Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)

• Please log in to reply
1539 replies to this topic

#1246 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 05 July 2010 - 17:08

το fma δεν έβγαινε (ευτυχώς) στο Shonen Jump -.-

#1247 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 05 July 2010 - 17:13

ναι οκ αλλα ούτε rosario+vampire, gintama και claymore βγαζει το shonen jump (μιλάω για αμερικανικη εκδοση) αλλα σε καποια τεθχη τωρα τελευτεα πετάξε preview απο αυτα τα τρια............

v4kFmx.png

#1248 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 05 July 2010 - 17:19

το shonen jump τα βγαζει αυτα τα 3 οποτε λογικο να πεταξε preview. To fma απο την αλλη ΔΕΝ το δημοσιευε αυτο το περιοδικο. οποτε not

#1249 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 05 July 2010 - 17:24

A ναι δικιο έχεις.....μπερδεψα το οτι το FMA εκδιδεται απο viz που εκδιδει το SJ ένω τα claymore κτλπ εκδιδονται απο το SJ......:blurah5: my bad.... (again :P)

v4kFmx.png

#1250 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 05 July 2010 - 21:31

Μόλις είδα και το τελευταίο επεισόδιο και έχω κι εγώ να πω ότι είναι μία από τις πιο κορυφαίες σειρές anime ever!:nod:
Φοβερή αγωνία για το πως θα αποκτούσαν πίσω τα σώματά τους και θα ήθελα στο 2 years later να έβλεπα και τον mustang περισσότερο από το ένα και μοναδικό πλάνο που του κανανε.
ΕΠειδή κάπου έχασα τον ειρμό στο τελευταίο επεισόδιο, τελικά ποιος έγινε Fuhrer?
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1251 Kixemta

Kixemta

I came, I saw, I conchord

• Members
  • 14 posts

Posted 05 July 2010 - 23:11

ΕΠειδή κάπου έχασα τον ειρμό στο τελευταίο επεισόδιο, τελικά ποιος έγινε Fuhrer?

Spoiler:

Posted Image

#1252 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 06 July 2010 - 04:47

Και το τελευταίο επεισόδιο τέλειο.(ειδικά από άποψη μουσικής επένδυσης τα έσπασε)

Σχετικά με τον mustang
Spoiler:

Δεν έχω υπογραφή :oo:

#1253 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 06 July 2010 - 14:40

Spoiler:

#1254 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 06 July 2010 - 14:56

Aye συμφωνω δεν παίζει να έγινε Fuhrer..... Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε αλλά ξέρω τι δεν έγινε :kakaka:

v4kFmx.png

#1255 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 06 July 2010 - 20:05

Aye συμφωνω δεν παίζει να έγινε Fuhrer..... Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε αλλά ξέρω τι δεν έγινε :kakaka:

οπως ειπε ο tragic
Spoiler:

Damn παει και το fma, μολις ειδα το 64, εκλεισε πολυ ομορφα τη σειρα αν και ισως θα επρεπε να ειχαν σπασει το 64 σε 2 επ και να δωσουν λιγο παραπανω ( ακομα και αν ηταν filler αλλα σε συνεννοηση με τη mangaka ) στους υπολοιπους χαρακτηρες.

Ανετα απο τις καλυτερες σειρες που εχουν βγει απο οποια οπτικη γωνια και τη κοιταξεις. feck i am sad :( XD

Edited by Nighteyes, 07 July 2010 - 19:47.
spoiler tag added

#1256 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 06 July 2010 - 22:03

Ανετα απο τις καλυτερες σειρες που εχουν βγει απο οποια οπτικη γωνια και τη κοιταξεις. feck i am sad :( XD

Ναι όντως ήταν απο τις καλύτερες σειρές..... Και τουλάχιστον είναι απο τις καλές σειρές που έχουν ένα τέλος.... Όχι σαν Bleach κτλπ που όσο καλές και να είναι δεν έχουν τελιωμο...Βασικά εμένα με είχε απογοητεύσει η μανγκακα με τα σχεδια της στα τελευταια chapters.... δεν ξέρω δεν μου άρεσαν καθόλου και έτσι το ψιλοπαρατησα το fma....(ναι εγώ διαβαζω μανγκα οχι ανιμε :hehehe:) Το τέλος όμως ΕΓΡΑΨΕ!
Spoiler:

v4kFmx.png

#1257 batigoal9

batigoal9

Anime Amateur

• Members
  • 130 posts

Posted 07 July 2010 - 01:49

Τι να πουμε για το FMA. Δεν περιμενα να ναι τοσο καλο και πιστευα οτι θα βαριομουν εχοντας δει και το 1ο. Αλλα ηταν απο τα ανιμε που δεν ηθελα να τελειωσουν. Πολυ καλο animation, μουσικη,ιστορια κτλ. Δεν ειχα διαβασει το manga κακως μου φαινεται, αλλα απ'οτι διαβασα τα καλυψε σχεδον ολα το ανιμε. Οποτε no harm done :P

#1258 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 07 July 2010 - 07:42

Αναμφιβολα μιας απο τις καλυτερες σειρες που εχουμε δει.Πραγματικα το συγκεκριμενο ανιμε τα εσπασε σε ολα.Κudos του τεχ μανγκακα.

Posted Image

#1259 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 07 July 2010 - 08:56

^Της, kelborn, της. :P

Επιτέλους, εδέησα να το δω κι εγώ το τελευταίο, μιας η μετακόμιση τελείωσε... :beaten:

Spoiler:

All hail μια από τις καλύτερες σειρές και ιστορίες. Arakawa-sensei και studio Bones, θερμά συγχαρητήρια! :gotit:

Posted Image

#1260 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 07 July 2010 - 09:01

Huge Succes! 9,5/10 And now Time for rewatch :hihi2: