2010 - 14:22

Bγηκε και το official confirmation και η ερχομενη season μολις εγινε too awesome for its shirt. Hello thear, most anticipated drama for me *___*

http://www.tokyograph.com/news/id-6121?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Tokyograph+%28Tokyograph%29

Εχουμε και λεμε:

>Nagase Tomoya (<3333)
>Ikuta Toma
>Kaname Jun
>Nishida Toshiyuki
>Παραγωγη TBS
>Σεναριο Kudokan
>Many guests
>Καψιμο

Αν αυτο δεν ειναι ο ορισμος της φρασης "γκολ απ'τα αποδυτηρια" τοτε πραγματικα I cannot imagine what could be.

Also, μπορω να ζητησω ο male guest να ειναι καποιος μεταξυ Okada Junichi/Kubozuka Yousuke/ Tsukamoto Takashi??? Plz???? Considering τα κολλητηλικια τους με τον Kudokan it's not that impossible, is it?:blingeye2:

and brb, watching Karei Naru Spy. Με αυτο κλεινει χρονος απο τοτε που περιμενα πως και πως να προβληθει και το subbing group wank το καταβαραθρωσε. Μay someone go after them with a crowbar for it. >:| >:|

Posted Image

Spoiler: &#33909

#208 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 20 May 2010 - 19:51

Νagase να παίζει τον ντετέκτιβ και καμένο σενάριο από τον σεναριογράφο του Ikebukuro West Gate Park; I'm sold already!:if:

6dqFccT.gif

#209 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 May 2010 - 09:56

Εχουμε και λεμε:

>Nagase Tomoya (<3333)
>Ikuta Toma
>Kaname Jun

I just died and I am in Ikemen's heaven.

#210 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 27 May 2010 - 22:15

Posted Image
Posted Image
ふふふ~ finally!:yahoo:
●夏の恋は虹色に輝く●
Matsumoto Jun ・Takeuchi Yuko

I'm excite! |D