Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 1 votes

Gankutsuou: The Count of Monte Cristo


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5,515 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 18 May 2006 - 09:19

Γιατί τα Anime είναι τέχνη ρε γαμώτο!.......



_______________________________________________

Gankutsuou : The Count of Monte Cristo

_______________________________________________


Posted Image


Το studio GONZO, ένα απο τα μεγαλύτερα production studios της Ιαπωνίας έδωσε στην βιομηχανία του Anime κάτι για να παραμιλάει τον Οκτώβριο του 2004...


Posted Image


Γνωστό για παραγωγές όπως το FMP και το Saikano, το στούντιο προσέλαβε τον κύριο Mahiro Maeda (των Blue Submarine No.6 και Αnimatrix) και του έδωσε μια πολύ δύσκολη αποστολή....να συνδυάσει το "poetry" ενός απο τους μεγαλύτερους κλασσικούς συγγραφείς της Ευρώπης, με το "motion" της Japanimation.... το αποτέλεσμα....


Posted Image

Trying to escape his uneventful life, Albert, the son of a renowned general from Paris, makes a journey with his friend Franz. During his travels, he meets an immensely wealthy nobleman named The Count of Monte Cristo.

Posted Image


Living in luxurious hotels, surrounded by beautiful women and strong bodygaurds, the charming but enigmatic count fascinates Albert. Albert invites the count to join the high society of Paris. However, unknown to Albert, his father had once framed the count and took the count's fiancee as his own.

Posted ImagePosted ImagePosted Image
Posted ImagePosted ImagePosted Image

In a world made of betrayal...a story of revenge unfolds...and a mystery better left untold forever...is unleashed...Only through loss can someone understand the granted...only through pain can the clock start ticking again...the loss....of our innosence...and the pain...of our deception...wellcome to Gankutsuou....

Posted Image


Το Gankutsuou αποτελεί ένα αριστούργημα αισθητικής και σίγουρα ένα απο τα καλυτερα adaptions που έχω δει στον χώρο του παγκόσμιου κινηματογράφου...Όποιος έχει διαβάσει το κλασσικό βιβλίο του Δουμά, θα βρεί αυτή την ιστορία να αναπτύσσεται μπροστά στα μάτια του με ένα τρόπο οπτικά που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ σε Anime....δείτε τα screenshots για να καταλάβετε...αυτό το αριστούργημα δεν κάνει εκπτώσεις πουθενά...και άμα το ευχαριστηθήτε στο 1/2 απο ότι εγώ...τότε θα γίνει απο τα αγαπημένα σας...


Posted ImagePosted ImagePosted Image
Posted ImagePosted ImagePosted Image


Βρείτε το έπος αυτό και ξεζουμίστε το....


Posted Image


Προσοχή: Αυτό το Anime δεν είναι για όλους...αν σας αρέσει η δράση και η γρήγορη πλοκή...μάλλον θα βαρεθείτε...το Gankutsuou θέλει υπομονή γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός "η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο..." αλλά...όταν τελικά κρυώσει γίνται της....ΧΧΧ.... :)
Σε κάθε περίπτωση...θα μείνετε ευχαριστημένοι....


Posted Image


My solitude has ceased to be solitude. I am surrounded by the goddesses of revenge...
You won't see me coming....Till I strike...

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#2 TNT

TNT

    Crazy Scientist!

  • Members
  • 735 posts

Posted 24 December 2006 - 13:08

Ένα πολύ ωραίο preview για ένα εκπληκτικό anime!!!! :respect:
To Gankutsuou οφείλω να πω πως είναι ίσως το μόνο anime που κατάφερε να με κάνει να κλάψω!!! Το δα τον Αύγουστο κι ακόμη και τώρα (που χουν περάσει και κάτι μήνες εδώ που τα λέμε) είναι έντονα αποτυπωμένο στη μνήμη μου!!
Μου άρεσε πάρα πολύ το σχέδιο του και, αν και στην αρχή με ξένισε λιγάκι, λάτρεψα αυτό το ιδιαίτερο στυλ coloring που χει με τα στατικά patterns. Αυτό όμως που με μάγεψε στην κυριολεξία ήταν η μουσική... από τις ωραιότερες συνθέσεις που χω ακούσει μα την αλήθεια!! Κι επίσης, χάρηκα ιδιαιτέρως που οι δημιουργοί σεβάστηκαν όσο μπορούσαν το βιβλίο... Πιστεύω ότι αν ο Alexandre Dumas ήταν ζωντανός και το βλεπε θα χαιρόταν!!

Posted Image



#3 Radagast

Radagast

    Cogito ergo sum

  • Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 08 December 2008 - 17:38

Bump γιατί είναι mustsee. Σκέτο έπος. :nod2:
To preview/review άψογο, ότι πρέπει για να ψηθεί κανείς να το δει. ^^
Κάπου πρέπει να το είχα πετύχει το ίδιο animeclipse, αλλά τώρα το είδα εδώ.

Δε θα κάτσω να κάνω υπερανάλυση, απλά θα πω πως έχει κολλήσει στο τοπ10 μου, και πως το θεωρώ έργο τέχνης απ'τα λίγα, που πρέπει όλοι να δουν, άσχετα απ'το πόσο βλέπουν anime ή όχι και άσχετα γούστου επίσης. Αυτά.

PS : Μα καλά κανείς άλλος δε κάνει σχόλια;;; Είναι δυνατόν να το έχουν δει τόσο λίγοι;;; :deadga6:

Edited by Radagast, 22 April 2009 - 23:10.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#4 Seirios

Seirios

    Έκτακτος νεαρός...

  • Members
  • 776 posts

Posted 16 January 2009 - 06:07

το 10/10 που πέρνει από μένα μπορώ να πω ότι είναι λίγο μπροστά σε αυτό που αξίζει....
είναι αριστούργημα από όλες τις έννοιες...καταπλικτική ατμόσφαιρα,καταπλικτική σκηνοθεσία,απίστεφτοι χαρακτήρες,τρομερές ανατροπές,φοβερό τέλος...ότι και να πω είναι λίγο,χωρίς καμία υπερβολή..ανετα 10/10...δεν είναι απλα από τα καλύτερα άνιμε που έχω δει(αν όχι το καλύτερο),αλλά είναι γενικά από τα καλύτερα πράγματα που έχω δει,και από ταινίες και από όλλα....
Posted Image
Spoiler:

#5 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 18 May 2012 - 13:56

Με μια πρώτη ματιά κάποιος θα ενθουσιαστεί με το artwork, με μια δεύτερη θα λατρέψει αυτό το ανιμε και με μια τρίτη θα γίνει φανατικός.

Υπέροχο anime σε όλους τους τομείς. Το σχεδιαστικό πρώτο και καλήτερο εμένα με είχε αφήσει άφωνη. Όλα τα textures, οι συνδιασμοί και τα παρδαλά χρώματα έδιναν μια τελείως άλλη αίσθηση από τα συνηθισμένα ανιμε και έκαναν το Gankutsuou ξεχωριστό. Επίσης ταίριαζαν γάντι με την ατμόσφαιρα που ήθελε να δώσει η πλοκή.

Η πλοκή πολύ ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη. Καθώς δεν είναι τόσο συνηθισμένο να διαδραματίζεται σε ευρωπαικές χώρες ,και μερικές φορές αποτυχαίνει, εδώ ήταν πολύ ωραία δοσμένη η Γαλλία. Κάτι ακόμα που μου άρεσε ήταν η μίξη του παρελθόντος και του μέλλοντος. Βλέπαμε κόμηδες με λίγο παλιομοδίτικα ρούχα να δίνουν την αίσθηση του 20ου αιώνα, και υπερεξελιγμένους υπολογιστές, διαστημόπλοια και ταξίδια στο διάστημα να είναι καθημερινή ρουτίνα. Δεν υπήρχαν αχρείαστα πράγματα κάτι το οποίο ήταν πολύ σημαντικό γιατί δεν έκανε το anime βαρετό, ακόμα και οι χαρακτήρες είχαν κάτι να προσφέρουν και δεν υπήρχαν γλάστρες. Όλοι είχαν κάποιο παρελθόν και background ή ένα σημαντικό ρόλο στο τώρα, και όλοι ήταν απαραίτητοι.

Η μουσική ήταν και αυτή πολύ ωραία. Το μόνο που ίσως να μην μου άρεσε όσο τα υπόλοιπα ήταν αυτό το κομμάτι με την κιθάρα που έμπαινε σε στιγμές δράσης.

Κρίμα που δεν έχουμε την βαθμολόγηση τώρα με το I.P board. Εγώ θα του έβαζα ένα 9 ίσως γιατί έχασε λίγο στην μουσική σε αυτό που είπα, γιατί με χαλάσαν τα mecha και γιατί το τέλος με απογοήτευσε λίγο.

Edited by Keito, 18 May 2012 - 14:14.


#6 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 19 May 2012 - 08:35

το ειχα δει παλια και μετα ειπα να διαβασω και το βιβλιο. ευτυχως για τη σειρα, αλλιως δεν θα την εβλεπα με τιποτα. και παλι ομως ενιωθα πως ο Κομης ειναι ξαδελφος του Alucard απο το Hellsing. Τωρα μαλιστα σκεφτηκα κατι ακομα χειροτερο. Αν οντως ο Alucard ηταν στη θεση του Κομη, η σειρα θα ηταν περισσοτερο πιστη στο νοημα του βιβλιου! και η Χαιδω ξωτικό. ωραιο και αυτο. και τα μουσκετα αντικαθιστανται απο mecha με γοβες στιλετο....

βρε οσο και να προσπαθειτε, οι otaku κλασσικα βιβλια δεν προκειται να διαβασουν!