Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Toradora!

• Please log in to reply
232 replies to this topic

#211 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 10:57

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω

Spoiler:

Μαζί σου 1000%, αλλά όπως βλέπεις είμαστε μειοψηφία.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#212 Ryuji

Ryuji

狼

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 18:36

Μαζί σου 1000%, αλλά όπως βλέπεις είμαστε μειοψηφία.

Εγώ πάντως νομίζω πλειοψηφεία είμαστε :kakaka: αλλά τι να πεις..
Αχ ρε Yuyuko :if:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#213 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 20:58

Spoiler:

serpe7.jpg

#214 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 21:05

Spoiler:

#215 Ryuji

Ryuji

狼

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 21:08

Spoiler:

Πάντως μπορώ να πώ ότι ξαφνιάστικα για το τέλος (εννοώ από τότε που φάνηκαν τα πράγματα) όμως επειδή δεν έχω δει και πολλά τέτοιυ είδους για να κρίνω στείλε ρε συ john κανένα ανιμε εάν μπορείς να "επεκτείνω ορίζοντες" :blingeye2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#216 kotopoulaki

kotopoulaki

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 22:08

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω

Spoiler:

Spoiler:

#217 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 23:09

Δεν μπορώ να καταλάβω τί θέλετε να πείτε κάποιοι με "μειοψηφίες", κλισέ, "κάτι το διαφορετικό" κλπ.
Οι ανθρώπινες σχέσεις τείνουν να ακολουθούν κάποια μοτίβα όσον αφορά τους χαρακτήρες που ταιριάζουν γιατί έτσι είναι φτιαγμένος ο άνθρωπος να συμπεριφέρεται και τα ένστικτα που τον καθοδηγούν.
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#218 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2010 - 18:48

Δεν μπορώ να καταλάβω τί θέλετε να πείτε κάποιοι με "μειοψηφίες", κλισέ, "κάτι το διαφορετικό" κλπ.
Οι ανθρώπινες σχέσεις τείνουν να ακολουθούν κάποια μοτίβα όσον αφορά τους χαρακτήρες που ταιριάζουν γιατί έτσι είναι φτιαγμένος ο άνθρωπος να συμπεριφέρεται και τα ένστικτα που τον καθοδηγούν.

Spoiler:

+1000
Τώρα για κλισέ και για αυτούς που φωνάζουν για το ζευγάρωμα στο τέλος αφού το λέει απο το πρώτο επ ενώ μεγαλύτερο hint απο τον τίτλο δεν υπάρχει
Spoiler:
δηλαδή πόσο πιο ξεκάθαρο ποια να γίνει.
Βασικά η σειρά είναι η ιστορία για το πως αυτή η δυο γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν τώρα αν δεν σας άρεσε το ταξίδι κατανοητό γούστα είναι αυτά εγώ προσωπικά το λάτρεψα.

Πάντως νομίζω ότι σε πόλλους δεν αρέσει γιατί βλέπουν μόνο την tsundere/loli πλευρά της πρωταγωνίστριας, όμως δεν συμπεριφέρεται ετσι χωρίς λόγω και ο χαρακτήρας της αναπτύσσεται πολύ καλά κατά την διάρκεια της σειράς και προς το τέλος βλέπουμε και μια άλλη ποιο βαθιά πλευρά της προσωπικότητας της.
Όπως και να χει για μένα είναι απο τις πιο καλές/διασκεδαστικές σειρές του είδους της με μερικούς εκπληκτικούς χαρακτήρες minori:awww: ami:nbleed:.

[SIGPIC]Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#219 Ryuji

Ryuji

狼

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2010 - 01:02

Τώρα για κλισέ και για αυτούς που φωνάζουν για το ζευγάρωμα στο τέλος αφού το λέει απο το πρώτο επ ενώ μεγαλύτερο hint απο τον τίτλο δεν υπάρχει

Ε καλά μπορεί να εννοούσε απλά σχέση φιλίας :Ρ
Πάντως προσωπικά, σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι δεν μου άρεσε (και πολύ μάλιστα :joyful:) άπλα λέμε διαφορετικές εκβάσεις της ιστορίας που μπορεί να την έκαναν εξίσου ή και πιο ωραία :kill4u:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#220 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 20:14

Εγω τωρα τελειωσα την σειρα και δεν ξερω αλλα με εβαλε σε σκεψεις οπως που ειναι η δικη μου taiga.Αν και γενικα φαν τον λολι δεν με τραβειξε τοσο η πρωταγωνιστρια οσο το ταξιδι τους :kawaii:.Ειδικα στο επεισοδειο που
Spoiler:

Παντως την προτεινω ανεπυφυλακτα σε φανς του romance ειδους
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#221 arachne-sama

arachne-sama

Starting...

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 19:55

Για εμενα απο τα καλυτερα romance anime που εχω δει (και το τελευταιο διαστημα εχω δει αρκετα). Λατρεψα την taiga και τον τροπο που προσπαθουσε να κρυβει τα συναισθηματα της η την αμηχανια μεσα απο τα ξεπασματα της.ο ryujy ηταν υπερβλικα νοικοκηρης για τα γουστα μου αλλα οκ...οσο για το τελος μου αρεσε παρα πολυ και δεν θα ηθελα με τιποτα να καταλειξει με καμια αλλη....κλισε η οχι εμενα μου αρεσε:wooi2:

#222 boom100060

boom100060

Starting...

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2011 - 20:44

Μπηκα μονο και μονο για να πω οτι ηταν απιστευτο.
Μ'αρεσαν ολοι οι χαρακτηρες του anime καθως αναπτύσσονταν σταδιακα ολοι τους μεσα στa επισοδεια.
Μακαρι ολοι οι ανθρωποι σε αυτο τον κοσμο να ήταν οπως και σε αυτο το anime...:wooi2:

#223 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2011 - 20:57

Why bother looking for alternatives??? Ως σύνολο η σειρά μου άρεσε από την αρχή μέχρι το τέλος και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το πώς έγιναν ή δεν έγιναν κάποια πράγματα. Αλλά φυσικά και κάθε άποψη σεβαστή, γι'αυτό υπάρχει το φόρουμ και τα threads, για να μοιραζόμαστε τις απόψεις μας.

Anyhow, I LOVED IT. :lovulovu: Κάποια στιγμή θα το ξαναπάρω από την αρχή.

#224 t-t-chopper

t-t-chopper

Anime Newbie

• Members
  • 67 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2011 - 00:52

το τελειωσα πριν λιγο και μπορω να πω πως ηταν ωραιο και ευχαριστο anime.
Spoiler:

#225 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2011 - 12:53

Μου το έχουν προτείνει πολλοί αλλά ακόμα δεν αξιώθηκα να το δω. Λογικά θα το ξεκινήσω μες στα χριστούγεννα. Άντε να δούμε.
Δημοσιευμένη  εικόνα