Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Yamato Nadeshiko Shichi Henge

• Please log in to reply
19 replies to this topic

#16 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2010 - 01:53

Ρε άθλιες κόρες της μνημοσύνης γιατί δεν είπατε ότι είναι τόσο καμένο;
μώλις έιδα το πρώτο επεισόδιο και έπαθα σοκ, εγώ το περήμενα εμετικό anime για fungirls
αλλά αυτό είναι pure kafrila πω αν δεν είχα δει το καμένο τρέιλερ για το dorama
δεν θα είχα μπει ποτέ στον κόπο να το δώ...
χαίρομαι που το έκανα...είναι υπερλολ.

#17 Tokiko

Tokiko

Starting...

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2010 - 12:46

Ειναι απο τα αγαπημενα μου:kawaii:
Οταν εμαθα οτι εχει και δραμα, τρελαθηκα.
Και πραγματικα οι χαρακτηρες μιαζανε τρομερα :P
Το στορυ ηταν αρκετα χαζο,ωστοσο κραταει το θηλυκο κοινο με τα τοοσα bishounen που κυκλοφορουν :lovulovu:
I am like powder, I am like relaxation,I am the snow,great expectations so they say, I am the snow

Nancuranaisa! (:

#18 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 242 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε Χθες, 22:25

Θυμηθηκα ξαφνικα αυτο το anime που ενω το λατρευα τοτε εχω να το δω απο την εποχη που ανταλλαζαμε ακομα anime γραμμενα σε DVD, και βλεποντας ξανα το πρωτο επεισοδιο θυμηθηκα αμεσως γιατι το λατρευα!  :hihi2:  Ισως μαλιστα τωρα να το λατρεψω ακομη περισσοτερο απο τοτε!  :riiight:  Για να το θυμισω και σε εσας λοιπον, μιας και ειναι αρκετα αγνωστη σειρα, ξεθαυω αυτο το θεμα, και μαλιστα διαβαζοντας το μαθαινω πως υπαρχει και live action και πως το manga συνεχιζει την ιστορια πιο περα απο το anime, οπότε θα τα τσεκαρω και τα δυο οταν τελειωσω το anime.  :tensai:

Review απο τα παλια για οποιον θελει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kain: Χθες, 22:27

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#19 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.800 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε Χθες, 22:32

Δεν μπορώ να φανταστώ το χιούμορ της σειράς να πιάνει σε live action. Για το manga ναι. Τεσπά γενικά από τις καλύτερες comedy σειρές, τι πας και θυμάσαι κι εσύ τώρα.
rsrGbGx.gif

#20 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 242 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε Χθες, 22:42

τι πας και θυμάσαι κι εσύ τώρα.

LOL θα αρχισω σημερα να διαβαζω το Kasane, και διαβαζοντας την υποθεση μου σκασε φλασια απο τα βαθη της μνημης το Yamato Nadeshiko οπότε ειπα να αρχισω να το ξαναβλεπω, και το ξαναλατρεψα αμεσως.  :hahaha:  Καπως εχω την αισθηση οτι το Kasane θα μου καταστρεψει τα συναισθηματα, οπότε αυτο που ειναι κωμικο ισως να το αντισταθμισει λιγο.  :hot:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kain: Χθες, 22:44

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png