Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Yamato Nadeshiko Shichi Henge
Posted 11 October 2008 - 00:03

Posted 11 October 2008 - 00:18
εχω να παραθεσω και ενα χαριτομενο θεμα για αυτη τη σειρα.
επειδη εχει μεγαλη και δυσκολη ονομασια για να τη θυμηθω και λογω της εντονης θυληκοτητας των αρσενικων χαρακτηρων αποφασισαμε με το φιλο μου που την παρακολουθουσε και αυτος να τη λεμε απλα

http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 11 October 2008 - 00:51
oταν το ειδα i was kinda like

το animation οχι απλως χανει σε σχεση με το manga, ειναι eyesore!
η Sunako-chan ειναι καλη, οι 4 πρωταγωνιστες ομως... ωιμε (που θα λεγε και μια ψυχη εδω μεσα)
ο μονος που παει κι ερχεται ειναι ο Takenaga (o μελαχρινος).. χειροτερος και με διαφορα ο Yuki!
nevetheless, καθισα και το ειδα και αφου ξεπερασα μετα απο καποια episodes το σοκ, ηταν αρκετα ευχαριστο i dare say..
οι ιστοριουλες και η ολη προσπαθεια να κανουν τη Sunako "lady", ειναι ενδιαφερουσες και βγαζουν γελιο (all hail manga), και overall ειναι καλουλι για χαλαρωμα..
στα bonus βαζω οπωσδηποτε το win and awesome ost του Kiyoharu-sama (πως και πως περιμενα ν αρχισει το επομενο episode για να ακουσω το "slow" <333333) καθως και την συνυπαρξη 2 αγαπημενων μου seiyuu στο ιδιο anime -Showtaro Morikubo as Kyohei and Tomokazu Sugita as Takenaga:wooi2:- but in the latter, this is just me.. ^^;;
παντως imho, αν ειναι να το τσεκαρετε, τσεκαρετε το manga καλυτερα..
(more and) much better stories, much better artwork, much more enjoyment.. :33
dazzling creatures ftw!! XD
Posted 11 October 2008 - 01:36
οντας μεγαλη fan του manga ημουν πολυ περιεργη να δω το adaptation..
oταν το ειδα i was kinda like:uhh:...
Χμμμ...Ως κλασική τεμπέλα που βασανίζεται απ' την περιέργειά της, ξεκίνησα το μάνγκα περίπου από εκεί που το είχε αφήσει το άνιμε. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι το μάνγκα υπερέχει σε σχέδιο και σε φανγκερλισμό της μάνγκακα

Περαν τούτου, απ' όσο έχω ακούσει, πολλές έχουμε ταυτιστεί κατά καιρούς με την απαισιόδοξη νοοτροπία της chibi-dark-sunako-chan! (η seiyuu ειναι υπέροχη

Τι πιο φυσιολογικό απ' το να τρώς σοκολατες αγκαλιά με την νεκροκεφαλή σου, βλέποντας την αγαπημένη σου ταινία και κουβεντιάζοντας με τα αγαπημένα σου αντικείμενα

Πέρα απ' την πλάκα το άνιμε αξίζει και μόνο για το γέλιο που προκαλεί. Δεν το θεωρώ απευθυνόμενο κυρίως σε γυναικείο κοινό ομως.
shiku shiku shiku~

Posted 11 October 2008 - 08:39
'Οσο για το αν απευθύνεται σε γυναίκες... μάλλον περισσότερο αλλά η sunako είναι απιστευτη για τα "παλικάρια" μάλλον θα συμφωνήσω με τον GTP...
Posted 11 October 2008 - 11:45
Μπορώ να πω με σιγουριά ότι το μάνγκα υπερέχει σε σχέδιο και σε φανγκερλισμό της μάνγκακα
(είναι απίστευτη αυτή η γυναίκα!)
η Tomoko-sensei ειναι οντως ολα τα ευρω! ΧDD
απο τους λιγους mangaka που απολαμβανεις να διαβαζεις τα notes στις τελευταιες σελιδες (γιατι γραφει κυριως για τους αγαπημενους της jrockers και για τα concerts που πηγαινει! \m/)
μεχρι και τον miyavi ειχε ζωγραφισει σε ενα tankoubon!
o fangirlισμος της για τον Kiyoharu δε, ειναι over 9000!! :pp
o βασικος πρωταγωνιστης της σειρας, ο Kyohei ειναι στο σχεδιασμο ουσιαστικα ο Kiyoharu, σε bishounen εκδοση!!
ειλικρινα θα ηθελα παρα πολυ να ημουν απο μια μερια οταν της ανακοινωσαν οτι θα το ost του anime θα ηταν δικο του!!

Τι πιο φυσιολογικό απ' το να τρώς σοκολατες αγκαλιά με την νεκροκεφαλή σου, βλέποντας την αγαπημένη σου καραsplatter ταινία με εντοσθια να πεταγονται αριστερα και δεξια και κουβεντιάζοντας με τα αγαπημένα σου αντικείμενα τα οποια περιλαμβανουν ενα anatomy model χωρις οργανα και ενα αντρογυνο σκελετων!
fixed!!

Sunako-chan inochi!! =w=/
To manga δεν το έχω τσεκάρει... και επειδή είμαι και εγώ τεμπέλης μου λέτε μεχρι που συμβαδίζει με το anime και από που ξεκινάει ανεξάρτητο gia να αρχίσω απο εκεί?...
it's complicated actually... το anime δεν ακολουθει ακριβως το manga, τουτέστιν οι ιστοριες που εμφανιζονται στο anime ειναι σε διαφορετικη σειρα απ οτι στο manga και οχι ολες.. so i couldn't really say..

Edited by LucyBR, 11 October 2008 - 11:51.
Posted 11 October 2008 - 11:53

Αλήθεια, έχουν δείξει το επεισόδιο που η θεία της Sunako
Posted 12 October 2008 - 10:45
μεχρι και τον miyavi ειχε ζωγραφισει σε ενα tankoubon!
o fangirlισμος της για τον Kiyoharu δε, ειναι over 9000!! :pp
o βασικος πρωταγωνιστης της σειρας, ο Kyohei ειναι στο σχεδιασμο ουσιαστικα ο Kiyoharu, σε bishounen εκδοση!!
ειλικρινα θα ηθελα παρα πολυ να ημουν απο μια μερια οταν της ανακοινωσαν οτι θα το ost του anime θα ηταν δικο του!!
Όταν μου το χαν πει, έτρεξα να δω τον Kioyharu, περιμένοντας να δώ real-action Kyohei και όταν τον είδα έψαχνα να βρω όμοιότητες. Τελικά τα χείλια είναι ολόιδια. (το κάτω χείλος προεξέχει λίγο) πράγμα που η sensei ενστερνίστηκε και εφάρμοσε σε όλους τους χαρακτήρες της! Νομίζω ότι όταν της ανακοίνωσαν τα ευχάριστα θα γέμισε τον τόπο με hanaji lol!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=pXLPGJYSUmQ[/media]
Δυστυχώς όχι.Αλήθεια, έχουν δείξει το επεισόδιο που η θεία της Sunako
Spoiler:
Πάντως η εν λόγω σκηνή ήταν πολύ ωραία σκηνοθετημένη στο μάνγκα!
Posted 13 October 2008 - 02:51
Όταν μου το χαν πει, έτρεξα να δω τον Kioyharu, περιμένοντας να δώ real-action Kyohei και όταν τον είδα έψαχνα να βρω όμοιότητες. Τελικά τα χείλια είναι ολόιδια. (το κάτω χείλος προεξέχει λίγο) πράγμα που η sensei ενστερνίστηκε και εφάρμοσε σε όλους τους χαρακτήρες της! Νομίζω ότι όταν της ανακοίνωσαν τα ευχάριστα θα γέμισε τον τόπο με hanaji lol!
ναι, ο Kiyoharu σε καμια περιπτωση δεν ειναι live-action Kyohei (he's fairly older too), η mangaka ουσιαστικα πηρε τα κυριοτερα στοιχεια του και τα μετουσιωσε σ' ενα manga bishounen.. εκτος απο τα χειλη, ειναι και το μαλλι, το προφιλ, λιιιγο η μυτη και κυριως το ολο attitude και stance του Kyohei..
επισης, στο πως τους ζωγραφιζει topless! o σωματοτυπος με τα collarbones που προεξεχουν σε βαθμο κακουργηματος ειναι καρφι Kiyoharu influence imho! XDD
καλα ετσι κι αλλιως το χει πει οτι ολοι εχουν ενα κατι λιγο απο Kiyoharu (overwhelming fangirlism is overwhelming XD) αν και δεν του μοιαζουν (her words not mine) εκτος ισως απο τον Takenaga που -οπως λεει η ιδια- εχει βασιστει στον vocalist των Risk..
gotta love that woman for her references =33
Νομίζω ότι όταν της ανακοίνωσαν τα ευχάριστα θα γέμισε τον τόπο με hanaji lol!
tashika ni.. XD oι σφουγγαριστρες και τα νοσοκομεια θα ειχαν σιγουρα βαρεσει υπερωριες εκεινη τη μερα!

Posted 14 October 2008 - 05:19

Αν δεν υπήρχε over use of the chibi elements και μας κάνανε τη χάρη τέλος πάντων, να γίνεται κάτι πραγματικά ρομαντικό, θα μου άρεσε.
Θέλω όμως να τσεκάρω το μάνγκα, γιατί απο εκεί ξεκίνησε, όταν διάβασα το πρώτο επεισόδιο. Το μάνγκα θυμάμαι, μου είχε φανεί καλύτερο. Ίσως να μη με εκνεύριζε τόσο.
Τι πιο φυσιολογικό απ' το να τρώς σοκολατες αγκαλιά με την νεκροκεφαλή σου, βλέποντας την αγαπημένη σου ταινία και κουβεντιάζοντας με τα αγαπημένα σου αντικείμενα
Τι πιο φυσιολογικό απ' το να τρώς σοκολατες αγκαλιά με την νεκροκεφαλή σου, βλέποντας την αγαπημένη σου καραsplatter ταινία με εντοσθια να πεταγονται αριστερα και δεξια και κουβεντιάζοντας με τα αγαπημένα σου αντικείμενα τα οποια περιλαμβανουν ενα anatomy model χωρις οργανα και ενα αντρογυνο σκελετων
δε μιλάω σε αντικείμενα, αλλά guilty on all other charges...Βέβαια, μερικές φορές μιλάω στους χαρακτήρες της ταινίας...
Edited by Orion19, 14 October 2008 - 05:25.
Posted 14 October 2008 - 12:53
Επίσης, δε μου άρεσε καθόλου σα προσωπικότητα η κοπέλα και τσαντίζομαι με σειρές που όλοι οι ωραίοι ψοφάνε για κάποια που δεν έχει κάτι το ξεχωριστό (εκτός απο τη τρέλα της).
Θέλω όμως να τσεκάρω το μάνγκα, γιατί απο εκεί ξεκίνησε, όταν διάβασα το πρώτο επεισόδιο. Το μάνγκα θυμάμαι, μου είχε φανεί καλύτερο. Ίσως να μη με εκνεύριζε τόσο.
το να μη σ αρεσει η προσωπικοτητα της ειναι απολυτα κατανοητο, στο δευτερο ομως θα ελεγα οτι την αδικεις πολυ..
η Sunako-chan ειναι απο τις καλυτερες πρωταγωνιστριες σε shoujo manga που εχω συναντησει εγω at least.. προσωπικα την βρηκα original ως προσωπικοτητα και το κυριοτερο ποιος ειπε οτι τη θελουν ολοι? μπορει να μενει σε μια βιλα με 4 bishounen μπουκια και συγχωριο αλλα η σχεση της μαζι τους ειναι καθε αλλο παρα "lovulovu"..
το μονο romance της υποθεσης ειναι μονο με τον Kyohei και αυτο ελαχιστο...
και να σου πω την αληθεια γι αυτο μου αρεσε το manga.. ειπα "hallelujah, να και μια φορα που η main chara δεν ειναι μια αχρηστη, ordinary-στα-ορια-της-λοβοτομης κοπελιτσα, που oh the miracle! εντελως συμπτωματικα σφαζονται στα ποδια της ενα καρο bishounen κι αυτη στο τελος καταληγει (με το συμπαθειο) να τους εχει παρει ολους με αλφαβητικη σειρα"..

imho, check the manga.. μαλλον η γνωμη μου δεν πιανεται γιατι το anime το ειδα αφου μου ειχε αρεσει το manga, αλλα αν δεν ειχα διαβασει το πρωτο, αμφιβαλλω παρα πολυ αν θα ειχα κατσει να δω το δευτερο.. και even so, το βρηκα απλως συμπαθητικο..
Posted 14 October 2008 - 13:24

Καταλαβαίνω οτι τη σέβονταν γιατί ήταν καλόκαρδη κτλ, αλλά προσωπικά, θα την ήθελα ακόμα πιο δυναμική και ενεργή απο όσο συνήθως ήταν. Είναι θέμα γούστου.
Πάντως, θα διαβάσω το μάνγκα γιατί και εμένα μου είχε φανεί πολύ ωραίο.
Posted 14 October 2008 - 14:11
Καλά σοτι είναι πρωτότυπη και φρέσκια η Sunako δεν αντιλέγω, αλλά θα την ήθελα λίγο πιο πολύ there. Δηλαδή, να μην είναι τόσο μα τόσο στο κόσμο της.
Καταλαβαίνω οτι τη σέβονταν γιατί ήταν καλόκαρδη κτλ, αλλά προσωπικά, θα την ήθελα ακόμα πιο δυναμική και ενεργή απο όσο συνήθως ήταν. Είναι θέμα γούστου.
Πάντως, θα διαβάσω το μάνγκα γιατί και εμένα μου είχε φανεί πολύ ωραίο.
μα αυτο ειναι και ενα απο τα ζητουμενα στην ολη ιστορια.. το να την κανουν "κυρια" και να εχουν τζαμπα νοικι ειναι η αφορμη πανω στην οποια χτιζεται το ολο θεμα..
ουσιαστικα αυτος ειναι ο τελικος σκοπος.. να μην ειναι τοσο αλλού και να δειχνει το τι πραγματικα ειναι (her cool self που βγαινει οταν ριχνει ξυλο κυριως XD)
anyhow, οντως ειναι θεμα γουστου, ασε που οσο να ναι στο anime ψιλοχαντακωθηκε αυτο το στοιχειο..
Posted 26 November 2009 - 11:12

Posted 27 December 2009 - 11:18

Η Sunako σαν χαρακτήρας ξεφεύγει κατά πολύ από τα συνηθισμένα και αν μη τι άλλο είναι πρωτότυπη...Εμένα δεν με ενόχλησε που ήταν chibi όλη την ώρα ίσα ίσα το βρήκα και χαριτωμένο

Το romance πολύ διακριτικό, ίσως να το προχωράει στο manga περισσότερο, αλλά νομίζω το anime επικέντρωνε περισσότερο στις αστείες στιγμές και στο δικαίωμα να έισαι διαφορετικός