κατατοπιστικο το τοπικ σου!!
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2012 - 00:44
Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2013 - 14:16
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2014 - 22:59
Είναι πολύ ωραίο ποστ και χρήσιμο, ιδίως για μας τους newbie των anime. Μόνο μια αντίρρηση-απορία έχω: τα yaoi γιατί ανήκουν στην ίδια ενότητα με τα χεντάι;! Ναι, ξέρω ότι έχουν άφθονες ερωτικές σκηνές αλλά και πάλι μου φαίνεται κάπως αλλόκοτη η κατηγοριοποίηση. Έχω δει-διαβάσει γιάοι και μπορεί να έχουν ερωτικές σκηνές, αλλά έχουν υπόθεση, ρομάντζο, ανάπτυξη χαρακτήρων κτλ, πράγματα που(νομίζω τουλάχιστο) δεν τα έχουν τα χεντάι!
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2014 - 23:39
Είναι πολύ ωραίο ποστ και χρήσιμο, ιδίως για μας τους newbie των anime. Μόνο μια αντίρρηση-απορία έχω: τα yaoi γιατί ανήκουν στην ίδια ενότητα με τα χεντάι;! Ναι, ξέρω ότι έχουν άφθονες ερωτικές σκηνές αλλά και πάλι μου φαίνεται κάπως αλλόκοτη η κατηγοριοποίηση. Έχω δει-διαβάσει γιάοι και μπορεί να έχουν ερωτικές σκηνές, αλλά έχουν υπόθεση, ρομάντζο, ανάπτυξη χαρακτήρων κτλ, πράγματα που(νομίζω τουλάχιστο) δεν τα έχουν τα χεντάι!
Yπάρχουν αρκετά hentai (manga τουλάχιστον) με μια χαρά κανονική πλοκή, αναπτυξη χαρακτήρων ...και την διαστροφή στο μεγαλείο της.
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2014 - 08:53
Αν είναι έτσι, πάω πάσο! Εδώ που τα λέμε, από αυτή τη σύγκριση που έκανα γνωρίζω μόνο τη μια πλευρά(δηλαδή τα γιαόι), όπότε ήταν περισσότερο υποθετική.
Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2014 - 16:26
Επειδή βλέπω ότι η κατηγορία γιάοι ανήκει και σαν υποκατηγορία των hentai αλλά και σαν υποκατηγορία των romance,(όπως και τα γιούρι) γνώμη μου είναι ότι θα μπορούσαμε να προσδιορίζουμε προς τα πού τείνει περισσότρεο, δηλαδή προς το romance ή το hentai.
Και αυτό βέβαια εφόσον έχουμε ξακαθαρίσει ότι δεν είναι καθαρό-καθαρό shounen ai ή shoujo ai.
υγ: το θρεντ υπέροχο, ανακάλυψα κάποιες νέες κατηγορίες
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2016 - 14:16
Αυτό που θα είναι κινέζικο μετράει για anime; http://hqm.gr/tencents-chinese-esports-anime-the-kings-avatar