Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Yamato Nadeshiko Shichi Henge
#16
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2010 - 01:53
μώλις έιδα το πρώτο επεισόδιο και έπαθα σοκ, εγώ το περήμενα εμετικό anime για fungirls
αλλά αυτό είναι pure kafrila πω αν δεν είχα δει το καμένο τρέιλερ για το dorama
δεν θα είχα μπει ποτέ στον κόπο να το δώ...
χαίρομαι που το έκανα...είναι υπερλολ.
#17
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2010 - 12:46

Οταν εμαθα οτι εχει και δραμα, τρελαθηκα.
Και πραγματικα οι χαρακτηρες μιαζανε τρομερα

Το στορυ ηταν αρκετα χαζο,ωστοσο κραταει το θηλυκο κοινο με τα τοοσα bishounen που κυκλοφορουν

Nancuranaisa! (:
#18
Καταχωρήθηκε Χθες, 22:25
Θυμηθηκα ξαφνικα αυτο το anime που ενω το λατρευα τοτε εχω να το δω απο την εποχη που ανταλλαζαμε ακομα anime γραμμενα σε DVD, και βλεποντας ξανα το πρωτο επεισοδιο θυμηθηκα αμεσως γιατι το λατρευα! Ισως μαλιστα τωρα να το λατρεψω ακομη περισσοτερο απο τοτε!
Για να το θυμισω και σε εσας λοιπον, μιας και ειναι αρκετα αγνωστη σειρα, ξεθαυω αυτο το θεμα, και μαλιστα διαβαζοντας το μαθαινω πως υπαρχει και live action και πως το manga συνεχιζει την ιστορια πιο περα απο το anime, οπότε θα τα τσεκαρω και τα δυο οταν τελειωσω το anime.
Review απο τα παλια για οποιον θελει.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kain: Χθες, 22:27
#20
Καταχωρήθηκε Χθες, 22:42
τι πας και θυμάσαι κι εσύ τώρα.
LOL θα αρχισω σημερα να διαβαζω το Kasane, και διαβαζοντας την υποθεση μου σκασε φλασια απο τα βαθη της μνημης το Yamato Nadeshiko οπότε ειπα να αρχισω να το ξαναβλεπω, και το ξαναλατρεψα αμεσως. Καπως εχω την αισθηση οτι το Kasane θα μου καταστρεψει τα συναισθηματα, οπότε αυτο που ειναι κωμικο ισως να το αντισταθμισει λιγο.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kain: Χθες, 22:44