Όσοι δεν την έχετε δει τη σειρά κάντε το ρε!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Toradora!
Started By
Maya-chan
, Οκτ 12 2008 10:50
232 replies to this topic
Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2011 - 01:50
Ευχάριστο και το Ova άνετα θα μπορούσε να ήταν επεισόδιο κάπου στη μέση της σειράς.Ωραίος τρόπος να θυμηθώ μια σειρά που πραγματικά την είχα ευχαριστηθεί.
Spoiler: ending spoiler
Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2011 - 15:04
Τελεια σειρα, την αρχισα χτες και ειμαι στο 4ο επισοδειο και την απολαμβανω!!! Καλα, οι σκηνες οπου η Taiga πλακωνει τον Ryuji ειναι καταπληκτικες.
Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2011 - 16:24
Λοιπον, σημερα ειδα και το τελευταιο επισοδειο και ειπα να γραψω τις εντυπωσεις μου. Εξαιρετικη σειρα και το καθε επισοδειο μοναδικο. Ολοι οι χαρακτηρες ηταν τελιοι, ενω το συναισθηματα τους γινονταν ολο και πιο ξεκαθαρα σε καθε επισοδειο. Αγαπημενος μου χαρακτηρας η Taiga, οπου με τη μοναδικη συμπεριφορα της κανει τους θεατες της σειρας να την απολαμβανουν. Αγαπημενο επισοδειο δεν εχω, αφου ολα ειναι εξισου τελεια, ομως αγαπημενη μου σκηνη ειναι
Το τελος καταπληκτικο και πολυ συγκινητικο. Νομιζω τα περεταιρο λογια ειναι περιττα, αφου η σειρα ειναι κατι παραπανω απο τελεια και οτι και να πω θα ναι λιγο. Λοιπον της βαζω βαθμο 10/10 και οποιος δεν την εχει δει καλα θα κανει να την δει.
Spoiler:
Το τελος καταπληκτικο και πολυ συγκινητικο. Νομιζω τα περεταιρο λογια ειναι περιττα, αφου η σειρα ειναι κατι παραπανω απο τελεια και οτι και να πω θα ναι λιγο. Λοιπον της βαζω βαθμο 10/10 και οποιος δεν την εχει δει καλα θα κανει να την δει.
Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2011 - 18:02
Η σειρά ήταν όντως καταπληκτική και μου άρεσε το αρχικό στήσιμο της πλοκής , με τον Ruuuji και την Taiga να συμμαχούν για να καταφέρουν να τα φτιάξουν με αυτόν που ήθελε ο καθένας . Αγαπημένος μου χαρακτήρας η Ami , μου αρέσει αυτή η μυστήρια αύρα που υπάρχει γύρω της . Οι side characters ήταν αρκετά πρωτότυποι στον χαρακτήρα τους και μου άρεσε η εναλλαγή σοβαρού-αστείου που υπήρχε .
Για το OVA είχα υψηλές προσδοκίες , περίμενα να μας δώσει μια ιδέα για το τι γίνεται μετά το τελευταίο επεισόδιο και αντί γι'αυτό ..... τεσπα .
Γενικά την κατευχαριστήθηκα την σειρά και δεν βαρέθηκα στην μέση της . Με ορισμένες εξαιρέσεις , ήταν γενικώς πολύ καλά στημένη .
Cudos to iristella for the recommendation !
Spoiler:
Για το OVA είχα υψηλές προσδοκίες , περίμενα να μας δώσει μια ιδέα για το τι γίνεται μετά το τελευταίο επεισόδιο και αντί γι'αυτό ..... τεσπα .
Γενικά την κατευχαριστήθηκα την σειρά και δεν βαρέθηκα στην μέση της . Με ορισμένες εξαιρέσεις , ήταν γενικώς πολύ καλά στημένη .
Cudos to iristella for the recommendation !

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2012 - 23:45
Καλο ηταν το ova, ισως φταιει οτι ειδα τη σειρα way back, τοτε παλια παλια οταν προβληθηκε δλδ ...
Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2012 - 22:15
Βγήκαν και τα Blu ray από Coalgirls! Αξίζει σίγουρα διότι είναι μία από τις καλύτερες σειρές που έχω δει!
Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2012 - 00:01
WOW MORE TORADORA!!!!!!
Καταχωρήθηκε Σήμερα, 19:13
Figures you can hear!
Youtube Video
Spoiler: