Οχι μην ελπιζετε οτι εμαθα τιποτα καινουριο μολις δειτε νεο ποστ στο new content , απλα ηρθε κι η σειρα μου να πω οτι θα μου λειψει το ατιμο παρα πολυ .... Αυτη η λατρεμενη πλεον σειρα με συνοδεψε σε πασχα, πανελληνιες,ενδοσχολικες,διαβασμα(λεμε τωρα),φορματ και σε περιοδους απουσιας ιντερνετ οπως κι σε ζεστες και απλα αγαπησα τη βλακεια που τη δερνει ...Δν εχω λογια να τη περιγραψω πραγματικα ,χαλαλι τα 75 GB στο σκληρο !!σνιφ σνιφ
Καστ απεριγραπτο με κατεστραμμενο εγκεφαλο κατα 90 % αλλα οταν επρεπε εβγαινε μια badassιλα τεραστιων διαστασεων.... καθε σοβαρο του αρκ ηταν εκπληκτικο... Σπανια εβρισκα επ. που να το βαριομουν η να ελεγα ''αντε να τελειωσει''... Σε πολλα επ. με επιανε ενα γελιο που επρεπε να κρατησω για να μην με περασουν για τρελη .... Με πεθαιναν κατι εξαλλα references (Yamazaki's Pot, ) αλλα παλι δν τα καταλαβαινα αλλα καλη καρδια!! Λυπαμαι οσους το εβλεπαν μια φορα την εβδομαδα κι περιμεναν κι ενα χρονο ... τωρα θα κλαιμε ολοι μεχρι να ξαναρχισει....
Απο χαρακτηρες αγαπησα ιδιαιτερα.... μπα screw it ολοι τελειοι ηταν.. , οι Οdd jobs,το καστ τς Shinsengumi , η μητερα-Katsura, τι να πρωτοπεις...
Ενα παραπονο εχω μονο απο αυτη τη σειρα ..... μια μαχη ρε παιδια με τν καημενο τν Takasugi δν θα δουμε ποτε ?? Εμ δν εμφανιζετε συχνα εμ κι οταν το κανει ο lolita κανει τη φωνη του ...ντροπη καλε... κι ακομαενα μικρο ειναι αυτο με το δασκαλο !
κι για να κανω κι μια αναφορα σε ενα επ. της σειρας (ας παρω απο την 5η ,οχι τα σοβαρα) ..αυτο που μου εμεινε ειναι εκεινο το 239-240 που γελασα με τν Gin απειρα ομως με το 6-timing και τον Zenzo που τν βοηθουσε υποτιθεται .... τελειως λολ
Επισης ειχε κι ωραια οp. and ed. sob sob

Ηρθε η ωρα για τo μανγκα ....
Εδιτ: νομιζα οτι το εγραψα στο γενικη συζητηση thread ...συγγνωμη !
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redqueen: 03 Ιούλιος 2012 - 15:40