Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Final Fantasy VII: Advent Children

• Please log in to reply
39 replies to this topic

#1 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2006 - 14:14

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ?ΕΙΧΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΜΑΧΕΣ.

#2 uzumaki_naruto

uzumaki_naruto

Anime Fan

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2006 - 15:15

tromeri tainia ena pragmatiko aristourgima epaxeia tou onomatos
Final Fantasy VII.

#3 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2006 - 15:23

Το advent children, ειχε φοβερο animation και μαχες που διατηρουν επαξια τη φημη του Final Fantasy και σιγουρα ανεβαζουν τον πυχη σε ολους τους υπολοιπους. Μακρι να ειχαν κανει και την ιδια δουλεια στο Last Order :(
All hail the machine
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2006 - 22:21

Εμένα μου άρεσαν πολύ και τα δύο. Στο Last Order τι ακριβώς δεν σου άρεσε Musashi :?:

E5VV38U.jpg

#5 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2006 - 15:55

Βασικα δεν το εθεσα σωστα Phantom Duck. Το Last Order ηταν πολυ καλο, απλα οταν εχεις δει τη δουλεια και το κορυφαιο animation του advent children, to Last order φαινεται καπως... "φτωχο". Μετα το υπερθεαμα επανερχεσαι στο κλασσικο animation ολων των υπολοιπων anime. Κατα τα αλλα ηταν αψογο :D
All hail the machine
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2006 - 17:07

Εντάξει, το Last Order ήταν ένα Bonus Anime που δινόταν μαζί με την ταινία. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα ενός Anime Final Fantasy (που στηρίζεται σε game, όχι όπως τα άλλα Anime FF). Και το σχέδιο ήταν πάρα πολύ καλό.

Γενικά, μου άρεσαν όπως ακριβώς έγιναν. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε η Square να κάνει κάτι καλύτερο :idea:

E5VV38U.jpg

#7 uzumaki_naruto

uzumaki_naruto

Anime Fan

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2006 - 19:48

phantom Duck:

Square να κάνει κάτι καλύτερο

enois stin tainia h sto anime giati gia na ftiaxti h taineia xrisimopeiithike ipersixroni texnologia pios allos tha mporouse na kanei kati kalitero.

#8 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2006 - 20:22

Εννοώ ότι και στο Advent Children και στο Last Order, το αποτέλεσμα ήταν το καλύτερο δυνατό :wink:

E5VV38U.jpg

#9 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2006 - 22:14

ΤΟ LAST ORDER EΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΓΗ?ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

#10 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2006 - 22:33

Αυτό είναι το Spirits Within. Το Last Order είναι ένα 25λεπτο επεισόδειο Anime, στο οποίο διαδραματίζονται σκηνές που παρουσιάζονταν σαν "Flashbacks" στον Cloud κατά την διάρκεια του παιχνιδιού

E5VV38U.jpg

#11 Unborn

Unborn

Anime Newbie

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2006 - 01:27

to spirits within dn ine i moufa??mekane na sixatho ta final fantasy!!Vasika psemata auto dn ginete :P
I want to protect them all.
I want to protect my friends, i want to protect my sister!
I want to protect tokiko-san!
But then...who's gonna protect..... me?

---------------------------------------------

Περιμένω προτάσεις για anime!

#12 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2006 - 11:34

Παιδιά η ταινία ήταν πολύ ωραία αλλά εγώ την έχω δει εδω και 3 χρόνια ενώ στα videoclub αυτό το μήνα κυκλοφόρησε δηλαδή έλεος. Δεν παώ να το νοικιάσω γιατι άμα το βάλω στους ελληνικούς υπότιτλους θα το σιχαθώ :evil: :evil:
I put up my headphones and listen to the deftones

#13 Sandman

Sandman

Anime Freak

• Members
  • 377 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2006 - 12:42

Παιδιά η ταινία ήταν πολύ ωραία αλλά εγώ την έχω δει εδω και 3 χρόνια ενώ στα videoclub αυτό το μήνα κυκλοφόρησε δηλαδή έλεος. Δεν παώ να το νοικιάσω γιατι άμα το βάλω στους ελληνικούς υπότιτλους θα το σιχαθώ :evil: :evil:

???Mallon exeis mperdeutei :).

#14 just reaper

just reaper

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2006 - 12:59

Μήπως ενοείς το spirits within?
Το advent childrent δεν νομίζω ότι υπάρχει με ελληνικούς υπότιτλους και βγήκε φέτος η ταινία.

#15 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2006 - 13:08

Λοιπόν κοιτάξτε πως έχει το πράγμα.

Anime Final Fantasy
Final Fantasy Unlimited (24 eps, καμμία σχέση με τα παιχνίδια)
Final Fantasy Legend Of Crystals ( OVA 4 eps, 200 χρόνια μετά τον τερματισμό του FFV)
Final Fantasy Last Order ( OVA 1 ep, γεγονότα που έτυχαν στον Cloud, και παρουσιάζονται ως Flashbacks μέσα στο παιχνίδι)

Movies Final Fantasy
Final Fantasy Spirits Within (Καμμία σχέση με τα παιχνίδια)
Final Fantasy Advent Children (2 χρόνια μετά τον τερματισμό του FF VII)

Η τελευταία ταινία κυκλοφόρησα πριν από μερικές μέρες και στην χώρα μας :D

E5VV38U.jpg