Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Suzumiya Haruhi no Yuuutsu
Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2010 - 12:29

(Αναθεμά τους κόμπο τα έχουνε μπλέξει!!

EDIT: και ποια επεισόδια απο την 28άρα είναι τα καινούργια;
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από papp0us: 28 Ιούλιος 2010 - 12:37
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2010 - 12:48

Μετά περίμενε το BD της ταινίας όπως όλοι μας...

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2010 - 15:27
Μπορείς αν θέλεις να μη δεις όλα τα Endless Eight αλλά την υπόλοιπη δεύτερη σεζόν θα τη δεις.
Τα καινούρια επεισόδια είναι τα Bamboo Leaf Rhapsody, Endless Eight 1-8 και The Sigh of Suzumiya Haruhi I-V, με αυτή τη σειρά. Δηλαδή, αν και το Bamboo είναι το όγδοο χρονικά, είναι το πρώτο της δεύτερης σεζόν, δηλαδή από τους fansubbers θα το βρεις σαν S02E01... τουλάχιστον από τους Mazui που το έβλεπα εγώ.
Αν βλέπεις την πρώτη σεζόν με τη σειρά προβολής, θα σε συμβούλευα να κατεβάσεις όλα τα επεισόδια και να τα δεις χρονολογικά πάντως.
Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα περισσότερο...

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2010 - 17:04
Η έκδοση των 28 επεισοδιών είναι ολοκληρωμένη η σειρά. Αυτό που έκαναν είναι να παίζουν επαναλήψεις της πρώτης σειράς των δεκατεσσάρων επεισοδίων, με τα καινούρια 14 ανάμεσα, όπως χρονολογικά τοποθετούνται.
Μπορείς αν θέλεις να μη δεις όλα τα Endless Eight αλλά την υπόλοιπη δεύτερη σεζόν θα τη δεις.
Τα καινούρια επεισόδια είναι τα Bamboo Leaf Rhapsody, Endless Eight 1-8 και The Sigh of Suzumiya Haruhi I-V, με αυτή τη σειρά. Δηλαδή, αν και το Bamboo είναι το όγδοο χρονικά, είναι το πρώτο της δεύτερης σεζόν, δηλαδή από τους fansubbers θα το βρεις σαν S02E01... τουλάχιστον από τους Mazui που το έβλεπα εγώ.
Αν βλέπεις την πρώτη σεζόν με τη σειρά προβολής, θα σε συμβούλευα να κατεβάσεις όλα τα επεισόδια και να τα δεις χρονολογικά πάντως.
Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα περισσότερο...

Τελειωσα τα πρώτα 14 επεισόδια, τα οποία τα είδα (δυστυχως) με τη σειρά που προβλήθηκαν.. ανω κάτω δηλαδή(την ψιλιάστηκα τη δουλειά στο τελευταίο που ήταν φόλα, και ψάχνοντας βρήκα την κανονική σειρά της ιστορίας)
Βασικά δύσκολα θα τα ξαναδώ τώρα καπάκι και τα πρώτα 14, άρα θα δώ το bamboo leaf και τα the sign of suzumiya. Για το endless
Η νέα ταινια απο τους Mazui , είναι υποφερτή ποιότητα;
Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2010 - 17:08
H Mazui έκδοση είναι cam rip με ότι συνεπάγεται οπότε όχι,περιμένεις DVD/BD release...

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2010 - 17:36
Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2010 - 21:00
και δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα με τα ανακατεμενα
επισοδεια, μια χαρα μου φαινεται!!!
ειμαι καλα γιατρε μου?
i aku the shape-shifting master of darkness...
Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2010 - 21:40
Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2010 - 22:04
ωραια σειρουλα ειναι και φευγει γρηγορα(χθες ξεκινησα και σημερα τελειωνω)
οτι πρεπει για χαλαρωση και καλοκαιρακι!
υ.γ. και **** τα ταγκς βαλατε εψαχνα Haruhi και δεν εβρισκα τιποτα...
που να το ξερω να βαλω στην αναζητηση .......Τρολλ!!!???

i aku the shape-shifting master of darkness...
Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2010 - 22:10
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2010 - 22:50
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2010 - 23:19