Μαζί σου 1000%, αλλά όπως βλέπεις είμαστε μειοψηφία.Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω
Spoiler:
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Toradora!
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 10:57

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 18:36
Μαζί σου 1000%, αλλά όπως βλέπεις είμαστε μειοψηφία.
Εγώ πάντως νομίζω πλειοψηφεία είμαστε
Αχ ρε Yuyuko
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 21:08
Πάντως μπορώ να πώ ότι ξαφνιάστικα για το τέλος (εννοώ από τότε που φάνηκαν τα πράγματα) όμως επειδή δεν έχω δει και πολλά τέτοιυ είδους για να κρίνω στείλε ρε συ john κανένα ανιμε εάν μπορείς να "επεκτείνω ορίζοντες"
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 22:08
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 23:09
Οι ανθρώπινες σχέσεις τείνουν να ακολουθούν κάποια μοτίβα όσον αφορά τους χαρακτήρες που ταιριάζουν γιατί έτσι είναι φτιαγμένος ο άνθρωπος να συμπεριφέρεται και τα ένστικτα που τον καθοδηγούν.
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2010 - 18:48
+1000Δεν μπορώ να καταλάβω τί θέλετε να πείτε κάποιοι με "μειοψηφίες", κλισέ, "κάτι το διαφορετικό" κλπ.
Οι ανθρώπινες σχέσεις τείνουν να ακολουθούν κάποια μοτίβα όσον αφορά τους χαρακτήρες που ταιριάζουν γιατί έτσι είναι φτιαγμένος ο άνθρωπος να συμπεριφέρεται και τα ένστικτα που τον καθοδηγούν.Spoiler:
Τώρα για κλισέ και για αυτούς που φωνάζουν για το ζευγάρωμα στο τέλος αφού το λέει απο το πρώτο επ ενώ μεγαλύτερο hint απο τον τίτλο δεν υπάρχει
Βασικά η σειρά είναι η ιστορία για το πως αυτή η δυο γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν τώρα αν δεν σας άρεσε το ταξίδι κατανοητό γούστα είναι αυτά εγώ προσωπικά το λάτρεψα.
Πάντως νομίζω ότι σε πόλλους δεν αρέσει γιατί βλέπουν μόνο την tsundere/loli πλευρά της πρωταγωνίστριας, όμως δεν συμπεριφέρεται ετσι χωρίς λόγω και ο χαρακτήρας της αναπτύσσεται πολύ καλά κατά την διάρκεια της σειράς και προς το τέλος βλέπουμε και μια άλλη ποιο βαθιά πλευρά της προσωπικότητας της.
Όπως και να χει για μένα είναι απο τις πιο καλές/διασκεδαστικές σειρές του είδους της με μερικούς εκπληκτικούς χαρακτήρες minori:awww: ami:nbleed:.
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2010 - 01:02
Ε καλά μπορεί να εννοούσε απλά σχέση φιλίας :ΡΤώρα για κλισέ και για αυτούς που φωνάζουν για το ζευγάρωμα στο τέλος αφού το λέει απο το πρώτο επ ενώ μεγαλύτερο hint απο τον τίτλο δεν υπάρχει
Πάντως προσωπικά, σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι δεν μου άρεσε (και πολύ μάλιστα
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2010 - 20:14
Παντως την προτεινω ανεπυφυλακτα σε φανς του romance ειδους
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 19:55
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2011 - 20:44
Μ'αρεσαν ολοι οι χαρακτηρες του anime καθως αναπτύσσονταν σταδιακα ολοι τους μεσα στa επισοδεια.
Μακαρι ολοι οι ανθρωποι σε αυτο τον κοσμο να ήταν οπως και σε αυτο το anime...
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2011 - 20:57
Anyhow, I LOVED IT.
Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2011 - 00:52
Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2011 - 12:53