Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Suzumiya Haruhi no Yuuutsu

• Please log in to reply
398 replies to this topic

#376 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 13 September 2010 - 23:28

Δλδ?Απο την σειρα που τα εχει το anidb

8,9,12-24 ???

Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#377 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 14 September 2010 - 01:33

Βασικά αν εξαιρέσουμε το 8 (Bamboo Leaf Rhapsody) και να μην τα δεις τα άλλα δεν χάνεις και πολλά XD Η αν θες να τα δεις όλα δες τα (από αυτά που ανάφερες, τα υπόλοιπα είναι από την πρώτη season) μόνο που από τα 12 ως 19 δες πχ 12-14 και 19 βαριά βαριά.
phmava.php

#378 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 18 December 2010 - 18:27

Eϊδα την ταινία. Όποιος δε θέλει να περιμένει group release, μπορεί να κατεβάσει το raw από εδώ και τους υπότιτλους από εδώ. Ο ήχος και οι υπότιτλοι είναι ασυγχρόνιστοι με το βίντεο, τον ήχο πρέπει να τον βάλετε -3.3secs και τους υπότιτλους +80secs.

Η ταινία ήταν καλή, και αρκετά περίπλοκη. Απαιτεί σίγουρα και δεύτερη θέαση στο μέλλον. Η Haruhi έχει μικρό ρόλο, πρωταγωνιστές είναι ουσιαστικά ο Kyon και η Nagato. Είναι ό,τι πιο σκοτεινό έχει να επιδείξει το anime ως τώρα. Πρόκειται για την τραγική διάσταση των όσων έχουν γίνει και γνωρίζουμε μέχρι αυτό το σημείο, που ίσως και να την αγνοήσαμε όσο βλέπαμε τη σειρά με το πολύ πιο ευχάριστο κλίμα.

Μερικές φορές θυμίζει Evangelion, αλλά προφανώς δε φτάνει τα επίπεδα ενδοσκόπησης ή εύρους του δεύτερου. Παραμένει μια πανάξια προσθήκη στο franchise πάντως, με πολλές φορές εντυπωσιακό animation, λειτουργική σκηνοθεσία, και ένα περίπλοκο σενάριο, που τελικά όμως μπορεί να συνοψιστεί σε μια μικρή ερώτηση και στην ενηλικίωση, επιτέλους, του Kyon.

#379 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 posts

Posted 20 December 2010 - 18:04

Την είδα κι εγώ, απλά να συμπληρώσω οτι έχει βγει απο τους Mazui σε 1080p, θα βγάλουν όμως v2 αργότερα με source απο το BDMV.
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#380 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 20 December 2010 - 20:42

Την είδα κι εγώ, απλά να συμπληρώσω οτι έχει βγει απο τους Mazui σε 1080p, θα βγάλουν όμως v2 αργότερα με source απο το BDMV.

Την είδα και εγώ. Δεν ξέρω αν χρειάζεται v2, εμένα οπτικά μου φάνηκε τέλειο.

Ό,τι και να πω είναι λίγο για την ταινία. Epic animation, σενάριο, ανάπτυξη χαρακτήρων, μουσική, τα είχε όλα και μας αποζημίωσε με το παραπάνω η KyoAni για το Endless 8.
Δεν σας το κρύβω ότι έκλαψα όταν
Spoiler:

Posted Image
Posted Image

#381 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 22 December 2010 - 17:51

Ah... το αγαπημένο μου arc απο το novel επιτέλους animated... και αυτό γιατι λείπει η Haruhi για ένα μεγάλο μέρος του. XD
Πέρα απο αυτό, πολύ καλη μεταφορά, δε βαρέθηκα λεπτο, άσχετα που η ταινία ήταν κοντά 3 ώρες. Then again, I even enjoyed endless eight...

Spoiler:

LfNX0dh.png

#382 Ramona

Ramona

Lost in Brighton

• Members
  • 98 posts

Posted 11 January 2011 - 15:57

Εχω κατεβασει τα πρωτα 14 επισοδεια απο afk αλλα παρολο το ψαξιμο ακρη δν εβγαλα..:unlucky:
Μπορει να πει καποιος με τι σειρα τα εχουν?? Οπως προβληθηκαν η χρονολογικα? και αν ειναι χρονολογικα πως πρεπει να τα δω για να ειναι οπως προβληθηκαν?? Ελπιζω να καταλαβατε γιατι τωρα που το εγραφα και γω μπερδευτικα:dazed:

#383 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 11 January 2011 - 16:11

1 The Adventures of Asahina Mikuru Episode 00

2 The Melancholy of Suzumiya Haruhi Part 1

3 The Melancholy of Suzumiya Haruhi Part 2

4 The Boredom of Suzumiya Haruhi

5 The Melancholy of Suzumiya Haruhi Part 3

6 Remote Island Syndrome Part 1

7 Mysterique Sign

8 Remote Island Syndrome Part 2

9 Someday in the Rain

10 The Melancholy of Suzumiya Haruhi Part 4

11 The Day of Sagittarius

12 Live Alive

13 The Melancholy of Suzumiya Haruhi Part 5

14 The Melancholy of Suzumiya Haruhi Part 6

anidb

Η καλυτερη κατ εμε σειρα για καποιον που το βλεπει 1η φορα
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#384 Ramona

Ramona

Lost in Brighton

• Members
  • 98 posts

Posted 11 January 2011 - 16:39

Thanks αλλα δν ηταν ακριβως αυτο που εψαχνα! Στην εκδοση των afk ειναι μ αυτη τη σειρα?? Αν καποιος εχει κατεβασει τη συγκεκριμενη μπορει να μου πως πρεπει να τα δω ωστε να ειναι με σειρα προβολης; :hmmm:

#385 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 11 January 2011 - 18:34

Η afk δεν τα έχει με την χρονολογική; Πάει καιρός αλλά έτσι νομίζω πώς είναι.

#386 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 12 January 2011 - 19:03

Εχω κατεβασει τα πρωτα 14 επισοδεια απο afk αλλα παρολο το ψαξιμο ακρη δν εβγαλα..:unlucky:
Μπορει να πει καποιος με τι σειρα τα εχουν?? Οπως προβληθηκαν η χρονολογικα? και αν ειναι χρονολογικα πως πρεπει να τα δω για να ειναι οπως προβληθηκαν?? Ελπιζω να καταλαβατε γιατι τωρα που το εγραφα και γω μπερδευτικα:dazed:

Μην παιδεύεσαι με την έκδοση των afk. Αν έχεις καινούριο pc και έχεις αρκετό χώρο στον σκληρό κατέβασε την καινούρια έκδοση των coalgirls(που έχει και την δεύτερη season) από blu ray rip
http://coalgirls.nyaatorrents.org/?p=903

Αν πάλι αυτή η έκδοση είναι υπερβολική τότε κατέβασε την κλάσσική πλέον αλλά πολύ καλή έκδοση των hitsuji όπου σου δίνει την δυνατότητα να δεις την σειρά με 3 διαφορετικούς τρόπους ως προς την σειρά των επεισοδίων.
http://www.bakabt.com/130284-suzumiya-haruhi-no-yuutsu-the-melancholy-of-haruhi-suzumiya-hitsuji.html

Πάντως όσον αφορά την δεύτερη season let me quote myself:

Βασικά αν εξαιρέσουμε το 8 (Bamboo Leaf Rhapsody) και να μην τα δεις τα άλλα δεν χάνεις και πολλά XD Η αν θες να τα δεις όλα δες τα (από αυτά που ανάφερες, τα υπόλοιπα είναι από την πρώτη season) μόνο που από τα 12 ως 19 δες πχ 12-14 και 19 βαριά βαριά.

Ειδικά αν είναι να δεις την ταινία μετά (που εφόσον σου αρέσει η σειρά επιβάλεται να την δεις) πρέπει oπωςδήποτε να δεις το bamboo leaf rhapsody.

Και μιας και είπα για την ταινία.. Τι να πω η ταινία ήταν πολύ ωραία, αυτό που περιμέναμε τόσον καιρό μετά την πρώτη season. Αν και έχει ένα πιο δραματικό ύφος από την αρχική σειρά, νομίζω ταιριάζει πολύ καλά, άλλωστε εμένα πάντα μου άρεζε το serious aspect της σειράς :P
phmava.php

#387 Ramona

Ramona

Lost in Brighton

• Members
  • 98 posts

Posted 13 January 2011 - 02:40

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! Τελικα εβγαλα ακρη οποτε i ll think i ll stick to afk.:thatsit:

#388 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 29 January 2011 - 10:44

οι Doki εχουν βγαλει την ταινια στην καλυτερη ποιοτητα και μεταφραση που υπαρχει

http://doki.hologfx.com/2011/01/02/suzumiya-haruhi-no-shoushitsu-blu-ray-released/

οσο για τα επισοδεια, εγω τα ειδα ολα με την χρονολογικη τους σειρα και δεν με χαλασαν η με κουρασαν σε κανενα σημειο. φανταζομαι οτι αν τα ειχα δει ανακατεμενα οπως επαιξαν στην τηλεοραση θα ειχα μπερδευτει :/

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#389 luffy the captain

luffy the captain

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 26 November 2011 - 21:34

Παιδιά σορρυ που ρωτάω κάτι που σίγουρα έχει ειπωθεί πολλές φορές αλλά που να διαβάζω 26 σελίδες...

Με ελληνικούς υπότιτλους υπάρχει η ταινία και το anime?

#390 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 27 November 2011 - 13:18

η ταινια υπαρχει εδω

http://www.greekphoenixsubs.com/viewtopic.php?f=4&t=140&sid=a0aa36f40f2de5dbe9eeadebc9117da6

για τη σειρα βλεπω μια ομαδα εβγαλε 7 επεισοδια

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=group&gid=6890