Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Final Fantasy VII: Advent Children

• Please log in to reply
39 replies to this topic

#16 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2006 - 10:36

Μήπως ενοείς το spirits within?
Το advent childrent δεν νομίζω ότι υπάρχει με ελληνικούς υπότιτλους και βγήκε φέτος η ταινία.

Λοιπόν την είδα πριν τρία χρόνια στα ιαπωνικά με αγγλικούς υπότιτλους!
Και φέτος βγήκε στα videoclub με bonus που το είδα και αξίζει να το νοικίασετε.
I put up my headphones and listen to the deftones

#17 Sandman

Sandman

Anime Freak

• Members
  • 377 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2006 - 16:05

Μήπως ενοείς το spirits within?
Το advent childrent δεν νομίζω ότι υπάρχει με ελληνικούς υπότιτλους και βγήκε φέτος η ταινία.

Λοιπόν την είδα πριν τρία χρόνια στα ιαπωνικά με αγγλικούς υπότιτλους!
Και φέτος βγήκε στα videoclub με bonus που το είδα και αξίζει να το νοικίασετε.

To Final Fantasy VII - Advent Children bghke to 2005.Kaneis la8os,profanws milas gia allh tainia.

#18 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2006 - 13:24

Μαλλον τελικα για το Spirits Within μιλαει, το οποιο προσωπικα δεν το βρηκα καθολου μουφα οπως διαβασα παραπανω.
Το ειχα δει στο σινεμα και ητν τιγκα στον κοσμο που δεν ειχε καμια σχεση με anime. Σε ολους εκανε την καλυτερη εντυπωση!
All hail the machine
Δημοσιευμένη  εικόνα

#19 Helena

Helena

Starting...

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2006 - 15:25

Τέλεια είναι.... :)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#20 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2006 - 14:27

Μιλας για το Spirits within Helena? Οταν ξεκινα η ταινια με κοντινο στο προσωπο της Aki, μου φανηκε τοσο αληθινο σαν να ηταν κανονικη ηθοποιος.
Αψογη δουλεια!!!
All hail the machine
Δημοσιευμένη  εικόνα

#21 shinobi-13

shinobi-13

Anime Freak

• Members
  • 446 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2006 - 17:00

Το FF είναι το κάτι άλλο, είναι ένα άκρος ρεαλιστικό animation που κώβει την ανάσα. Το πιό σπουδαίο είναι ότι είναι ένα από τα πρώτα animations τέτοιας ποιότητας που δεν εχουν φτιαχτεί με βασικό μοντέλο έναν άνθρωπο συνδεδεμένο με καλώδια που ελέγχουν τις κινήσεις του (πιστεύω καταλαβαίνετε τι εννοώ, όπως στα videos των νideo-games) αλλά είναι σχεδιασμένα βάση σκίτσων (όπωσ τα anime)(!). Αυτό ειναι ένα πολύ πολύ σημαντικό βήμα για την ιστορία του anime καθώς ανοίγει δρόμους για νέες δυνατότητες στον τομεα αυτόν. Διότι αν παραλείψουμε αυτόν τον παράγοντα υπάρχουν εξίσου εντυπωσιακά animations( τα οποία είναι βάση ανθρώπινου "μοντέλου") όπως είναι το πρώτο video στο animatrix. Προσωπικά εντυπωσιάστικα για αυτό το γεγονος.

Υ.Γ.: Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά στην πρώτη μάχη όταν χτύπησε το τηλεφωνο τησ ηρωίδας( δεν έχω συγκρατησει το όνομα της, καθως δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με FF παρ'όλο που έχω παίξει το 1(sto visual boy) και το 7(στο psx) )χτύπησε με τον ήχο που κάνει στο παιχνίδι όταν νικάς.
Υ.Γ.2: εμένα πάντως μου άρεσε το ffunlimited αλλά το spirit within το οποίο είχα δει προ 3ετίας στο σινεμά αν και δεν απογοητεύτικα περίμενα κάτι καλύτερο και πιο σχετικό με το ff.
不 林 カ 山
Δημοσιευμένη  εικόνα

#22 uzumaki_naruto

uzumaki_naruto

Anime Fan

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2006 - 23:46

kai ego otan ida to spirits within,den to brika asximo to problima pou eixe i taineia itan oti eixe xefigei ligo apo tin eidea tou FF,genika an bgei mia taineia i anime pou na ferei to onoma Final Fantasy koubalai pano tou megali euthini giauto kai thelei idietairei prosoxi otan ftiaxnetai,pantos i squer-enix den to ebale kato meta tin apotixeia tou spirits within mas xarise auto to aristourgima.

#23 shinobi-13

shinobi-13

Anime Freak

• Members
  • 446 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2006 - 22:23

Ρε σεις θα το πιστέψεται???...Το βρήκα σε videoclub με τα extras και με τα όλα του. Όταν ξαδανειστώ το saw 2(γ..μάτη ταινεια)Θα το πάρω αμέσως.
不 林 カ 山
Δημοσιευμένη  εικόνα

#24 NoRdoXXX

NoRdoXXX

Anime Freak

• Members
  • 453 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2006 - 22:31

tufla na exoune oi xolugountianes yperparagoges.Auto!
ti ben hour,kai osa pairnei o anemos,o cloud mas pire kai ta muala mazi. . .
Δημοσιευμένη  εικόνα
"If knowledge is the original sin, then why, in a world of every increasing
knowledge, has God not smitten us."-- A Thesis on Atheisism. . .

#25 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2006 - 23:26

Ρε σεις θα το πιστέψεται???...Το βρήκα σε videoclub με τα extras και με τα όλα του. Όταν ξαδανειστώ το saw 2(γ..μάτη ταινεια)Θα το πάρω αμέσως.

Ε, γιατί να μην το πιστέψουμε? Αφού επιτέλους κυκλοφόρησε και στην Ευρώπη :D (¶ντε να βγει και κανένα Limited Edition Pack όπως και στο εξωτερικό, και δεν θέλω τίποτε περισσότερο)

E5VV38U.jpg

#26 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2006 - 12:31

Kai ego to eida se video club. Pantos eho na po pos i tainia itan FANTASTIKI!

#27 Igore

Igore

Επιστροφή στα παλιά...

• Members
  • 241 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2006 - 01:27

Η δουλειά που κάνανε τα παλικάρια είναι απίστευτη... Το animation θεικό απλά.... Για οσους δεν το έχουνε δει disrespect....

#28 xXMiss_HyuugaXx

xXMiss_HyuugaXx

Starting...

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2006 - 14:48

Nai,pragmati,h tainia htan polu wraia!!!An kai den thn proseksa polu sthn arxh,exw tis kaluteres entupwseis!!!Eidika o aderfos mou prepei na thn eide kapou stis 12 fores(eleos!!!).
Hyuuga Nei a ever!!!Δημοσιευμένη  εικόνα

#29 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2006 - 17:34

Εντυπωσιαστηκα εγω κ ολοι οσοι την ειδαν μου ειπαν το ιδιο! Ενα θα σας πω... Την κατεβασαν σε ενα netcafe κ την προβαλαν σε 6pc, ε λοιπον οι φιλοι μου με περιμεναν για καφε κ εγω δεν μπορουσα να ξεκολλησω. Παραλιγο θα φωναζα κιολας αλλα συγκρατηθηκα. Απλα ηταν μια απο τις πρωτες μου επαφες με τετοιου ειδους ''πραμα'' :happy2:
Οσο για το Spirits Within μπορω να πω οτι μου αρεσε επισης απλα δεν μπορουν να το εκτιμησουν ολοι αυτου του ειδους την ταινια. Απλα ηταν για μενα λιγο πριν την εποχη της...
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#30 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 03:45

μετα απο 2 χρονια.. xD

θα πω τα εξης ασχετα( για το Advent Children) :
αν δεν ηταν τοσο μαμακιας ο Kadaj θα τον προτιμουσα
απο τους καλους!!! xD ολο mother και Mother αμαν πια xD
bad guys are cool!!:P ειχα σκασει να δω ποτε θα εμφαvιστει ο Sephiroth!!!

αυτος με τα κοκκινα μαλλια(what's his name) very funny!xD

οι ηρωες/χαρακτηρες ειναι καλυτεροι απο την ταινια