Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Final Fantasy VII: Advent Children

• Please log in to reply
39 replies to this topic

#31 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 15 June 2008 - 06:34

Reno τον ελεγαν αν θυμαμαι καλα...(τον θυμαμαι απο τον Jean Reno;))

Ναι η ταινια πολυ φαση,σταθμος στα ειδικα εφε+battle σε συνδιασμο με φοβερη ιστορια...

(και συμφωνω για τον Kadaj...αν και μ'αρεσε πιο πολυ ο Cloud....και ο Vincent επισης πολυ ωραιος...)

#32 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 15 June 2008 - 12:36

Πάντως τώρα πρόσφατα βγήκε και δεύτερη ταινία Final Fantasy!
Το Final Fantasy Dirge of Cerberus όπου αναφέρεται όπως μάλλον θα καταλάβατε στον Vincent!Tην έχω κατεβάσει αλλά δεν την έχω δει ακόμα!
Posted Image

#33 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 15 June 2008 - 13:35

Πάντως τώρα πρόσφατα βγήκε και δεύτερη ταινία Final Fantasy!
Το Final Fantasy Dirge of Cerberus όπου αναφέρεται όπως μάλλον θα καταλάβατε στον Vincent!Tην έχω κατεβάσει αλλά δεν την έχω δει ακόμα!

Το Dirge of Cerberus είναι παιχνίδι για PS2 βασικά. :P

Όσον αφορά το Advent Children, έχοντας παίξει το παιχνίδι όχι πολύ καιρό πριν δω την ταινία, πρέπει να πω ότι μεταξύ τους δεν υπάρχει σύγκριση. Εκτός από αυτό υπάρχει και μία σύγχιση στην πλοκή. Ίσως να μην κατάλαβα εγώ, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ακόμα πώς επέστρεψε ο Sephiroth από το πουθενά. Καλά εκείνα τα απομηνάρια της Genova, αλλά δεν ξέρω πού κόλλαγε ο Sephiroth. :huh: Εντάξει, δεν λέω. Καταπληκτική μάχη, φοβερή σκηνοθεσία, και υπέρτατη πώρωση, αλλά απλώς δεν μπορεί να συγκριθεί με το Final Fantasy VII. :P Οι side-stories πάντως που έγιναν βιβλία ήταν απίστευτες. Ιδίως το On The Way For A Smile ήταν φοβερό. :nod:
Θα ήθελα πολύ να κυκλοφορούσε ένα sequel τελειωτικό για τη σειρά, μιας και είπαν ότι θα συνεχιστεί μέχρι και την δωδέκατη επέτιο του Final Fantasy VII. Αυτό σημαίνει μέχρι το 2009... So, give us a great damned sequel! :wooi2:

oR4yYRl.gif

#34 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 15 June 2008 - 13:39

Το Dirge of Cerberus είναι παιχνίδι για PS2 βασικά. :P

Το ξέρω αλλά βγάλανε μια 35 λεπτη ταινία που αναφέρεται στον Vincent και αφορά άμεσα το παιχνίδι!
Btw μόλις τώρα την είδα και μόνο από άποψη animation λέει κάτι!
Μη πω ότι φάνηκε σαν ήταν recap των cgi σκηνών του παιχνιδιού!
Πάντως και μόνο που δείχνει τον Cloud σ'ένα σημείο αξίζει να του ρίξεις μια ματιά!:wooi2:
Posted Image

#35 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 posts

Posted 15 June 2008 - 13:49

αυτος με τα κοκκινα μαλλια(what's his name) very funny!xD

reno is his name και ναι εκανε ντεμπουτο στιν ταινια και αφτως και ο Rude οπως και ο Barret με τιν χαρακτηριστικη ατακα You Are late B1tch
με χαλασε 1 πραγμα O RUFUS ηταν ζωντανος
Posted Image
Spoiler:

#36 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 posts

Posted 15 June 2008 - 15:13

zoro + kith thanx για το ονομα. ηταν xDD o reno!!

Όσον αφορά το Advent Children, έχοντας παίξει το παιχνίδι όχι πολύ καιρό πριν δω την ταινία, πρέπει να πω ότι μεταξύ τους δεν υπάρχει σύγκριση. Εκτός από αυτό υπάρχει και μία σύγχιση στην πλοκή. Ίσως να μην κατάλαβα εγώ, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ακόμα πώς επέστρεψε ο Sephiroth από το πουθενά. .

και εγω πιστευω πως η πλοκη δεν ειναι τοσο καλη/ μια συγχιση υπαρχει..
περισσοτερο ειναι να το δεις για τους χαρακτηρες,εφε,μαχες κτλ..
εγω το μονο που ξερω απο την αρχη ειναι πως ζουσε μεσα στον Kadaj
και οπως ειπα ειχα σκασει να δω ποτε θα εμφανιστει!!!τα σπαει αυτη η σκηνη

για το Dirge of Cerberus απο οσα λιγα εχω δει ο Vincent is awesome !!!
οπως παντα

[και omg!!!! τωρα ειδα τον gackt (secret end) (ε εχει γινει μαιντανος ειναι παντου..)
και εχω να πω ahahahahahahahahahahah :hahaha: lmfao]

#37 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 24 January 2009 - 05:09

Επιτέλους, η Square Enix ανακοίνωσε ημερομηνία κυκλοφορίας του Bluray της ταινίας FFVII: Advent Children!!! :joyful:

Posted Image
Posted Image

#38 animeotaku07

animeotaku07

Major Otaku Fangirl >3

• Members
  • 50 posts

Posted 24 January 2009 - 05:39

λοιπον, ειναι ΤΕΛΙΟ εργο ^^ το αγορασα εγω απο ενα Αμερικανικο μαγαζι εδω και απο τοτε το εχω δει δεν ξερω ΠΟΣΕΣ φορες. lmao. Μαρεσει το FFVII:Advent Children περισοτερα στα Ιαπωνεζικα[εκτος τη φονη του Yazoo :l], και εχω μαθει χωρις υποτιτλους και με βοηθαει να μιλαω Jap. Εγω και μια φιλιναδα μου ,η Mong[Vietnemese], τα μιλαμε σχεδον ΟΛΗ μερα στο σχολειο :]
και στο υπολογιστη. =.= friggan otaku's dude. O-T-A-K-UUUUUUUUUUUUUUUUUU.

αλλα πρεπει να πω οτι η Aerith μοθ σπαει τα νευρα- mainly because its like shes not letting cloud to move on; like he has regret and guilt and wont let go-- not to mention Zach.
!!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ: ο λυκος ειναι ο Zach =.=
-ΚΑΙ: θημαστε το κομματι που το χερι του Cloud ελιωνε και μετα λυποθημισε? Αμα παρατηρησετε, ο Zach ειναι στη πανω-δεξη μερια της οθωνης ^.- [για κεινους σαν και μενα που ειναι λιγο "slow" και δεν το παρατηρουν =.=]

συμφωνειτε οτι μερικα κομματια ειναι "ΛΙΓΟΥΤΣΙΚΟ" fruity? like the cell phone? wtf..? O.o"
i<3cloud,yazoo,kadaj,vincent,reno,sephiroth ..otakuotakuotaku.

πια διαφορα ηπαρχει στο Blue-ray και σε ενα κανονικο DVD..? O.x

Edited by odin, 24 January 2009 - 11:00.

Otakus~<3
Gotta love yaoi, fangirling, cosplay, and jrock!
www.animeninja07.deviantart.com
www.youtube.com/pockyteaproductions

#39 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 24 January 2009 - 12:30

πια διαφορα ηπαρχει στο Blue-ray και σε ενα κανονικο DVD..? O.x

Πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα, αρά πολύ μεγαλύτερη ανάλυση εικόνας.

#40 sailock

sailock

One pound of flesh ...

• Members
  • 48 posts

Posted 02 February 2009 - 11:11

Dreadfull, and of story