Για μουσικό χαλί θα έβαζα το "To Bid You Farewell'' απο Opeth. Ο Φράουλας, έχοντας υπερκεράσει ολα τα εμπόδια που βρήκε μπροστά του(arrancars, Espada, Fillers, μπανανόφλουδες απο το επιδόρπιο του Yammi), μπαίνει στο δωμάτιο που έπαιξε το ρόλο της φυλακής, για την πολύπαθη(έχασε γονείς και στη συνέχεια αδερφό, δυσκολία στην ανεύρεση κατάλληλων μεγεθών στα ρούχα της, χάλια μαγειρική) "φίλη" του. Γεμάτος έκπληξη, βρίσκει το δωμάτιο άδειο. Γρήγορα την προσοχή του τράβηξε ενα μπολ με μακαρόνια, ανακετεμένα με αβοκάντο(είπαμε είναι περίεργη μαγείρισα η χρονοακυρώτρια). Η χαρακτηστική δυσοσμία του ληγμένου αβοκάντο δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη εξ άλλου. Στο τραπέζι λοιπό, που ηταν διακοσμημένο με περίτεχνα σχέδια, βρήκε ενα σημείωμα, που λίγο ή πολύ έγραφε τα παρακάτω
"Πολυαγαπημένε σκυθρωπέ κι ανέκφραστε κρυφέ μου έρωτα,
οι εβδομάδες που πέρασα εδω μέσα, με άλλαξαν ολοκληρωτικά. Θέλω να ξέρεις οτι μετρούσα μέχρι και τα δευτερόλεπτα, περιμένοντας να με απελευρώσεις. Στην πορεία ομως, συνέβησαν πολλά. Θα είμαι σύντομη ομως, ερωτεύτηκα τον Ulqiorra! Ναι το ξέρω πως θα απορείς με αυτά μου τα συναισθήματα, ομως αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να την δεχτείς. Σε λίγο θα ρθει ο Schifferούλης μου και θα κλεφτούμε! Θα πάμε να ζήσουμε τον έρωτά μάς και να χτίσουμε ενα σπιτικό για τα δίδυμα, μακριά απο τον αυταρχικό του πατριό, τον υπέρλαμπρο και υπέρτατο Aizen-sama. Σου εύχομαι οτι καλύτερο και συγγνώμη που σας έβαλλα σε τόσο κόπο...
Με αγάπη Inoue".
Ο Φράουλας, τυφλωμένος απο το πάθος και τη ζήλια αποχωρεί... Κάπου παράμερα ο Sado, η Rukia, o Renji, ο Ishida και διάφοροι filler χαρακτήρες έπαιζαν παντομίμα επειδή η σκηνή που περιέγραψα διήρκεσε 8 επεισόδια.
Αφου βαρέθηκαν τη παντομίμα, πήρε ο καθένας το δρόμο του. Ο Sado, αποδεχόμενος τη πραγματική φύση του, αποφασίζει να μείνει στο hueco mundo για να κατανοήσει και να αναπτύξει τις δυνάμεις του. Φήμες που μέχρι στιγμής είναι ανεπιβεβαίωτες, κάνουν λόγο για επανασύνδεσή του, με τον για χρόνια νεκρό παππού του. Οι υπόλοιποι της παρέας, που δε συμμερίζονται τη γνώμη του υψηλόσωμου φίλου τους, κάνουν ενα αποχαιρετιστήριο πυτζάμα πάρτυ και ξεκινάνε για τη Karakura.
Εκεί ο Ishida δηλώνει ευθαρσώς στον πατέρα του οτι δεν σκοπεύει να είναι Quincy και μήτε να δουλέψει στο νοσκομείο που έχουν. Αντ' αυτού, θα δοθεί ολοκληρωτικά στο πραγματικό του πάθος και θα γίνει σχεδιαστής μόδας. Εξοργισμένος ο Ryuken απειλεί να τον αποκληρώσει και τότε ο παλιός του φίλος και πρώην Captain, Isshin παρεμβαίνει σαν απο μηχανής θεός και ομαλοποιεί την έκρυθμη κατάσταση που προέκυψε.
filler/Δυο τετράγωνα παρακάτω, ο Kon έτρωγε παγωτά και έκανε μπανιστήρι/filler
Αλλάζω μουσικό χαλί και ντύνω την ιστορία με House Of The Rising Sun απο τους AnimalsΟ ήλιος λούζει τα πανέμορφα δάση και το καταπράσινο γρασίδι σκεπάζει τα ιερά χώματα της Soul Society. O Renji και η Rukia έχουν επιστρέψει και οργανώθηκε μια τεράστια συναυλία για να τους καλωσορίσουν στα πάτρια εδάφη. Στα drums o Komamura, κιθάρα ο Iba με μπροστάρη τον Hisagi. Στα φωνητικά είναι η Soi Fon ενω για τις brutal στιγμές είναι εκεί καί ο Zaraki. Το πάρτυ σημειώνει τρομακτική επιτυχία και όλοι χαίρονται(ακόμα και η Unohana)... Έπειτα απο ξεφάντωμα οκτώμιση ημερών όλοι πέφτουν ξεροί να κοιμηθούν(μερικοί, οπως ο Amagai, ροχαλίζουν). Και τότε η Rukia βλέπει το όνειρο στο οποίο
filler/Ο Kon έχει διυσδύσει(σορυ για τη ορθογραφια της λεξης) στα γυναικεία αποδυτήρια και κάνει μπανιστήρι/filler
ο Kaien της λέει πως είναι ζωντανός και αν θέλει να τον βρει να ταξιδέψει στη Μαδαγασκάρη. Το επόμενο πρωί, ο Renji μόλις ξυπνάει, πάει να βρεί τη Rukia για να φάνε μαζί πρωϊνό. Όσο κι αν ψάχνει δεν τη βρίσκει, για λόγους ακατανόητους στον ίδιο. Μετά απο μήνες, έχοντας φτάσει στο σημείο να επισκεφθεί ακόμα και τη Νικολούλη(πρώην No6 Espada), τα παρατάει... Και η ζωή συνεχίζεται αρμονικά και γαλήνια, οι τίτλοι τέλους πέφτουν επιτέλους, χιλιάδες μεγατόνοι δακρύουν έχουν χυθεί για το επικών διαστάσεων φινάλε. Μετά τους τίτλους τέλους, βλέπουμε ενα πλάνο του Las Noches. Η κάμερα προχωράει προς τα μέσα μέχρι την αίθουσα του θρόνου. Εκεί ο Aizen συνομιλεί με τον hollow Φράουλα. Η οθόνη μαυρίζει ξανά και ενα μήνυμα εμφανίζεται
Ζουν ανάμεσα μας
Τέλλος