Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime.Awmn - [A.A]
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2009 - 23:45
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2009 - 00:29
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2009 - 01:01
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2009 - 22:37

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2009 - 22:44

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2009 - 00:29
Παιδια υπαρχει κανενα site να βρω τα projects σας απο rapidshare γιατι με torrent δεν την παλεβω...
Σε rapidshare pρος το παρόν έχω ανεβάσει το EF - a tale of memories
Μπορείς να το κατεβάσεις με το πρόγραμμα CryptLoad
Download EF-Tale of memories
Αλλά σίγουρα το torrent είναι πιο αξιόπιστο και σταθερό αν και αργό μιας και πρέπει να βάζουν όλοι το χεράκι τους για καλύτερες ταχύτητες!
Serestrum ευχαριστούμε, το Xamdou έγινε ένα από τα αγαπημένα μου άνιμε και έχω βάλει λυτούς και δεμένους για να βγει όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2009 - 01:23
Σε rapidshare pρος το παρόν έχω ανεβάσει το EF - a tale of memories
Μπορείς να το κατεβάσεις με το πρόγραμμα CryptLoad
Download EF-Tale of memories
Αλλά σίγουρα το torrent είναι πιο αξιόπιστο και σταθερό αν και αργό μιας και πρέπει να βάζουν όλοι το χεράκι τους για καλύτερες ταχύτητες!
Serestrum ευχαριστούμε, το Xamdou έγινε ένα από τα αγαπημένα μου άνιμε και έχω βάλει λυτούς και δεμένους για να βγει όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα
ty αν μπορειτε ανεβαστε και τα αλλα projects γιατι με torrent θα κατεβουν του αγιου ποτε.....

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2009 - 09:37
Μια χαρά seed έχουν όλα τα project και σε αντίθεση με τους paid servers αυτά θα επιζήσουν όσο κι εμείς...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Babba: 27 Φεβρουάριος 2009 - 21:35
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 21:35
Ένα ακόμα, το τρίτο, στην διάθεσή σου από σήμερα.Κατεβασα Bounen Παιδια. παρα πολυ ωραιο. καλη συνεχεια!!! περιμενω τα επομενα επεισοδια!!
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2009 - 21:52
Σήμερα βγήκε στον tracker μας το πρώτο επεισόδια της καινούργιας μας σειράς, History`s Strongest Disciple, Kenichi.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2009 - 22:02
Η σειρά είναι ότι πρέπει για να χαλαρώσετε και να γελάσετε. Ήδη από το πρώτο επεισόδιο διαφαίνεται ο χαρακτήρας της, αλλά όσο προχωράει γίνεται ακόμη καλύτερη.
Ελπίζω σύντομα να δούμε και άλλα επεισόδια.

(όπως επίσης και για το Xamdou, το οποίο πρέπει να δίνει ρέστα από σκηνοθεσία και γραφικά).
Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 17:01
ολε!!! την αγαπημενη μου σειρα κανατε παιδια! μπραβο!!Πείτε κάτι, δεν θέλω να μοιάζει το topic σαν blog με τις ανακοινώσεις των releases!
Σήμερα βγήκε στον tracker μας το πρώτο επεισόδια της καινούργιας μας σειράς, History`s Strongest Disciple, Kenichi.
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2009 - 22:56
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2009 - 15:19
Και καινούριο επεισόδιο bounen no xamdou και kenichi και nabari...
Χαμός...χαμός... Μπράβο παίδες..