Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Suzumiya Haruhi no Yuuutsu

• Please log in to reply
398 replies to this topic

#331 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2009 - 11:30

Δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες.
Η Haruhi συμπεριφέρεται έτσι κάθε φορά που της έρχεται κάποια ιδέα για να ξεπεράσει την βαρεμάρα της. Αν αυτή η ιδέα μάλιστα είναι αρκετά καλή, τότε θα σέρνει από πίσω της και τους άλλους, θέλουν δεν θέλουν για να εκπληρώσει τον σκοπό της.

Ναι, αλλά την είχαμε συνηθίσει με πιο αυταρχικό και σοβαρό ύφος στην 1η season.
Είναι φανερό πως έχει αλλάξει και το character design της Haruhi με επιρροές από το moeness του K-On!...
Όλοι το λέγανε και στο SankakuCon... :nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#332 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2009 - 12:50

Άλλο το character design και άλλο η συμπεριφορά. Το ίδιο studio είναι κιόλας.
Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα τέτοιο εγώ βέβαια.

Αλλά αφού το λέγανε στο sankaku, πάσο! All other arguments are invalid.

#333 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2009 - 13:06

Άλλο το character design και άλλο η συμπεριφορά. Το ίδιο studio είναι κιόλας.
Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα τέτοιο εγώ βέβαια.

Αλλά αφού το λέγανε στο sankaku, πάσο! All other arguments are invalid.

x2

Sankaku is overrated...
Επειδή το διαβάζει και η κουτσή μαρία δεν κάνει το συγκεκριμένο site έγκυρο. Ο τύπος απλά επισκέπτεται το 2ch και κάνει copy pasta ότι του φαίνεται σημαντικό η της μόδας... Συγκεκριμένα έχω πετύχει "νέα" που εγω τα είχα δει 3 μήνες πριν...

LfNX0dh.png

#334 Erebos

Erebos

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2009 - 13:42

Sankaku is overrated...
Επειδή το διαβάζει και η κουτσή μαρία δεν κάνει το συγκεκριμένο site έγκυρο. Ο τύπος απλά επισκέπτεται το 2ch και κάνει copy pasta ότι του φαίνεται σημαντικό η της μόδας... Συγκεκριμένα έχω πετύχει "νέα" που εγω τα είχα δει 3 μήνες πριν...

True, but irrelevant. Περισσότερη σημασία δίνω στα comments κάποιων του /a/ παρά στα posts του Artefact και των ανίκανων editors του.

Εμένα τουλάχιστον, που ξαναείδα την 1η season όταν ξεκίνησε η 2η, μου φαίνεται ότι έχει αλλάξει και ο χαρακτήρας της Haruhi και ο τρόπος που αντιδρά.
Anyhoo, let's enjoy the rest of the animu. I wish they would reanimate the God Knows live performance... :if:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#335 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2009 - 14:35

I wish they would reanimate the God Knows live performance... :if:

+1!
Βάλε και το hare hare yukai, ή μια καινούρια έκδοση του!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#336 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2009 - 16:14

Posted Image

KyoAni, I am NOT amused with this shit.

Το Endless Eight θα μείνει στην ιστορία σαν η μεγαλύτερη ταρζανιά που έχει κάνει ποτέ παραγωγός anime στο κοινό του.

Άντε να δούμε ότι απόμεινε... Για Disappearance δεν βλέπω να υπάρχει ελπίδα (ούτε για 3η season έτσι όπως τα κάνανε :deadga6:).

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#337 Erebos

Erebos

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2009 - 18:38

KyoAni, I am NOT amused with this shit.

Το Endless Eight θα μείνει στην ιστορία σαν η μεγαλύτερη ταρζανιά που έχει κάνει ποτέ παραγωγός anime στο κοινό του.

Άντε να δούμε ότι απόμεινε... Για Disappearance δεν βλέπω να υπάρχει ελπίδα (ούτε για 3η season έτσι όπως τα κάνανε :deadga6:).

late much? :P

Η πλάκα θα είναι με τα 4 DVD που θα έχουν από 2 Endless Eight επεισόδια το καθένα... και αν είναι και χωρίς αρίθμηση, ο κόσμος δεν θα ξέρει ποιο παίρνει... μιλάμε για πολύ trolling...
:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#338 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2009 - 18:59

late much? :P

Καλά, ναι, εγώ έλειπα από τα Internets ενώ λάμβανε χώρα αυτή η φάρσα, αλλά και πάλι, δεν υπήρχε περίπτωση να μην το σχολιάσω. Απλά έλεος όμως. Αν δεν είχαν όρεξη να κάνουν ένα σωστό quarter-season sequel ευθύς εξαρχής, ας μην το κανανε καθόλου. Don't play with the fans' hopes, dammit.

Η δε αλλαγή στο character design, ασχολίαστη. Φτάνει πια με το trolling. :colddd:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#339 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2009 - 19:06

Και εγώ αναρωτιέμαι τι ταρζανιά θα βρουν για να πουλήσουν τα dvd του endless eight!Θα πρέπει να είσαι πολύ βλαμμένος για να τα πάρεις....
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#340 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2009 - 19:30

και ομως, μια χαρα πουλανε σε πληροφορω. γιατι βλεπεις και η KyoAni, βρισκει και κανει.
ορμανε οι μουροχαυλοι οτακου, και τα αγοραζουν σαν φρεσκα ψωμμακια. γιατι δνε τους νοιαζει που τους εχουν τρολλαρει, αυτοι πρεπει να μην μεινουν πισω στη συλλογη, και να απολαυσουν τα τελευταια κατορθωματα της waifu.
αλλα τα εχουμε ξαναπει....

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#341 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2009 - 20:00

agreed agreed!

το 11-12 τουλαχιστον κατι λιγο θυμιζαν s1.
Spoiler: 12

#342 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 01:27

Παιδια εχω δει απο την παλια μεχρι το 11- Remote Island Syndrome Part 2.
Δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι εχει βγει και καινουργια σεζον. Ειναι συνεχεια της παλιας?
Τι να δω και τι οχι?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vladx: 03 Σεπτέμβριος 2009 - 02:28

#343 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 01:49

Εδώ θα βρεις το timeline. Η δεύτερη σειρά προβάλλει τα επεισόδια με χρονολογική σειρά (δηλαδή επαναλήψεις των παλιών με τη σωστή σειρά + νέο υλικό) και ως τώρα όλα τα καινούρια τοποθετούνται ανάμεσα στα επεισόδια της πρώτης, δηλαδή δεν πρόκειται για sequel ακόμα. Μπορείς, αφού τελειώσεις την πρώτη σεζόν, να κατεβάσεις τα καινούρια από τους afk ή τους Mazui. Τα 2-9, αν μετράμε μόνο τα καινούρια όπως κάνουν οι afk, ή 12-19 όπως προτιμούν οι Mazui είναι τα Endless Eight. Αν βαριέσαι να δεις 8 επεισόδια που εξιστορούν τα ίδια -περίπου- γεγονότα (καθώς επρόκειτο περί χρονικής λούπας) μπορείς να δεις όπως είπαν σε προηγούμενη σελίδα τα δύο πρώτα και το τελευταίο των οκτώ. Εννοείται πως κάθε επεισόδιο του Endless Eight έχει καινούριο animation και voice acting, όπως και μερικές μικρές αλλαγές στο script.

Ελπίζω να τα εξήγησα καλά. Δες και το link που έδωσα πάνω για να καταλάβεις καλύτερα τι παίζει.

#344 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 02:20

Εδώ θα βρεις το timeline. Η δεύτερη σειρά προβάλλει τα επεισόδια με χρονολογική σειρά (δηλαδή επαναλήψεις των παλιών με τη σωστή σειρά + νέο υλικό) και ως τώρα όλα τα καινούρια τοποθετούνται ανάμεσα στα επεισόδια της πρώτης, δηλαδή δεν πρόκειται για sequel ακόμα. Μπορείς, αφού τελειώσεις την πρώτη σεζόν, να κατεβάσεις τα καινούρια από τους afk ή τους Mazui. Τα 2-9, αν μετράμε μόνο τα καινούρια όπως κάνουν οι afk, ή 12-19 όπως προτιμούν οι Mazui είναι τα Endless Eight. Αν βαριέσαι να δεις 8 επεισόδια που εξιστορούν τα ίδια -περίπου- γεγονότα (καθώς επρόκειτο περί χρονικής λούπας) μπορείς να δεις όπως είπαν σε προηγούμενη σελίδα τα δύο πρώτα και το τελευταίο των οκτώ. Εννοείται πως κάθε επεισόδιο του Endless Eight έχει καινούριο animation και voice acting, όπως και μερικές μικρές αλλαγές στο script.

Ελπίζω να τα εξήγησα καλά. Δες και το link που έδωσα πάνω για να καταλάβεις καλύτερα τι παίζει.

Ευχαριστω...

#345 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 14:09

ΤΙ ΘΕΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ. Εκεί που νόμιζα ότι τα sighs θα ήταν αποκλειστικά κωμικά.
Ισάξιο με τα melancholy ήταν αυτό.