Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Ποιο j-τραγούδι ακούτε τώρα?

• Please log in to reply
7627 replies to this topic

#3526 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2009 - 00:51

^ Όχι που οι Arashi θα χαν άσχημο τραγούδι. IT DOES NOT COMPUTE! XD

νταξει εχουν μερικα μετρια(i'd dare to say and a handful of bad :P) imo,but the past few years they get all kinds of interesting/awesome/new stuff :wooi2:

η εισαγωγη του μου θυμισε nakata yasutaka produced stuff

ditto..when the intro started I thought the song would be techno-ish lol XD

kanjani∞ ; kyuu☆jyou☆show
Youtube Video

#3527 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2009 - 02:39

when the intro started I thought the song would be techno-ish lol XD

me too XD and tbh i'd have loved it if it was but it's great the way it is anyway =w=

BoA - BUMP BUMP (feat. Verbal)

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#3528 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2009 - 15:24

νταξει εχουν μερικα μετρια(i'd dare to say and a handful of bad :P) imo,but the past few years they get all kinds of interesting/awesome/new stuff :wooi2:

I guess it's a matter of taste. Προσωπικά λάτρευα το rnb στυλάκι που είχαν όταν ξεκίνησαν (τι να κάνω που λατρεύω το rnb). Το πρώτο τους άλμπουμ ήταν εξαιρετικό (c'mon Ai to Yuuki to Cherry Pie was awesome!) . Μου άρεσαν και μερικά περίεργα τραγούδια που είχαν κατά καιρούς.

Εμένα μου θύμισε πάντως Big Bang αφενώς γιατί δεν έχω ακούσει πολύ Nagata Yasukata και αφετέρου γιατί αυτοί μου έρχονται στο μυαλό όταν ακούω techno με hip hop/rap. Ειδικά με την κατεύθυνση που πήραν τελευταία στην Ιαπωνία (Koe wo Kikasete). Επίσης θυμίζει και λίγο Orange Range (και αυτό το είπαν κι άλλοι :P)

Sukima Switch - Golden Time Lover

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6Q1anDhjRoM[/youtube]

Είχα χρόνια να ακούσω Sukima Switch και να πω την αλήθεια τους είχα λίγο πεθυμήσει. Έμαθα επίσης ότι είναι OP Full Metal Alchemist? Kudos to the producers for choosing big Jpop names to do the themes!

#3529 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2009 - 21:08

I guess it's a matter of taste. Προσωπικά λάτρευα το rnb στυλάκι που είχαν όταν ξεκίνησαν (τι να κάνω που λατρεύω το rnb). Το πρώτο τους άλμπουμ ήταν εξαιρετικό (c'mon Ai to Yuuki to Cherry Pie was awesome!) . Μου άρεσαν και μερικά περίεργα τραγούδια που είχαν κατά καιρούς.

Sukima Switch - Golden Time Lover

it's always a matter of taste! ^^ πχ εγω οντας not very fond of ballads,still have a problem liking most of their ballads.. :o I see,I see..Super Fresh has RnB elements too that I don't think we've heard in them before. :3 περιεργα? like Allergy? XD

damn,best FMAB opening so far m(_ _)m love it~

yamashita tomohisa ; mola(r-midwest remix)

always thought of this song as fairly boring..but gotta say,the remixing actually made it great. :P plus the dancing is A+~ |3
Youtube Video

#3530 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2009 - 23:50

^although i was ok with the original mola, the remix and pv just brought to a whole new level indeed =w=b
and homg, women in a johnny's pv after 'rescue' and wonder and by someone who is not domoto koichi?? should i start hoping for this jimusho again? xD

παντως καλος χρυσος ο Pi αλλα για μενα δεν υπαρχει τιποτα αλλο σ'αυτο το dvd compared to this:
Kato Shigeaki - Shalala Tambourine
WINWINWINWINWINWIN, ilu Shige <33333

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3531 Blue Samurai

Blue Samurai

직업 군인

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 01:24

Λοιπόν έχουμε και λέμε..

【LIVE】℃-ute 鈴木愛理「Yes! all my family」~ 2009 SPRING AB℃ ~

http://www.youtube.com/watch?v=W7RXkbfChzg

Younha - Ima ga Daisuki [Live]

http://www.youtube.com/watch?v=atzjnaLtyCI

Younha - Sukinanda 好きなんだPV

http://www.youtube.com/watch?v=ONZRbAWzbrM

#3532 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 10:56

Iiwake Maybe & Aitakatta, live at the Budokan

Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3533 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 12:29

Orange Range O2

[media]http://www.youtube.com/watch?v=UVEuu7Y_n-k[/media]

#3534 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 14:13

it's always a matter of taste! ^^ πχ εγω οντας not very fond of ballads,still have a problem liking most of their ballads.. :o I see,I see..Super Fresh has RnB elements too that I don't think we've heard in them before. :3 περιεργα? like Allergy? XD

Indeed! Εγώ ας πούμε κόβω φλέβα με μπαλάντες και μπορώ να ακούω όλη μέρα. Ειδικά τα Blue και Silver Ring τα λατρεύω. Mα τι άλλο εκτός από Allergy? Και Arashi no Mae no Shizukesa και Shinchousa no nai Koibito (Μα τι τίτλος είναι αυτός; Γελούσα πολύ ώρα όταν κατάλαβα τι έλεγε το τραγούδι).

Super Junior T - Rock & Go

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rn-so_y2CPc[/youtube]

Αν και η Κορεάτικη έκδοση είναι 1000000000000+ φορές καλύτερη εδώ μόνο ιαπωνικά βάζουμε οπότε... Το αγαπημένο μου SuJu τραγούδι. Και είδα και τον ShingDong μαζί με το HeeChul στις ειδήσεις του STAR και εμεινα λίγο... πολύ... πάρα πολύ...

#3535 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 16:07

ε ναι λοιπον τον Pi μου :love:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=lLrDYjzCTpA[/media]

#3536 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 23:25

Youtube Video

Απο τα αγαπημενα μου τραγουδια.

#3537 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 00:59

arashi ; sakura sake

μιας και εχω δει το perf απο το χτεσινο Odoriki & Live SP 849283492837 φορες απο το απογευμα. X3 the 3D worked like a charm and made all the fangirls (moi included XD) very happy! |DDD
Youtube Video

#3538 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2009 - 00:50

EXILE - Futatsu no Kuchibiru
thumbs up to EXILE =w=b i should check them out more after this...
the pv tho, makes me lol so hard /suppresses giggling
κι αν καταλαβει κανεις, ας εξηγησει παρακαλω και σε μενα τι υποτιθεται οτι δειχνει εκτος απο το random πιστολιδι/matrix-ιες, cause i totally fail to get it, thanx in advance :pp

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3539 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2009 - 20:51

arashi ; 5x10

10年おめでとう,嵐ちゃん! :)
Youtube Video

#3540 Napster