Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * - - - 1 Ψήφοι

Bleach-Φυτίλι

• Please log in to reply
38 replies to this topic

#31 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2009 - 10:55

Εμενα μου αρεσε παρα πολυ εκει που λεει "Μην με λες δεξιου,λεγεμε λουκια κουκουτση":hahaha::hahaha::hahaha: εκει παιδια πεθανα μα την παναγια πεθανα...Και το υφακι της λουκιας"Με τον γατουλη"απλα τελειο .Αυτο που δν μ αρεσε ηταν το πολιτικο θεμα ,οι φρασουες ηταν ωραιες το αλλο :deadga6:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#32 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2009 - 11:13

δεν ειναι ασχημος ο shinji:cry5:
xD
seishun jidai wa watashi no subete desu

#33 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2009 - 17:46

Eιδα το πρωτο επεισοδειο και εσκασα στα γελια εκει που η πινακιδα εγραφε κουροσακις ρουβας χαχαχα

#34 zulabar

zulabar

Magna_Zulabar

• Members
  • 75 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2010 - 10:28

Βρε παιδια μπας και εχει κανεις τα επεισοδια γτ τα βγαλανε απο τον ιστο και δεν μπορουμε να τα δουμε :(
I'm like fire and ice and rage.I'm like the night and the storm and the heart of the sun.I'm ancient,forever and....wonderful.
FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!! :hehehe: )
Δημοσιευμένη  εικόνα
Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!! :tensai:
http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html

#35 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2010 - 16:05

Aφαιρεσαν τα βιντεο του Βλεαch & One Piece διοτι ειχαν προβλημα με τα δικαιωματα.

2bbd14fc.jpg

#36 MangekyouSharingan97

MangekyouSharingan97

*Cyborg*

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:
  • LocationZografou

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2011 - 02:09

κριμα που τα αφαιρεσανε ...
"I am lightning . The rain transformed ."

#37 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2011 - 02:32

θεεικη σειρα parody :Blissfull:
Knights of the New Rebuplic =κνητες της νεας δημοκρατιας:hahaha:

Βρε παιδια μπας και εχει κανεις τα επεισοδια γτ τα βγαλανε απο τον ιστο και δεν μπορουμε να τα δουμε :(

τα εχουν σε Torrent >> http://thepiratebay.org/torrent/5205515

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από DaimonHand: 28 Ιανουάριος 2011 - 02:42

Imagination is the only limit!

#38 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2011 - 07:16

Aφαιρεσαν τα βιντεο του Βλεαch & One Piece διοτι ειχαν προβλημα με τα δικαιωματα.

Νόμιζα πως τα αφαίρεσαν επειδή ο διαχειριστής ανακάλυψε πως τα Anime ήταν Σατανικά και διέφθειραν τη νεολαία... Τουλάχιστον από το forum του "Κυδωνίαι" αυτό κατάλαβα. :uhh: (Άσε που νομίζω πως ο δημιουργός των βίντεο είναι εκείνος που ενέπνευσε το αντίστοιχο θέμα του φίλου rainbow, η κόντρα μου με τον οποίο μονοπωλούσε το αντίστοιχο θέμα στο "αδελφό" forum...) :stubborn:

Είχαν όμως πολύ γέλιο τα βιντεάκια. Έχουν βγάλει οι ίδιοι ένα αντίστοιχο βίντεο παρωδία της σειράς "Η Μάσκα", με τίτλο "Ο Μπαγάσας" που είχε επίσης πολύ γέλιο! :hahaha:

Πάλι καλά που υπάρχουν σε Torrent.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#39 Brook The Pirate King

Brook The Pirate King

Gomu Ningen

• Members
  • 190 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 15:58

Νόμιζα πως τα αφαίρεσαν επειδή ο διαχειριστής ανακάλυψε πως τα Anime ήταν Σατανικά και διέφθειραν τη νεολαία... Τουλάχιστον από το forum του "Κυδωνίαι" αυτό κατάλαβα. :uhh: (Άσε που νομίζω πως ο δημιουργός των βίντεο είναι εκείνος που ενέπνευσε το αντίστοιχο θέμα του φίλου rainbow, η κόντρα μου με τον οποίο μονοπωλούσε το αντίστοιχο θέμα στο "αδελφό" forum...) :stubborn:

Είχαν όμως πολύ γέλιο τα βιντεάκια. Έχουν βγάλει οι ίδιοι ένα αντίστοιχο βίντεο παρωδία της σειράς "Η Μάσκα", με τίτλο "Ο Μπαγάσας" που είχε επίσης πολύ γέλιο! :hahaha:

Πάλι καλά που υπάρχουν σε Torrent.

Kαι εσύ είσαι στο φόρουμ της Κυδωνίαι Φιλμ; Κι εγώ! Πά΄ντως έχεις δίκιο, αυτό έγινε και τα αφαίρεσαν. Ας μην μας αφορούν αυτά πια, απλά όι άνθρωποι δεν ήθελαν να κάνουν άλλες ανιμε παρωδίες λόγω των πεποιθήσεων τους (και τους καταλαβαίνω γιατί τους μιλάω κι εγώ και είναι καλοί άνθρωποι) και αυτό είναι όλο!

THE END
Δημοσιευμένη  εικόνα